Четвъртокласници/тема № 30/

• 42 824
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
  • гр. София
Хайде свърши екшънът. Сега да подготвяме края. В нашия 4 клас също като при baibibi има някакви инициативни комитети, дето кроят да купуват някакви безумия, но ние сме в класа отскоро, пък и детето само си ходи на училище, та нямах възможността да се сближа с майките, дето си чакат децата след часовете. Квот' измислят т'ва...
И мен ме е яд, защото учителката им е чудесна и заслужава добър спомен от децата, но сега сигурно е късно да давам идея за албуми...

Те сега подготвят рецитал и представление с танци за годишнината на училището, а най-доброто, което им предстои е зеленото училище в Трявна, дано им остане хубав спомен.

Някой ако знае за хубави албуми да каже, че имах седмокласник миналата година и те като се разделяха направиха една тъпня - по-тъпо направен албум не съм виждала. Пък струваше 17 лв.

Sash,аз съм от класа с безумните предложения. Laughing
Последно ми се обадиха от "инициативния комитет"с  предложение за 20 лв.за бижу.
Отделно съм много доволна от албумчето,за което платихме по 11 лв.на сляпо.Но се оказа много симпатично и ще им остане мил спомен.Имало е и по евтин вариант за 7 лв.,но моята дъщеря преценила,че по-скъпото е по-добро и се оказа права.
Няма я в момента да я попитам един и същ ли фотограф ги обсаждаше през тези 4 години,но по повод нова година и 8 март баби ,дядовци и моя милост получавахме картички и календарчета. Grinning

# 661
  • Русе
Здравейте на всички!
Приключиха контролните и оценяването и е време да помислим за почивката през ваканцията.
Дайте идея за летен лагер може и езиков ако някои има опит и е пращал детето си някъде.

# 662
  • Варна
Аз ще ходя на Беклемето с моите ученици, ще взема и двамата синковеца...
Отдавна не съм писала, но в края на годината е лудница. Детето се представило добре на тестовете, но пък имам инфо, че нещат ане са обективни. Тъй де, каквото-такова, ваканцията дойде.  Hug Sunglasses

# 663
  • дядовата ръкавичка
.... но пък имам инфо, че нещат ане са обективни.

Sea woman, много любопитно ми стана какво искаш да кажеш? Как е възможно да не са обективни, нали са тестове?

# 664
Хайде, ваканцията дойде! Laughing
На тези, които продължават и "остават на тръстиката"...УСПЕХИ и КЪСМЕТ!!!

# 665
Да наистина, дойде си вече ваканцията, само времето да се оправи  Praynig и    .......... всичко ще е ОК
Да рапортувам и аз, от ВО БЕЛ-5 /17т/, Мат-6/19т./, ЧП-6/20т./ и ЧО-6/18т./, ноооо за годината г-жата е оформила друго..........   33uu
Много ми се искаше да видя бележника й, да прегледам резултатите през годината, че не помня всичките оценки, но не е в къщи, а в у-ще. Цяла година детето си учеше и беше ОК, нямам си и на идея защо по МАт и ЧП й оставя 5/така й е казала/    People No Good. Не ми се ядосва, важното е, че знам, че тя си знае. Знанията са по- важни от оценките, поне така мисля аз           
Догодина ще се види кой какво е научил през изминалите 4 години.

Сега й предстоят състезания, така че сме на друга вълна вече

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 12:03 от my mom got

# 666
my mom got, не се чуди на оформянето. Винаги е било така мотивиращо-наказателно. При нас се приемаше с равнодушие, най-вече от моя страна. Не си го слагай на сърцето.
Най-вече пожелавам успех на състезанията и да направиш хубави снимки.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 00:04 от Люлин

# 667
Малко странно ми звучи: мотивиращо-наказателно. За едни това си е демотивиращо, за други пък амбициращо, но е според това човека/детето как ще го възприеме.
Има ли други като нас, на които все още да не са казали резултатите от матурите? Ние сме в пълно неведение, а разбирам че на някои вече са казали годишните оценки. При нас може и догодина да ги научим както е тръгнало  Wink, пълно нехайство от страна на госпожата - никога нищо не знае и нищо не разбрала на време, а пък да вземе сама да се поинтересува за нещо - абсурд ...  Shocked

# 668
Ние ще се разделяме с г-жата със скандал явно.
Организирала на някаква си вила в Ябланица (на 100 км) раздаването на свидетелствата и тържеството на децата.
Е хубаво ама аз няма да си пусна детето да пътува с коли на други родители наблъскани по магистралата (както се очаква да се превозят). Нито пък аз бих карала 5-6 деца, как да поема такава отговорност! Категорично отказах да отидем. При което госпожата ми се фръцна и казала на детето, че ще си вземем свидетелството от директорката.

Не е ли незаконна цялата тази история?? Направо не мога да повярвам, какво си мислят тия учителки, че са Господ???

# 669
Провери при Директорката дадено ли е на вашата класна разрешение.

# 670
  • София

Не е ли незаконна цялата тази история?? Направо не мога да повярвам, какво си мислят тия учителки, че са Господ???
Ми май си е баш незаконно. Защото дори и да има няколко родителя с нея, отговорността за непридружените  деца носи учителката.А по наредба, и до парка да ги заведе, трябва да има  писмена декларация за съгласието на родителя. Какво остава за ходене до Ябланица..Тези неща май и в министерството се подават, не остават само на ниво училище. Thinking

# 671
Благодаря ви много.. ще говоря с директорката, така и така ще се видим за свидетелството Simple Smile
Неприятно ми е, че притеснява детето, все едно ние нещо нередно сме направили...хубаво, че приключваме с тази класна...

# 672
peppia, ако отвориш темата за предучилищна, от която всъщност много майки се записаха и в тази, ще "си отдъхнеш". Има големи безумия покрай завършването на годината.

Само и само за да се "съберат едни пари", децата и родителите се подлагат на какви ли не дивотии.
В старата ни детска например днес са в един атракционен парк край Враца, който познавам отлично. Събрали са им по 35 лв. на дете, като интересното е, че там няма почти нищо, подходящо за малки деца. ooooh!

# 673
Ние ще се разделяме с г-жата със скандал явно.
Организирала на някаква си вила в Ябланица (на 100 км) раздаването на свидетелствата и тържеството на децата.
Пълно безумие. Бих спретнала едно леко скандалче, каквото и да ми струва това. Ей сега ще хукна да шофирам до Ябланица!!!
peppia, извинявай ама много се ядосах. Whistling
Поне няма ли организиран транспорт?

На нашите тържеството ще е в София, извън училище. Ще има награди за децата и албумче за спомен.
Подаръкът за госпожата ще е общ и скромен. Събирахме по 5 лв.

Ще има еднодневна екскурзия на 1.06, но тя вече е по желание.

# 674

Пълно безумие. Бих спретнала едно леко скандалче, каквото и да ми струва това. Ей сега ще хукна да шофирам до Ябланица!!!
peppia, извинявай ама много се ядосах. Whistling
Поне няма ли организиран транспорт?

Благодаря Фран! Ами няма организиран транспорт, в колите на родителите. Подозирам че г-жата ми е най-ядосана защото нашата кола е по-голяма(ван) и си е правила сметки да возя, ама нали съм проклета няма да се уреди.. Laughing Просто ме е страх да си призная, аз за моето дете се притеснявам като возя, камо ли да накамаря чужди...

Общи условия

Активация на акаунт