Четвъртокласници/тема № 30/

• 42 829
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
Лелее то голям наплив в това СМГ, аз преди 2 седмици бях чула за 400 деца, ама 700... И колко ще приемат в крайна сметка (капацитета им колко е)?
112 е бройката на приетите. Около 400 се явяват на тестовете. Обаче в крайна сметка кандидатстват доста повече(каза го на курса ни г-жата).. горе-долу като за университет е наплива Joy

# 646
  • Русе
бреей много приемат бе - при нас 26 и 4-5 от състезания - за сега около 200 ще кандидатстват по неофициални данни за 21-22 места

# 647
  • София
Хайде свърши екшънът. Сега да подготвяме края. В нашия 4 клас също като при baibibi има някакви инициативни комитети, дето кроят да купуват някакви безумия, но ние сме в класа отскоро, пък и детето само си ходи на училище, та нямах възможността да се сближа с майките, дето си чакат децата след часовете. Квот' измислят т'ва...
И мен ме е яд, защото учителката им е чудесна и заслужава добър спомен от децата, но сега сигурно е късно да давам идея за албуми...

Те сега подготвят рецитал и представление с танци за годишнината на училището, а най-доброто, което им предстои е зеленото училище в Трявна, дано им остане хубав спомен.

Някой ако знае за хубави албуми да каже, че имах седмокласник миналата година и те като се разделяха направиха една тъпня - по-тъпо направен албум не съм виждала. Пък струваше 17 лв.

# 648
Ех, ваканция, здравей! За моите деца в понеделник ще е последният учебен ден. Ще пътуваме по празниците и тъй като има два неучебни дни следващата седмица ще "слеем малко" 24ти май и лятната ваканция. Дъщеря ми на 25ти заминава на зелено училище, до 30ти май. А със сина ни ще стоим на морето до 28-29ти май /дано времето да е хубаво, че иначе язък за лашкането по пътищата/.

Щерка ми има 20 т. от ЧО. Това е единственият предмет, по който съм й "преподавала" вкъщи. Значи - пълната шестица е за мама, а останалите три по 5.75 са си лично нейни знания и постижения.

# 649
  • виртуално
И аз вече съм спокойна
ЧО - 20т
умни са ни децата, а аз само се притеснявах  Peace
приключихме с 4клас  Hug

# 650
бреей много приемат бе - при нас 26 и 4-5 от състезания - за сега около 200 ще кандидатстват по неофициални данни за 21-22 места
Е, излиза че съотношението е 8-9 деца за едно място и и при вас и в София.

# 651
  • някъде ... тук ...
Радо сам се изненада от резултата си по ЧО - 17т. Каза, че очаквал доста по-малко. Интересно е, че грешките са му глупави и на доста лесни въпроси.

# 652
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Резултатите ни: три 6-ци и една 5-ица по математика. Laughing
Сина ни е на седмото небе от кеф, защото имахме сделка с него при три шестици и една петица , независимо по какво ще получи супермечтаните футболни найкове! Laughing Детето си ги заслужи! Laughing
Оттук- натам е "ваканция здравей, здравей"!

# 653
  • София
За СМГ ще има минимум 1000 деца според мен. 900 на пробните изпити се явяват, поне още 100-тина, така че конкуренцията аз я виждам около 10 деца за място.
Та моето надали ще успее, действаме и по други направления Simple Smile

# 654
Винаги има шанс, но трябва да сме подготвени с вариант Б, В, дори и повече. Успех!

# 655
  • София
Винаги има шанс, но трябва да сме подготвени с вариант Б, В, дори и повече. Успех!

Подобно, подобно Simple Smile Simple Smile

# 656
Момичета, при кандидатстване в Математическа гимназия след 4клас -ТУК Кои оценки са балообразуващи??
За след 7-ми пише, но за след 4ти пише само за изпита, подозирам, че се гледат само точките от изпита, но бих била мн благодарна, ако някой сподели точно  Praynig

# 657
Момичета, при кандидатстване в Математическа гимназия след 4клас -ТУК Кои оценки са балообразуващи??
За след 7-ми пише, но за след 4ти пише само за изпита, подозирам, че се гледат само точките от изпита, но бих била мн благодарна, ако някой сподели точно  Praynig
За Пловдив става дума, нали?
http://www.omg-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … id=74&lang=bg
http://www.omg-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … id=74&lang=bg

# 658
 #Crazy
Доколкото схващам се гледат резултати от състезанията, а в сайта им (от моя линк) пише 2 изпита??
опс...намерих, пише точно за 2 изпита: http://www.omg-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … id=74&lang=bg
т.е. разни оценки от "Дипломата" не влияят  Peace

Дидева, за пореден път благодаря!   bouquet

# 659
  • София
За СМГ ще има минимум 1000 деца според мен. 900 на пробните изпити се явяват, поне още 100-тина, така че конкуренцията аз я виждам около 10 деца за място.
Та моето надали ще успее, действаме и по други направления Simple Smile

Как 900 на пробните изпити, на двата пробни изпита тази година децата не бяха повече от 420-430?

Общи условия

Активация на акаунт