Четвъртокласници/тема № 30/

• 42 835
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Интересно ще има ли статистика на кои въпроси са допуснати най-много грешки по всеки от предметите - сигурно не... А и тези тестове не са чак толкова показателни според мен за знанията и възможностите на децата (и преподаването на учителите).
Миналата година е имало анализ на резултатите

# 631
  • Балчик
Доволна съм и от днешния резултата. Сбъркал е само 17 въпрос, писал е Васил Левски вместо Георги.

# 632
  • Балчик
а ако министърът обяви и дните за външно оценяване по БЕЛ и математика на седмокласниците за неучебни - съвсем му се видя краят.

Още онзи ден пристигна писмо в училище, че ще са неучебни. Peace

# 633
Да, сега като знам че има такава заповед лесно я намерих. Значи на моето дете му остават цифром и словом точно 7 учебни дни. Отивам да го зарадвам.  Grinning

# 634
Не знам защо ви изненадват тези неучебни дни, при нас са ясни отдавна.

# 635
  • Балчик
Не ни изненадват. И миналата година бяха неучебни, бях в отпуск.

# 636
  • гр. София
То се видя ,че 4 кл. вече е приключен. Laughing

Но днес разбрах,че се събират по 50 лв. от дете за подарък на класната.Има предложение от две мами да се закупи лаптоп на госпожата.
Аз лично не съм въодушевена от тази идея,защото съм напълно убедена,че не всички могат да си позволят подобна сума.
Интересно ми е да науча как стои този въпрос при вас.

Уточнявам ,че не съм против подарък по принцип,напротив смятам ,че всяка учителка научила децата ни да четат и пишат заслужават нашето  и тяхно уважение.

# 637
  • Пловдив
Брейй....50 лв.от всяко дете?Мисля,че е пресилено от ваша страна.При нас за 10 лв. се пазарят и не искат да дават,та камо ли за 50.

# 638
  • София
50лв.?! ooooh!
Ай стига, бе!
Това е вече прекалено!
Ако е включена в цената и почерпка и подаръци за всяко дете- бива. Naughty

Ние по 20 лв събрахме за 2 те госпожи. И те са множко. Отделно по 15 лв. за албум на класа ще се събират.

# 639
  • Балчик
Не бих дала 50 лв за госпожата. Naughty За моята учителска заплата са доста пари, по 10 лв е достатъчно.  А и като учител  няма да приема толкова скъп подарък. Stop Моите ученици са ми подарявали за около 100-на лева подаръци и честно, чувствам се много неудобно. Да не говорим, че се чудя какво да с правя повечето от нещата. Цветята обаче ме радват много. Вчера на изпращането, абитуриентите ми подариха кошница с цветя. Heart Eyes
Но всеки се простира според чергата си.

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 18:19 от Джемма

# 640
  • Русе
Айде Дидева, честито на Макси и весела ваканция. нас изпит ни чака - на 4-ти - стискайте палци. а в събота поредното състезание по математика.
почивни дни и на 7-мо класните матури - чудесно. що още ходят на училище незнам - часовете намалени учебни дни през ден - не ги пуснат децата,че и ние да си починем вече, но.....
ние не сме събирали пари. явно са останали от събираните през годините до сега в общата каса. аз честно не виждам смисъл от тези подаръци - майка ми беше преподавател и само се чудим къде да ги слагаме всичките подарени непотребни неща.

# 641
  • гр. София
И аз реагирах по този начин,защото за цялата учебна година не могат да се  съберат по 20 лв. от дете за т.нар.' спонсорство',та камоли по 50 наведнъж.

# 642
И ние сме с 4х20 за моя приятна изненада Simple Smile
Уви остава месец и половина здраво учене за изпита в СМГ..няма почивка, че 900 деца кандидатствали #Crazy Но пък после съм подготвила голяяяяма почивка и летен лагер за награда Simple Smile - влезе или не - заслужил си го е...

# 643
Лелее то голям наплив в това СМГ, аз преди 2 седмици бях чула за 400 деца, ама 700... И колко ще приемат в крайна сметка (капацитета им колко е)?

# 644
  • Стара Загора
И аз да се похваля -моят син има 20 т и на последната матура.Много съм доволна.Радвам се че свърши и тази учебна година.

Общи условия

Активация на акаунт