Пъзели 19

• 35 947
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Den Haag
Лелеее, супер сте и пъзелите и подаръците от Блу и меденките  Crazy, личи си по снимките веселото прекарване и хубавите емоции Grinning. Много се радвам,че сте прекарали супер, надявам се някой ден и аз да успея да пресъствам на някоя срещичка и да се запозная с вас на живо  Heart Eyes Hug, ще следя за другите снимки  Peace

# 391
  • Не съм от тук и съм за малко
Привет и от мен. Много съм щастлива, че бях на срещата и се запознах с чудесните момичета.  Hug
Качих малко снимки след тези на Деси.  Peace
Получих разкошен подарък от Еликс.  Grinning  Благодаря ти Ели.  Hug
Блу, благодаря за пъзелската играчка, много ми харесва.  Hug
А Вероники само обясняваше, че меденките и не са нищо особено, но това не е вярно, както можете да се убедите от снимкатаWink Вероники, мерси за вниманието.  Hug
Какво да кажа още, беше супер.  Laughing Друго си е да има с кого да си поговориш за любимото занимание, и да не те гледат странно отсреща.  Sunglasses

(И понеже съм голям заплес и все забравям нещо, се редактирам вече за трети път, извинявам се.  Embarassed)

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 12:33 от albena

# 392
  • София
Супер си прекарах на срещата  Hug Всички сте много готини и свежи. Браво на Блу и Пухчо, че дойдоха от сто и кусур километра за да се видим  smile3501
Моето лезъпо-човече Деси се беше постарало максимално и освен красиво опакования любим пъзел получих и страхотна картичка с хубаво пожелание  Heart Eyes  Освен това с нея открихме доста прилики като се почне от зодията и се стигне до името на котките  Crazy
Блу беше направила много интересни играчки за елха, които виждам че вече са влезнали в употреба, а Вероники беше направила супер пъзел-корабийки които не искаме да изядем, защото са много хубави  Grinning
Албена е много приятна и изглежда прекрасно като майка на 4 деца   bouquet
Мона лиза и сикссенс са много забавни и се радвам, че се запознах със всички  Hug
Снимки ще сваля по-късно или утре.

# 393
  • София, България
Здравейте момичета  Hug
Чудесно си прекарах вчера с вас! Много сте готини всички, от сърце и душа благодаря за топлото посрещане и за подаръците под формата на страхотна меденка-пъзел и невероятно свежата фигурка за елха ( вече е на елхата) . Меденката още не е изядена и дори успя за ме вдъхнови да направя моите меденки още снощи ( а бях планирала това мъчение за днес  Mr. Green )
Снимките са прекрасни, всички бяха много усмихнати и готини. Браво на Блу и Пухчо, че дойдоха в този  студ!

# 394
Привет и от мен Hug!Честито на всички получили подаръци  bouquetМного са интересни с удоволствие да си ги редите!Съжалявам,че не можах да дойда да се запознаем ,но следващия път няма да пропусна  Flutterсега ще се радвам на веселите ви лица от снимките Laughing

# 395
  • София
Допълнено със снимки от Еликс  Hug

http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/109#

# 396
Да дам и аз отчет Mr. Green Снимки от мен http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/109#photo=40

Много хубаво си прекарахме, ама Зойчето трябваше да ходи на работа, Пухчо да се прибира към Пловдив...
Радвам се, че са ви харесали играчките, макар че не са нищо особено. Даже са и недовършени Blush, трябваше да има малки пожелания към етикетчетата...
Меденките на Вероники бяха много по-добро попадение Heart Eyes Аз си ръпнах от моята и Деси ми се скара Crossing Arms Та си я направих на парченце от рамка Laughing
И така... Другият път пак Hug

# 397
  • UK
Моя милост има нов пъзел, подарък за Коледа. Панорамен с Бруклинския мост и нощен Ню Йорк, скоро го гледах в някой сайт тук в темата и много си го харесах, и мислех да си го взема за Коледа, но най добрия ми приятел ми го взе. Нямам търпение да започна да го редя, това ми е първата панорама. Simple Smile

# 398
  • Den Haag
Мърморанче честит пъзел  Hug, дай снимка да го видиме  Flutter

# 399
  • Русе
Много сте хубави всички и много усмихнати.Явно добре сте си изкарали HugРадвам ви се много,дано накой ден и аз успея да се класирам за среща  Wink  Много хубави пъзели видях  Heart Eyes Вече намам търпение да дойде и моята изненада  Rolling Eyes
На мен нещо пъзела с балона не ми върви,ще чакам да ми дойде музата  Simple Smile

# 400
Големи симпатяги сте! Hug
А от меденките (които са страхотни на вид и като идея!) какво наредихте? Laughing

# 401
  • София
А от меденките (които са страхотни на вид и като идея!) какво наредихте? Laughing

ooooh! Не се сетихме!

# 402
  • UK
Ето този:

# 403

ooooh! Не се сетихме!

Нищо. На следващата среща  Wink Peace

# 404
  • Den Haag
Мърморанче много е красив,приятно нареждане и ще чакам скоро снимки на наредена панорама  Peace

Общи условия

Активация на акаунт