Пъзели 19

• 35 874
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Ямбол
Днес в Кауфланд видях пъзела с кутийките  от 2000 части на Едука намален на 29 лв.

# 616
  • София
 Привет от мен и  добре дошли на новите попълнения в редиците  Hug

Честит имен ден на всички, които празнуват днес.

Сещам се за малкия мъж на eveto - миличка, да ти е жив и здрав, много да слушка и да ви радва. Весел празник  Hug

Сега и аз да взема да почерпя, че преди 6 години на този ден се бракувахме с милото

Деси, ти пък що ще ревеш като се намираш в онази приказна стая с пъзелите. Никакъв рев, направо ги подпукваш и караш по ред докато не свършат. Бързо да оздравяваш и скоро да намериш време да подредиш поне един пъзел  Wink

Мърморанче, ти как си, оправяш ли се?

Аз също съм затрупана с работа и нямам никакво време, а пъзели за редене имам в излишък, та ще се въздържа от поръчка. Ще се радвам на вашите, докато намеря и аз време за редене.

blue, ще се пробвам днес да пратя пари за касичката, но ако не успея, ще остане за другата седмица  Embarassed

# 617
Честито на именниците!

Вероник, на вас много любов и разбирателство още дълго време Hug

# 618
  • UK
Честито на именниците и на теб, Вероники. Аз съм по добре, оправям се, до 2-3 дни ще съм като нова. Снощи имах малък проблем с кашлицата, ама мина за няколко часа, та сега съм малко като парцал от недоспиване, ама иначе съм си добре. Simple Smile

# 619
  • София
Честито на всички именници и на Вероники и от мен! Здраве, щастие, късмет и любов!!!

# 620
Честито на всички именници  и от мен ,здраве и  късмет на всички   bouquet Народа е казал : "От кал да е Иван да е !"Наздраве !   cheers

Вероники,честито и на теб ! Още дълги години разбирателство със съпруга ти имного,много щастие и любов !
                     С теб сме си избрали един и същи ден за женитба ,само че аз го избрах преди 22 години ! #Crazy Та ето и моята почерпка:  

# 621
  • София
Вени, честито!

# 622
  • Русе
Вероники,пожелавам ви здраве,прекрасен семеен живот изпълнен с любов и разбирателство   bouquet
Честито на всички именници,само с хубаво да ви споменават имената!
Вени,честито и на вас  beer

# 623
Честито на всички именници, да са живи и здрави!!!

Вероники и Вени, честито. Да празнувате дълги години! Да ви уважават мъжете и вие ги уважавайте, много е важно! Усмивки и обич!

Наздраве!

пс Мен тати ми е пратил червено винце от Кюстендилско та във ваша чест довечера ще го пробваме!! newsm24

Блу, ако не е проблем, може ли да заменим втория пъзел с този http://www.jigsaw-puzzle-club.co.uk/jigsaw-puzzle.asp?jigsaws=2550, пак казвам ако не е проблем....

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 15:15 от Галля

# 624
# 625
  • Не съм от тук и съм за малко
Честито на всички празнуващи.    newsm67
Именници, да сте живи и здрави! Вероники, Вени, честити годишнини.   bouquet  bouquet

Аз пък още се колебая между тези двата:
http://www.jigsaw-puzzle-club.co.uk/jigsaw-puzzle.asp?jigsaws=1354
http://www.jigsaw-puzzle-club.co.uk/jigsaw-puzzle.asp?jigsaws=1633

Деси, ти си решила проблема като ги избираш и двата, ами аз какво да правя?   Thinking
Блу, колко време имам за чудене? newsm78

# 626
Ще направя поръчката когато кажете Grinning
Ако искате да мине събота и неделя, за да си помислите повече и да видим колко човека ще се съберем в крайна сметка Peace

# 627
А така е по - добре, да разгледам спокойно... Peace

# 628
  • Габрово
Аз да се включа леко встрани от вашата тема за поръчки и да се похваля

Ravensburger, 1000 части, за около седмица  Heart Eyes

# 629
  • София

Деси, ти си решила проблема като ги избираш и двата, ами аз какво да правя?   Thinking

Направи като мен - поръчай и двата Mr. Green Аз пък се отказах от третия, много ще ми дойде като пари  Cry

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 17:44 от -=Деси=-

Общи условия

Активация на акаунт