Пъзели 19

• 35 865
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • на североизток от Рая
Аз да се включа леко встрани от вашата тема за поръчки и да се похваля

Ravensburger, 1000 части, за около седмица  Heart Eyes

Здравейте!  Hug

missing, влюбих се в пъзела ти! Откъде е, ще кажеш ли?  Hug

Честито на празнуващите Вени и Вероники! Не ви познавам, но от сърце ви желая любов и семейно щастие! Заразявайте околните с любовта си!   bouquet

Ще направя поръчката когато кажете Grinning
Ако искате да мине събота и неделя, за да си помислите повече и да видим колко човека ще се съберем в крайна сметка Peace

Приемате ли още кандидати за поръчка, или има ограничения в бройката. Аз пиша отскоро при вас, затова не знам дали не е нахално да се включа в поръчката ви.

Честит имен ден на тези, които днес празнуват! Носете с гордост имената си и бъдете здрави!

Наздраве за всички празнуващи!  newsm24

# 631
  • Габрово

Здравейте!  Hug

missing, влюбих се в пъзела ти! Откъде е, ще кажеш ли?  Hug

Не е мой, взет е назаем от приятелка  Blush Купуван е в Германия, доколкото разбрах Simple Smile

# 632

Приемате ли още кандидати за поръчка, или има ограничения в бройката. Аз пиша отскоро при вас, затова не знам дали не е нахално да се включа в поръчката ви.

Даже по-добре да сме повече хора, за да се намали доставката на човек Grinning

# 633
  • София
Вероники, честит празник!!!  bouquet

Честито и именниците ако има такива  newsm24

neli mar4, виж каква "мишка" ти намерих  Grinning     
Фотошопска е, но е като истинска...    А ето и истинска  Sunglasses извинявайте за спама...

# 634
Някой по-нагоре беше питал за рамкирането в Бриколаж.
Вчера ходих да проверя как стоят нещата, но направо ме отказаха.
Освен надменното отношение на консултанта Thinking ме разубеди и срокът за изпълнение, а именно не по-малко от 20 работни дни.
Цената на пъзел с размери 73/48.6 см, светоотразително стъкло и най-обикновена дървена рамка от около 2.5-3.0 см е 45.00 лева.
Проверих също и в "Слънчоглед"-там стават за 2 дни, цената е около 30.00 лева, но понеже не можах да се спра на конкретна рамка/колебаех се между 3 нюанса на синьото с малка разлика в цените, то не можаха да ми кажат твърда цена/.
Засега съм решила да рамкирам един пъзел, който със сигурност ще закача в новата стая на детето.
Другите ще ги лепя само на картон и ще си ги пазя така.
Ако взема, че се вманиача колкото вас, то ще се разоря пари за рамки да давам, пък и няма да правя къщата мострена зала я Crazy

Да питам сега за лепилото, че вече обърках с първият опит явно.
Тези лепила, които се продават специално за пъзели/моето е в туба, от Буктрейдинг/, са само за лицевата страна, така ли?
Колкото да се залепят едно между друго парчетата?
Защото прочетох малко по-назад, че лепите с С 200 гърбовете на мукавата...

# 635
  • София
Честито на Вероники и Вени   bouquet Да се обичате и разбирате дъъъъълги години!
Честито и на имениците на патерица  Grinning Живи и здрави!

Вероники, голямото ти момченце на 04.07. ли е родено? Загледах се в снимката на профила ти колко е чаровен, а после и в лентичката.

Бръмбофръц, благодаря за инфото. Аз се натъкнах на същото отношение в Бриколаж-а и, естествено, се отказах да влизам там повече.
Колко горе-долу трябва да струва нормална, обикновена рамка за пъзел с големина 1000-1500 части? Нещо не мога да си сверя часовника с тези цени  Thinking

# 636
  • на североизток от Рая

Даже по-добре да сме повече хора, за да се намали доставката на човек Grinning

БЛУ, а можеш ли да кажеш ориентировъчно цена на пъзел от големите/1500 части/?. Да преценя дали да се включа, защото много се запалих покрай вас.  Hug Hug Hug

elixHug Hug Hug, толкова си мила! Само ако знаеш как ме зарадва! Благодаря ти за мишката - калинка. Сега, обаче, искам да я имам.  Blush Дали мога да си намеря такава някъде?  newsm78

Приятен ден , момичета! При нас така хубаво пече, че е за разходка!  family

# 637
  • гр.Пловдив

Да питам сега за лепилото, че вече обърках с първият опит явно.
Тези лепила, които се продават специално за пъзели/моето е в туба, от Буктрейдинг/, са само за лицевата страна, така ли?
Колкото да се залепят едно между друго парчетата?
Защото прочетох малко по-назад, че лепите с С 200 гърбовете на мукавата...

Единият от пъзелите си съм го лепила и от двете страни с лепило за пъзели, а другият от лицевата с лепило за пъзели а опаката с Ц200

# 638
  • София

Деси, ти пък що ще ревеш като се намираш в онази приказна стая с пъзелите. Никакъв рев, направо ги подпукваш и караш по ред докато не свършат. Бързо да оздравяваш и скоро да намериш време да подредиш поне един пъзел  Wink

Плача, защото в стаята няма място за нищо друго - само кутии, кутии, кутии.... Mr. Green То и без това натам вървят нещата

# 639
Момичета, вижте какъв подарък получих - пъзел - суичър:

http://www.facebook.com/photo.php?id=100000592879218&pid=600 … d=185151334847961

А за 8ми март, моите деца са ми поръчали този комплект бижута:

http://www.facebook.com/photo.php?id=100000592879218&pid=600 … d=185149411514820

# 640
  • София
Момичета, вижте какъв подарък получих - пъзел - суичър:

http://www.facebook.com/photo.php?id=100000592879218&pid=600 … d=185151334847961

А за 8ми март, моите деца са ми поръчали този комплект бижута:

http://www.facebook.com/photo.php?id=100000592879218&pid=600 … d=185149411514820

Еха! Супер!!! И бижутата са страхотни!!!

# 641
# 642
Здравейте и от мен. Отдавна не съм писала, а и редила /разбираемо/.
Радвам се на вашите пъзели. Още не съм решила дали да се включа в поръчката, твърде много ненаредени имам.
Блу през седмицата ще ти пратя парички за касичката.
Добре дошли на всички нови в темичката ни.

# 643
  • UK
Аз вчера започнах ТАРДИСа, вече е почти нареден и утре ще го завърша. Много е готин. Simple Smile

# 644
Благодаря за отговорите за лепилото.
Колко горе-долу трябва да струва нормална, обикновена рамка за пъзел с големина 1000-1500 части? Нещо не мога да си сверя часовника с тези цени  Thinking
Ами за този с размери 73/48.6 см, който е 1000 парчета ми е проучването.
Аз имам само 2 готови наредени, които бях решила да рамкирам.
И двата са с почти еднакви размери и са от 1000 части.
Рамките, които харесах са най-обикновени, без разни дърворезби и инкрустации, бяха от 3,50 до 5.00 лева на линеен метър.

Аз вчера забравих да честитя на празнуващите, нали съм Мара подробната, та докато се изкажаааа.....
Честито на Вени и Вероники.
Да сте много щастливи още дълги години, много търпение и хармония в отношенията с половинките.
Честито и на именниците на патерици.

Искам да питам и аз за поръчката.
Може ли да се включа и на кой трябва да преведа парички.
Още не съм сигурна в избора си, но по-късно тази вечер ще разгледам подробно и ще пиша кои съм си харесала.
Само кажете каква е процедурата.
А тези пъзели, които мислите да поръчвате не се ли намират и тук по магазините или просто са много по-скъпи?
Простете за лаишките въпроси, но съм нова в темата.

Общи условия

Активация на акаунт