Отговори
# 165
За пръв път таткото излезе с дребосъка за час.. и на мен ми е толкова неестествено и самотно. И притеснено.. Много странно чувство..Имам толкова работа вкъщи а нищо не ми се пипва..

# 166
Калина, искам само и аз да се присъединя към момичетата и да ти дам кураж. Вярвам, че всичко ще се нареди и скоро пак спокойно ще се кърмите. Това, което си решила за честото слагане на гърда е според мен най-доброто решение. Общо взето така както описваш нещата много ми напомнят за това, през което аз минах със скокът в растежа на Мартин. Гърдите ми бяха като празни торбички виснали и меки... а той пищи гладен... макар че не ми е отказвал ако успея да изцедя нещо да му го дам от шише. Но бебетата са различни. А и както виждаш такова наддаване всъщност е нормално.
Деси, и аз ползвам Премиум кеър на Памперс... ама наистина ужасно миришат на химия. А и често се е случвало да протекат я покрай крачетата, я от горния край на гръба, иначе държат дупето сухо. Сега привършвам един пакет и се чудя какви да взема. Мислех за някакви други на памперс... ще погледам в аптеката какво има.

# 167
beb4o_fb,
от доста време се каня да ти кажа,
че много ми харесват имената на децата ти Simple Smile
А означават ли нещо?

# 168
Tommelise, да споделиш после по-изгодните депозити къде са, защото и аз съм в чуденка Thinking. Имаме в ДСК един, но като цяло не бих препоръчала тази бянка вече, само като се сетя и каква опашка имаше последния път  в един от клоновете й...още повече  Naughty Но и аз не смятам да ги държа в къщи в буркани или под дюшека  Laughing

За памперсите - бяхме на ню бейби на памперс, докато не стигнахме 3-ка обаче. Още си стои половин пакет от тях и се чудя на кого да го дам. Сега сме на актив бейби и честно казано съм много доволна и не мисля да ги сменям.

aissa80 , и аз бях така, когато за пръв път ги оставих. Не се тревожи, свиква се. Нашият тати "е мама" (както казва той  Laughing) все по-често, защото аз трябва да ходя на упражнения и практика. Първия път като сменял наакан памперс не хванал крачетата на бебо и той цоп в акото, татито реагирал като му хванал бързо крачката и в един момент се оказали цитирам: "и двамата в л..а до лактите и коленете"  hahaha

Ние май най-накрая започнахме да смучим по малко биба. Купихме му каучукува и сега по-бива. Ами иначе само пръста му е в устата  ooooh! А от вчера водим борба - аз бутам биба, а той я плюе и демонстративно напъхва палеца в устата си, ама с такава грация го прави  Joy Днес обаче на разходката като се размърда и аз набутах бибата, а той, полузаспал и baby_neutral После като я изпускаше я търсеше  hahaha Но ми се струва, че все по-рядко лапа пръста сега. Разбира се, биберона не е постоянно в устата му, а само като видя, че е необходим   Naughty

September 2010, аз имената на нейните деца запомних първи. И на мен много ми харесват Peace

Приятна вечер и спокойни спящи бебчета  Hug

# 169
  • София
September 2010, bless_girl , стана ми много мило от постовете ви - благодаря ви, имах нужда  Hug. Арзу означава "страстно желание", а Ясин няма конкретно значение, една сутрин мъжът ми се събуди и ме попита дали ми харесва името и аз казах "да". С името на баткото беше същото - бяхме единодушни от самото начало, казва се Фатих и означава "завоевател", а баща му добавя "завоевател на женски сърца" Laughing Laughing Heart Eyes

# 170
beb4o_fb, направо паднах  Simple Smile  Особено за значението на Арзу - има прекрасоно име малката госпожица  Heart Eyes И трите имена са много хубави и звучни.

# 171
  • София
bless_girl   Hug. Всичките ни септемврийски бебчета имат прекрасни имена и са мнооооого хубави

# 172
September 2010 (странно ми е да те наричам така след като се познаваме)  Mr. Green, мерси много за пожеланията, да ви се връща. Heart Eyes
beb4o_fb, направо паднах  Simple Smile  Особено за значението на Арзу - има прекрасоно име малката госпожица  Heart Eyes И трите имена са много хубави и звучни.
И аз съм съгласна. А Арзу много ми хареса още от началото! beb4o_fb, прости ме за любопитството, а какво точно ти оперираха на пръста? Нещо около нокътя ли (каза, че е станала инфекция от маникюр)?

# 173
Арзу означава "страстно желание", а Ясин няма конкретно значение, една сутрин мъжът ми се събуди и ме попита дали ми харесва името и аз казах "да". С името на баткото беше същото - бяхме единодушни от самото начало, казва се Фатих и означава "завоевател", а баща му добавя "завоевател на женски сърца" Laughing Laughing Heart Eyes

beb4o_fb, сега дори още повече ми харесват  Grinning

September 2010 (странно ми е да те наричам така след като се познаваме)  Mr. Green, мерси много за пожеланията, да ви се връща. Heart Eyes

Машонка, мерси много!!!  Hug

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 23:01 от September 2010

# 174

За ваксините, който желае може да изгледа този филм http://vbox7.com/play:bf7a06e7 1част, и http://vbox7.com/play:1e663c16 2 част

Лека вечер на всички, отивам да готвя   chef  Grinning

Ауу, как можа да пуснеш тези клипчета и да пожелаеш Лека вечер?  Shocked

# 175
  • у нас
bless_girl следи този сайт http://www.moitepari.bg/depoziti/depoziti.aspx инвестибанк май предлагат най-добри условия, но въпреки всичко аз се спрях на ПИБ.

Хубав ден на всички  bouquet

# 176
Добро утро  Simple Smile

Клипчетата за ваксините ще ги пропусна, явно са не много приятни  Rolling Eyes

# 177
  • Варна
Добро утро!
Дана, честито ви трета месечинка!  bouquet

Клипчетата и аз няма да ги гледам. Чудя се само защо толкова силно антирекламират ваксините  newsm78? Може би има нова световна конспирация и искат всички да се откажем от имунизации и да станем податливи на ново биологично оръжие  Thinking?
Не може да се вярва на всичко показано и мнения прочетени в нета. Peace Такива сериозни неща трябва да имат истински научна обосновка.

# 178
  • в мечтите си
Добро утро!
Изпратих баткото на градина и сядам да изпия едно кафе,че едвам гледам  Tired
Хриси се буди на има няма 2 часа за да яде.Докато направя мляко и докато го изяде мине още половин и не ме питайте колко сме спали.Знам за кризите в растежа,кой знае може и това да ни е налегнало.
Това с депозита ми се струва доста добре и май и ние ще прибегнем до него.
А в момента сме в лутане и за жилищен кредит,нали сме при родителите ми и мисля,че е време да "отлетим" Simple Smile
Само незнам как ще се справяме.Ако някой скоро е теглил подобен заем моля да сподели от къде и какви са условията,може и на лични да не товарим темета.
Лек и успешен ден  Hug
П.П. Дана честита трета месечинка...времето направо лети

# 179
Ей сега ще почерпя, че Дани е вече на 3 месеца  Hug

Честито и на всички други бебенца с месечинки днес Heart Eyes

mixilena, успех с жилището  Peace Със сигурност ще ви е супер сами  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт