Отговори
# 150
Да повдигна една до скоро дъвкана тема - памперсите. Въпроса ми е към тези които ползват Pampers Premium Care. Как ви се струват след като смениха дизайна им? Сякаш сега са малко по-големи, но така миришат на химия Sad а не бяха така преди. Аз ползвах за малко Libero и не са лоши, но не ми харесва, че са трвърди, в сравнение с Pampers Premium Care. Като ги свърша мисля да пробвам и Pampers Active Baby.

Аз ползвам Pampers Premium Care и съм много разочарована- ужасни са. даже според мен и пропускат отдолу.

и аз секаня да питам отдавна за Хъджис -доволни ли сте ? че утре трябва да купувам

# 151
Машонка,
да ти е жива и здрава малката Ема!
Да расте весела и засмяна, да бъде щастлива и обичана!!!

И Део също!!!

Hug

# 152
  • София
Ние бяхме за малко при баба и дядо, на малките им беше супер. А през това време се е появила нова хубава темичка Simple Smile

nat003, предполагам че е станало дума за ваксината за рота-вирусите - Rotarix  - мисля че беше. С Лора като ходих наврмето на лекции, хванах една точно за тези вируси, но  някак не ме убедиха, че точно тази ваксина е важна. И тогава реших, че на Лора няма да я слагам. Сега на Самуил също няма да я сложа. Но нищо не пречи да потърсиш инфо в нета и да решиш дали да слагаш.

За мен от ваксините, които не са задължителни, е важна ваксината за хепатит А. На Лора сложих това лято, и на малкия ще сложа като стане на 2 години - след тази възраст се поставя.

Kalinastamatova, остави грамчетата, нали детето е спокойно и весело. Имам позната, която се вайкаше че детенцето било слабо - ами и тя, и таткото са си дребнички, детето прилича на тях, а не на съседа все пак Simple Smile

# 153
  • Варна
Абе ние не сме от най слабичките ама няма нищо!!! Joy

# 154
Привет и от нас  Hug !Наскитахме се хубаво и днес ,не ми се пребираше  Mr. Green !За памперсите гледам пишете,ние сме на Либеро от самото начало и съм много доволна  Peace ,сега ще взимаме 3-ката,че 2-ката май вече ни е малка  Mr. Green !
Поздрави на всички.Целувки за бебоците  Hug  Heart Eyes  Hug

# 155
 Здравеите майчета и бебчовци baby_neutral
Днес ни сложиха наи-после първата ваксина и засега малчо е спокоен.
Качил е само 500 гр за 20 дни и това много ме притеснява,
струва ми се много малко особено като чета тук как някои бебчета  качват по килограм и нещо даже.

# 156
  • София
Здравейте , и ние се наскитахме за днес Grinning !
Момичета 500гр. изобщо не е малко надаване!  Напъно е нормално.
Гледам ,че обсъждате пелените.Ние до скоро бяхме на Pampers Premium Care ,но найстина ги развалиха и не съм доволна от тях вече.Намерих едни пелени на Чико ,много са хубави ,но намирам само малки пакети ,които не са финансово изгодни.Иначе се заредих и аз с Хъджис ,имаше много дообра промоция в Кауфланд ,чакам да свършим другите и ги почвам тях  Laughing .

# 157
Привет,момичета.Искам да питам майките с повече от едно дете,колко трае следродилната депресия и може ли чак сега да ме хваща?Направо ще се побъркам,незнам какво става с мен.Малката плаче много,иска постоянно да съм снея,но  пък имам и друго дете,което от два месеца е унас и не ходи на градина.Съответно не може да пази тишина на сестра си,а тя реве като не се е наспала.Аз не мога да свърша нищо унас,почвам да се карам на баткото и после съжалявам за това(че шамарчета отнася).Сега съм го пратила на село,но ми е много гадно,но пене да му спестя лошото си настроение.

# 158
  • на североизток
Здравейте и от нас!
И аз не съм писала скоро, но чета редовно! Нали сега баткото си е вкъщи, че имаме шарка, та немога да се докопам до компютъра Mr. Green Ох, горкия така се е нашарил, чак на долните клепачи на очите има и вътре в устата, в ушите, навсякъде, ама търпи детето, не се чеше много Sad
Днес сутринта реших да изцедя лявата ц..а и да нахраня бебата с шише, тъй като продължава да ме боли доста, когато суче(беше поотминало, изпробвах какви ли не пози и техни вариации, но продължава да боли Sad Имам чувството, че ме дъвче със зъби Mr. Green) Нооо, госпожицата е много хитра, не ще от шише Confused Само, че и аз не се давам лесно Grinning дадох и да яде от дясната и докато се усети замених цицата с шишето и така я поизлъгах Rolling Eyes Пък дано усилията ми имат ефект и да ми мине, че какво ще правим занапред ooooh!

За памперсите и аз не съм доволна от Премиум Кеър, имам чувството, че са менте-чак дрехите и се навлажняват Tired и сега съм на new baby двойка- те са много добре!

За еднократната помощ, получих я на 30 октомври, а подадох документи в края на септември(те така и ми обясниха, че се получава най-късно до края на месеца, след който си подал документите)

Да не забравя да похваля и аз мъничето за хубавата 1ва страничка  bouquet

Калина, спокойствие и силна храна, са казали хората Wink и всичко ще се оправи

За ваксините, който желае може да изгледа този филм http://vbox7.com/play:bf7a06e7 1част, и http://vbox7.com/play:1e663c16 2 част

Лека вечер на всички, отивам да готвя   chef  Grinning

# 159
Много интересен разговор сте заформили покрай kalinastamatova. Май най-често срещания в момента проблем е наддаването. Аз бих й предложила да направи пробно теглене преди и след ядене няколко пъти на ден, и така ще установи колко яде детето. Аз съм много изненадана, че моето дете е наддало малко - само 640 грама, винаги съм си мислела, че ще е пухкавелка. Пък иначе си има и бузи, и гушка, много ми е странно, а и видимо изглежда якичка. Има една теория, че някои бебета усвояват по-голяма част от храната, а други по-малка, и даже с това обясняват по-малкото аки. Нашата си папка и памперсите й почти винаги са пълни, може би просто не усвоявя хранителните вещества. Тъкмо като порастне ще яде, без да дебелее - всички ще й завиждат  Wink

# 160
psm, ти не си в следродилна депресия  Hug Просто свикваш с новото положение. Ще си дойде всичко на мястото, не се притеснявай. Добре си го пратила за малко при баба, а постепенно няма да имате толкова проблеми и у дома да е  Peace

Спомням си периода, в който Кари беше на 2 месеца, а батко й - болен от скарлатина у дома. Та опитвам се аз да ги разделя в 2 стаи уж по препоръка на лекарката. За малко съм в кухнята и заварвам в детската баткото се надвесил над бебето и й говори: "Гъди-гъди, бати няма да те цунка сега, че е болен. След 2-3  дена пак" Това се говори в лицето й, а уж трябваше да нямат контакт  Mr. Green Абе знам какво е в началото с 2 деца. Сега го нямах този стрес, май с третото е най-лесно, пу-пу де  Simple Smile

# 161
Дана,дано да си права,че направо ще полудея.Днес даже и се разплаках и почнах да си мисля,че може би не съм добра майка(понеже не ми се получава нещо,да се справя със ситуацията).Започнала съм май да мисля само за лоши неща,а знам че не трябва.Дано скоро да ми мине,че как ще я караме незнам.

# 162
  • София
psm, аз се чувствах доста зле известно време - както си седях и започвах да роня крокодилски сълзи Grinning. Както казва Dana_2010, просто свикваш с новото положение. На мен доста зле ми влияеше и това, че съм с досто кг отгоре, направо се смазвах, но вече не ми пука. В събота вечерта отидох по спешност на превръзка в една клиника и лекарката ме посрещна с думите "Охоооооооо, ти си бременна" Laughing Ако ми се беше случило преди месец щях да се притесня, ядосам и да се разрева, но сега й казах че вече съм родила - просто приемам сегашното си състояние и се надявам скоро да съм предишната - имам и стимул, на лято сме на сватба на много близки приятели Sunglasses.

# 163
  • София
Бебчо , на мен една продавачка в магазин много упорито и дори нахално се опита да ми продаде колан за стягане на коремната стена "който след раждането щял да ми бъде много полезен"  Mr. Green .Така и жената не можа да ме разбере че 1. съм родила вече и 2.че имам такъв колан .Но аз заразлика от теб доста се засегнах и убидих.

# 164
  • у нас
bless_girl да, редовно съм и сега ще ми превеждат тези 2880 лв и да не ги държа вкъщи в буркани Mr. Green ще ги вкарам някъде за сега съм се спряла на ПИБ или ЦКБ Peace

Мъниче Hug

направо ме пребихте с тези памперси. Аз съм много доволна от премиум кеър, поне до сега бях. Купих си и либеро да пробвам - готини са но малко твърдичкиSad сега пак мислех да си взема премиум, но коментарите ви са.....Sad
Гала - Хъджиса са дълбоки, много дебели иначе съм със смесено мнение... хем дупето е сухо, но пък самия памперс като се намокри и става един влажен. Ако имаш възможност пробвай няколко и тогава си вземи цял пакет

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 18:56 от Tommelise

Общи условия

Активация на акаунт