Отговори
# 495
Благодаря отново!

Честит имен ден на всички празнуващи!!!

Честити месечинки!

Миксилена,пробвай да му даваш Саменто.Откакто започнах да давам на каката,се оправи,вече цял месец ми е здрава!

Алхимика, Hug!Бързо оздравяване и да подмине бебето!

Ние днес щяхме да се наводним.Мъжо оставил чешмата в тоалетната отворена,защото нямаше вода.Излезнах аз за каката,той дойде при мен,и гледам един съседпристига на пожар"Боби,наводнени сте".Газ към вкъщи,добре,че не сме сложили праг на вратата,та всичката вода излезнала към стълбите.Ако беше влезнала навътре не ми се мисли как щяхме пак да правим ремонти на 100 кв.Ужас и пази Боже Praynig!

# 496
За ръчичките и Мая си ги лапа, не смуче пръстче, ами ги лапа и лигава и както казаха и другите момичета това е част от развитието и не трябва да се спира, така опознават света около тях и себе си, после ще почнат да лапат играчките и въобще всичко, което им попадне, няма начин, всички минават през това.

# 497
Как е ?Има ли предколедно настроение  Mr. Green!Поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=O2MFducncsg&feature=related

# 498
Добър вечер на всички!

Аз искам да попитам маичетата чиито бебчета са на АМ,по колко мляко изпиват
бебчетата ви на едно хранене?
 Моето момченце първия месец хапваше по 60мл а сега от скоро по 90мл,което е супер малко но неиска по-вече от това.
Първия месец натдаде 800гр а втория 500гр
 Имали и дружи като наз.

# 499
Акспет, благодаря! Ние преди слагахме "усмирителни" ръкавички, ама уж е голяма вече, та ги спрях, че и тях лигави, а често и успява да ги свали. Сега новото тия дни е, че често си търка очите, носа, ушите - изобщо, ръцете й са все по лицето. А ноктите пробвахме да режем с нокторезачката на Нук, но й контузихме едното пръстче, та сега ни е страх. А с ножичка не съм рязала никога и не смея. Пробвахме да й правим маникюр снощи - тати я разсейва, а аз пиля Simple Smile ама пак не се получи много добре.

# 500
Здравейте,

Благодаря на всички за успокоителните думи, за сега май вървим добре, дано и нататък да е така. А кога се започва със захранването?

# 501
diman4eto66, ние сме на АМ - първия месец към края ядеше по 100мл вода с четири лъжички мляко, сега ядем по 125 вода с пет лъжички
и така по пет пъти-шест пъти - зависи колко спи следобяд, защото някой път откарва от обяд до пет-шест часа и пропуска едно хранене, някой път (като не иска да спи следобяд) заспива към осем - девет вечерта и пропуска вечерното и така...
първият месец наддаде кг и четиристотин (от теглото на изписване), сега аз я премерих преди малко - 1,250...

# 502
Да ви питам нещо. Когато сме навън в количката почти винаги я завивам така, че одялото и идва пред носа и устата, тя така обича, даже през глава обича и вкъщи понякога спи така (под мое наблюдение Wink ), скоро някои ми каза, че така било кофти навън, защото от дишането и се навлажнява отпред одеялцето и вместо да и е по-топло става по-кофти, вие какво мислите?
Друото за което съм се замислила е сега като стане студено как ще излизаме, защото хем не е хубаво да реве много детето на студа, хем пък и да се вади от количката пак не е добре....казвам го, защото Мая често реве навън и обикновено нищо друо не я успокоява освен да я гушна и приспя на ръце. Та се чудя какво ще правя ако ревне в студа...

# 503
Gala., честита ви месечинка!  bouquet
Дано всичко е наред с ръчичката. Peace
Alximika, бързо оздравяване на Мая и дано се размине на бебчо. Peace
Vesy_evi, вярно е това, по тази причина не се слага шала пред устата на детето (за по големи деца говоря).А за студа - те така или иначе са добре облечени, стига да не духа мисля, че не е проблем ако за малко не е в количката.

# 504
Gala. Честита ви месечинка!!!   bouquet
Честит имен ден на всички празнуващи!!!   bouquet  bouquet
Alximika Надявам се каката да оздравява бързо, и на малчо нищо да му няма!!!   bouquet
Vesy_evi Аз пък знам, че е добре като са на вън и е студено да имат нещо пред устичката и нослето за да не дишат директно студен въздух.  Peace
И ние голямо лапане на ръчичките правим, така здраво смуче.... Ама аз му дарпам ръката и давам биба, защото имам лош опит с лапането на ръце и пръсти- аз като малка си лапах пръста до 2-ри клас  Embarassed едвам ме одучиха, пък и челюста ми беше изкривена та се наложи след това и скоби да нося  ooooh! Така, че предпочитам да му махам ръчичките и да си смуче бибата  Peace
И ние преди 2 дена бяхме на консултация- пораснали сме с 3 см. и с 600гр. само ама вече сме 5,500 кг  Simple Smile
Ние имахме 3 ваксини на веднъж, обаче сестрата ми каза да дам лекарство преди ваксините и не вдигна висока температура, само беше доста ленив и си поспа доста...
Аз да се оплача нашия си даржи главичката все на ляво, и лекаря ни прати на физиотерапевт за раздвижване...  Sad Има ли други със същия проблем?

# 505
  • на североизток
Здравейте и от нас с Елито!
Днес голяма разходка му направихме, наваксахме си и за вчера Laughing
Утре ще черпя колегите за бебе, та днес пазарувахме доста(все пак са 120човека) Mr. Green

За завиването с одеалцето, мисля че и двете страни са прави,т.е. да се завива, но не толкова близо до нослето, за да не се изпотява Peace

Адашке, и ние предпочитаме да си държим главата предимно на дясно, даже още на снимката от 3Д видеозона се вижда как е прилепнала към мен точно на тази страна. Откакто редовно стоим по коремче, започва да пооправя главата и вече се обръща спокойно и на ляво. Така че аз вече се поуспокоих и си мисля, че ще се оправи от само себе си.

Фата Моргана, аз и режа ноктите докато я кърмя GrinningМалко е сложна процедурата, но така изобщо не мърда и ми е много лесно Peace Иначе наистина са възможни контузии. При нас обаче има друг проблем с ноктите - може би заради това че си стиска юмручетата, ъгълчетата на ноктите се зачервяват и набират.Уж ги режа прави,но пак се набиват.А като ги оставя по-дълги се дере Thinking

Сега пък съм в друга тревога Sick Открих и една пъпчица на главата и много ми прилича на тези, които батко и имаше(нали карахме шарка) и незнам ако и тя хване (или е хванала вече )дали ще мине леко ooooh! и какво трябва да правя, лекарства знам че не се дават, освен за температурата, но при толкова малко бебе ...ох, дано да не е такова, че ми е много жално малкото ми момиче да е болно Cry

# 506
# 507
Добър вечер и от нас  Grinning

Фата Моргана - ние сме със същата нокторезачка на Нук, голяма мъка ми е с нея, уж ги режа докато го кърмя но той пак си мърда и е трудна работа, замислила съм се да му купя ножичка  Thinking

Алхимика - бързо оздравяване, дано скоро се оправи малката сладурка  Hug

Ivelina_Sh - и ние имаме същия проблем, Дани предпочита да си гледа в една посока и педиатърката ни се скара че щяла да му се изкриви главата, оттогава спи само на другата срана, така ще е още една седмица и после ще го въртим  Peace

Ние също много усилено си лапаме ръчичките, но понеже не ги смуче, не му ги махам... а от вчера е започнал да си вдига дупето нагоре докато е в шезлонга и така се върти  Shocked май ще започна да го връзвам с коланите

А днес за прув път започна и да удря играчките на активната гимнастика , на мама сладура  Heart Eyes
Лека вечер Hug

# 508
iv4i_79, ако имаш и най-малко съмнение, че може да е варицела, извикай педиатър да я види у дома. Не я води по поликлиниките, за да не прихване и някой друг вирус, че сега има много болни. Дано не е варицела, но ако пъпчицата е като пълна с вода, викай педиатърката още утре да каже как да я пазите Peace

Дани и днес е по-отпуснат и поспалив, като си помисля че още 2 приема има на тая ваксина ми става супер гадно. И на мястото на инжекцията му е станало топче, което го боли при пипане. Вие как сте след ваксинациите?

# 509
Здравейте и от нас! Днес цял ден бяхме навън въпреки лошото време! Возихме се цял ден с колата, щот само така кротува малкото диване  Crazy
Вече втори ден в акото ни има слуз - това признак за настинка ли е?!  newsm78
Ние също сме удвоили теглото си - предполагам, че вече сме над 6 кг. От три нощи пропускаме нощното хранене, а от седмица насам правим по големи паузи и се храним доста бързо (10 мин.).
Alximika дано всички лоши неща ви подминават от тук насетне!   bouquet Бързо възстановяване на малката принцеска!
Спокойна вечер на всички!!!   bouquet   bouquet   bouquet
P.S. Къде се загуби Vany666? Май не е писала скоро? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт