Lita, в никакъв случай написаното от мен не е персонално за теб,просто след твоя пост се подсетих ,че много отдавна исках да го напиша.Моля те приеми искрените ми извинения ако тона ми те е обидил.Не целя раздор,изказах си мнението.Надявам се да ме извиниш,ще си взема бележка за тона
Аз си знам ,че съм малко остра понякога,но това в никакъв случай не е продиктувано от лично отношение,вярвай ми 
Бебчо, лечението на екземата е с кортикостероидни препарати за около 3до 4 седмици.Знам ,че за това време мога да подържам лактацията,но за гъбите е с месеци и е абсурд да запазя кърмата,немислимо е да давам докато се лекувам.То май така наречената екзема е някакъв дерматит и без моето спокойствие и с цимент да се намажа няма да мине
А аз определено не се чувствам добре с дупки по лицето и тялото(такива рани стават).За гъбите и аз май се сдобих с тях от маникюристката ми( а съм и клиентка от 3 години)...много ме е яд 
Надявам се да не съм обидила и някой друг

Влади вече е много забавен,много гука и се смее,май плачем по-малко ама не смея да се похваля,че да не се върнем в първи клас

Ето едно клипче от нас
http://www.vbox7.com/play:673be53d

Мисля си дали да не поръчам още една да имам за резерв
започна да суче по 19мин. но това беше снощи и сутринта ще видим и днес как ще е в сряда съм на ДК. Лошото е че бебка не иска биберон правих и вчера нан неще и реве пробвах 4 пъти с различни биберони нестана,чудя се ако ми спре кърмата кво ще правим!?
Сега ми е смешно ама като вземе да реве и на мене ми се реве 
Ще изкукаме.Моля се само да има ток че

Тя заспива!
мое си е детето,не са ми го разменили в родилния дом