Отговори
# 75
Цял ден ми забива компа и не мога да пиша.

Lita,  в никакъв случай написаното от мен не е персонално за теб,просто след твоя пост  се подсетих ,че много отдавна исках да го напиша.Моля те приеми искрените ми извинения ако тона ми те е обидил.Не целя раздор,изказах си мнението.Надявам се да ме извиниш,ще си взема бележка за тона Blush PeaceАз си знам ,че съм малко остра понякога,но това в никакъв случай не е продиктувано от лично отношение,вярвай ми Hug

Бебчо, лечението на екземата е с кортикостероидни препарати за около 3до 4 седмици.Знам ,че за това време мога да подържам лактацията,но за гъбите е с месеци и е абсурд да запазя кърмата,немислимо е да давам докато се лекувам.То май така наречената екзема е някакъв дерматит и без моето спокойствие и с цимент да се намажа няма да мине WinkА аз определено не се чувствам добре с дупки по лицето и тялото(такива рани стават).За гъбите и аз май се сдобих с тях от маникюристката ми( а съм и клиентка от 3 години)...много ме е яд #Cussing out

Надявам се да не съм обидила и някой друг Hug
Влади вече е много забавен,много гука и се смее,май плачем по-малко ама не смея да се похваля,че да не се върнем в първи клас Praynig
Ето едно клипче от нас Heart Eyeshttp://www.vbox7.com/play:673be53d

# 76
  • Пловдив
newsm48
Гери, да само 1 Simple Smile Мисля си дали да не поръчам още една да имам за резерв Wink
Гале, сайта е www.silabg.com, но в момента явно няма наличност, защото не мога да го открия... Купоните за отстъпка са: XuZavapu, yzuXaDem, beTypuSa и vaPysapy
Поръчах го в неделя вечерта, във вторнмик към 11 предиобед ми го донесоха.
Ето друг сайт, който го предлага: http://www.nowfoods.bg/Fenugreek-500-mg-100-kapsuli.html

# 77
  • Варна
 Здравейте, благодаря ви за отговорите!!!  Hug За сега се нормализираха нещата мисля newsm78 започна да суче по 19мин. но това беше снощи и сутринта ще видим и днес как ще е в сряда съм на ДК. Лошото е че бебка не иска биберон правих и вчера нан неще и реве пробвах 4 пъти с различни биберони нестана,чудя се ако ми спре кърмата кво ще правим!?  newsm78

Има ли други бебенца с такова малко наддаване 500гр и трябва ли да се тревожа, че аз се панирах и пак ми излиза ечемик,за трети път. #Cussing out

# 78
  • Варна
 Ей аз ли съм първа тази сутрин?

ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ!!! 
 food002 smile3546 Coffee

# 79
и аз съм тук, но понеже сме на АМ - не мога да ти отговоря  Rolling Eyes

добро утро и от мен!

# 80
Калина,Пиле и на всички доро утро на по чашка кафе !Дано и днес времето е с нас,че после ще дойде баба зима и не ми се мисли  Mr. Green !
Слънчев ден !Целукви на бебоците и честитити месечинки на всички родени на 15.09.  Hug Hug Hug!

# 81
  • Варна
Добро утро!
Калина, за наддаването знам, че 600г за месец е минимума на нормалното наддаване. За биберона незнам какво да те посъветвам. До сега не ми се е случвало гладно бебе да откаже мляко от шише. Винаги обаче ползвам каучукови биберони.

# 82
  • Варна
 Купих и специално каучук на чико е не бута го с езика и това е не съм пробвала само агнешките от 50ст. като в болницата.Ще и взема едно шише от кока кола ще и нахлузя онова биберонище и ще видим кво ще стане.  newsm62 Сега ми е смешно ама като вземе да реве и на мене ми се реве  newsm45
 Мале не ми се мисли с тая зима кво ще правим страшни прогнози чувам до -35 С и до -10 накрая на месец  декември.  smile3511 Ще изкукаме.Моля се само да има ток че  cold

# 83
За Варненските момичета с по-големи дечица  Tada

http://varnamama.org/wordpress/?p=105

# 84
  • Варна
https://docs.google.com/document/pub?id=19uEju3X21UXCY0icbGR14JE … 30togTkNxD2iEXLBM
Май не ми се получава Confused Получих на мейла интересна статия/урок за масажите и ваксините и исках да ги споделя. Но нещо не се справям. Мога да го изпратя на някой по-голям спец, та да го направи обществено достояние.

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 09:17 от antonia

# 85
  • Варна
Имам още един въпрос!! Колко често яде тримесечно бебе само на кърма???
Сутринта яде последно в 7 помислих сега че е гладна, засука малко и се отказа,обаче продължава да  хленчи! Вече назнам какво да праавя!? #Crazy

# 86
  • София
Добро утро!
Калина ,доколкото знам минимума е 300 гр на месец.Не мисля ,че 500 гр  е малко за кърмено бебе.На моя приятелка бебето през втория месец качи по-малко от 500 гр ,а през третия 250 г.За сметка на това беше дръпнало детето много на дължина.Педиатърката й каза ,че за момента това не е безпокоително.

# 87
  • Варна
Да ама така като я гледам тя и на дължина не е дръпнала! Ето сега реве и смуче яростно бибката обаче неиска да суче! Чудя се дали да не се изцедя ама ме е страх после като неиска да яде от биберон пак ще е гладна! Banghead smile3511 newsm61 Тя заспива!

# 88
Добро утро

Kalinastamatova,щом детето е жизнено,има глас за мрънкане Mr. Greenзначи всичко е наред.Няма ка всички да надават еднакво,то и големите сме така,едни не ядат нищо и пълнеят,дуги се тъпчат и са фиданки. PeaceПедката какво ти каза?
По въпроса за това колко често яде 3месечното,Мая ми ядеше горе-долу на 2-3часа,но денонощно, тя паузи почти не ми е правила,Влади сега яде на 2часа през деня,но вечер има голяма пауза.Т.е. пак  еотносително и няма мярка,особено когато са на поискване.Следи памперсите,и не се притеснявай Peace

Аз да ви споделя,когато съм била малка не съм искала биби,а съм си яла ъгълчето на чаршафчето(и така до трети клас Rolling Eyes),вчера с учудване видях Влади да го прави същото Joyмое си е детето,не са ми го разменили в родилния дом LaughingАко знаете какъв е сладък как си го придърпва и започва едно звучно мляскане Mr. Green

Хубав ден на всички ви желая  bouquet

# 89
  • Пазарджик
Здравейте момичета,

чудесно се справяте сами със съветите за кърмене - ето как сте си от полза една за друга.  Hug

Само искам да се намеся като ви дам линк към една статия за сминдуха (на английски е, но може би с онлайн преводач ще се разбира, за тези, които не четат на английски) - наистина, това е една от билките/подправките, която най-често се използва за увеличаване на кърмата. И все пак билките не са безобидни в по-големи количества. Не случайно се продават в аптеките. Може би ще искате да направите консултация и с фармацефт-билкар (в случай, че имате наоколо билкова аптека).

Статията е много интересна, защото описва действието на сминдуха, дава препоръчителни дози, но също така описва и възможните странични ефекти, както и противопоказания (например алергия към фъстъци, диабет, астма).

Общи условия

Активация на акаунт