Отговори
# 90
  • Варна
Изцедих 60мл. за 8 мин , но не иска от биберона! Вече се изчерпах с идеите как да я нахраня! Омръзна ми! smile3518

# 91
Лелеееееееееее много много хубава тема newsm51>Видях хубавите бебчета на първа страничка и страхотно се за радвах  newsm51.
alximika благодаря за отговора за спрейчетата за нослето !!!
Нашият татко е болен  newsm78,но малката е при него дано не я разболеем, чета редовно какво се пише ,че нали вървим точно след вас и минаваме през същите проблеми   bouquet.Но пък рядко пиша,че неми остава врееме  #2gunfire
Лек ден на всички и където е хубаво времето приятна разходка   1stroller

# 92
  • София
Калина и ние сме имали подбни моменти ,когато малката се дърпа и пищи от глад ,но не мога да я накарам да засуче.По принцип действам по следния начин или я храня с лъжица или карам някой друг да й даде шишето ,защото тя от мен отказва да яде от шише.Наблюдавала съм подобно явление /когато кърмено бебе не иска да яде от шише предложено от майка му/ и при други бебчета.
Имам и трети вариянт за действие: опитвам се да я приспа и като дремне малко после е по-спокойна.
Дано да се справите скоро с тази ситуация  Hug !

# 93
Калина, малко бавно става,но защо не пробваш с лъжичка?А може ли да не е гладна,дареве от друго,да и е топло,студено,колики...да и се спи?

Опс,тя и Гери ти е писала за лъжичката Blush

# 94
Здравейте!!!!! От няколко дни не съм писала, но сега да се запиша и аз Simple Smile Тази сутрин с таткото ходим като сенки, че снощи мацето ни скрои страшен номер. Изкъпахме я, и както обикновено я взех да я кърмя. Ноооо.....за разлика от друг път, когато след баня яде настървено, понеже се нуждае от успокоение, снощи почна да реве, реве....ама се къса. Не иска да яде от цица, сменях ги - лява, дясна, ц. Накрая я сложих с гръб към мен да гледа телевизия и след час заспа. Така се оказа, че последното и ядене е било в 5 следобед. Цяла нощ не можах да мигна от притеснение, докато накрая тя не се събуди в 4 да яде, и всичко си беше ок - беше се сдобрила с гърдите  Laughing.

Сега като се замисля, може нещо да съм я стреснала докато съм я гласяла на гърда, например да съм говорила по-силно, или да съм направила рязко движение. Хубавото е, че всичко се нормализира, само че всеки път, когато ми се случи нещо ново като снощи, се парализирам от ужас.

Palmirka, пазете детето, че ние така разболяхме малката. Още не и е минало, а ние отдавна забравихме, че сме боледували. Изолирайте таткото, колкото и да ти е мъчно! Ние чак накрая се усетихме да купим маски, но те се ползват само по 30-40 минути, доколкото съм чувала. Ти също не трябва да контактуваш с него, че аз поне не виждам как може майката да се дели от детето, нито да ходи целодневно с маска. Стискам палци да не заразите дребосъка, че е много тежко да гледаш детето си болно, пък дори и само с хремичка.

Колкото до повтарянето на едни и същи теми - абе, няма как. Аз обикновено чета редовно отговорите, но ако засегнатият проблем още не ми е станал актуален, забравям какво е писано. После, когато почне да ме вълнува, вече не мога да го намеря назад из темите. Затова и на мен ми се е случвало да питам повторно, че и срам, не срам за 3-ти път. Хайде да не се връзваме за такива неща, пък който не го вълнува, да не чете.....

# 95
  • София
Giada ,нещо подобно се случи и на нас снощи  Grinning .Малката нещо се киселееше уж иска да сучи ,уж не и реших да я приспя.Към осем заспа и аз очаквах ,че ще се събуди поне към 11 да папа ,но не .Памперс й сменях ,преобличах я ,а тя си спи .Към 12 и нещо се отпуснах да заспя и в три бях събудена от зверско смучене на палец  Grinning .

# 96
Здравейте и от нас с  baby_neutral Hug
И аз имам въпрос към ЛЛЛ Ние сме на АМ.Успях да кърмя само 2 седмици(за което страшно съжалявам  Cry).Постепенно се изцеждах и после спрях(не че няколкото капки може да се нарече изцеждане,но все пак).От известно време усещам едни леки като бодежи в лявата гърда.Не е станала по твърда,на пипане няма бучки,но се притеснявам да не е станало мастит или да ми създаде проблеми за в бъдеще.Ще съм благодарня за съвет  Blush

И към мамите мазали нослетата с БАКТРОБАН,за колко време се оправи хъркането(ако се е оправило де)?

Приятен ден на всички,които ще правите разходки.За жалост моя мъник изобщо не обича навън все реве и се криви.

# 97
Момичета, какво се притеснявате, нека си спят бебоците, Дани е през 2-3 часа буден тази нощ, яде, преобувам го и се почва една игра  #Crazy То са усмивки, гукане, радост посред нощ. Няма заспиване. И постоянно иска да яде, никога не отказва и само се натиска за още. Не ми останаха много сили, дано поне се отслабва от недоспиване си викам  Mr. Green

А, и креватчето го ползваме само за игра през деня. Нощем спи или в лятната количка или при мен на спалнята.

Купих си една права дънкова пола на LTB, с която изглеждам много по-слаба, отколкото съм в действителност. Повече никакви разкроени поли и никакви дънки няма да обуя, докато не сваля още 5 кг поне.  Naughty

# 98
  • Варна
Приятелкат ами бяха с БАКТРОБАН няма ефект аз бях с БИВАЦИН няма ефект и от черните капки, съмнявам се че нашият отказ от храна се дължи на тия секрети в гърлото от бактерията , или я боли или дразни незнам вече.Усещам че е гладна почва да яде и надава рев все едно много я боли.
 Как изглежда разтройство на кърмаче? newsm78

# 99
Приятелкат ами бяха с БАКТРОБАН няма ефект аз бях с БИВАЦИН няма ефект и от черните капки, съмнявам се че нашият отказ от храна се дължи на тия секрети в гърлото от бактерията , или я боли или дразни незнам вече.Усещам че е гладна почва да яде и надава рев все едно много я боли.
 Как изглежда разтройство на кърмаче? newsm78

Калина а как излекувахте тези бактерии и дали те пречат да се постави ваксина на бебчо?(ако знаеш де  Rolling Eyes)

# 100
  • Варна
Доколкото разбрах не пречи защото тя не е болна а носител! Не сме се излекували много е упорита! Заразата е от болницата мисля че интубират бебенцата с една тръбичка може би само изплакната и се пренася бактерията.Незнам вече честно много се отчаях бебка е гладна аз немога да я нахраня окото ме боли много от притеснение навън пече аз си стоя в къщи да се цедя и..... #Cussing out

# 101
geryaleksandrova, гледам редовно четеш в темата с дрехите за кърмачки - драсни ,моля те , един ред ,когато са актуализирани цените,че да ги превеждам. Че нещо не ми се следи и там подробно след всеки пост   bouquet

# 102
  • София
Здравейте! Dana, хирургът и дерматоложката бяха единодушни, че инфекцията е вкарана при рязане на нокти, а аз от 2 години не съм си рязала ноктите сама - ходя на маникюр често. Alximika, при мен се наложи да се изцеждам и да хвърлям 1 седмица - беше гадно, че хвърлях, защото аз така или иначе се изцеждам от самото начало и понякога сучат. Ти трябва да се излекуваш, на децата им е нужна здрава и спокойна майка - надявам се всичко да се оправи, а децата ще си растат и с АМ  Peace. Аз се тормозих с баткото, че се наложи да дохранвам с АМ, затова и сега не се впрегнах много, че нямам достатъчно кърма и за двете слънчица - когато ми спре кърмата или ако се наложи да си я спра(имам усложнения от операцията) ще съм много спокойна и няма да се самообвинявам за нищо

# 103
Бебчо, много неприятно. Мислиш ли да продължиш да ходиш при маникюристка сега? Мен си ме е страх и на маникюр давам само да ме оформят с пила и лакират, но не и да ми режат ноктите или кожички и т.н.

Между другото и аз не съм кърмена и съм порасла както е видно, но съм от тези, на които им се е отразило. Имах алергии към всичко като малка - над 20 вида храни, цветя, та даже и дрехи. Получавах постоянно обриви, което е по-лекия вариант на алергична проява. Впоследствие преминаха в екземи. Слава Богу, всичко отшумя, след като родих първото си дете. Но не съм хранана с АМ, а с кисело мляко, което допълнително е утежнило нещата.  Peace

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 12:50 от Dana_2010

# 104
Здравейте и от нас мрънкащите и никак доволни от каквото и да било.

mimsat, благодаря за бързия отговор.   bouquet

Да се оплача малко и аз - вчера ходихме в зоологическата градина една голяма дружина мамита и деца над 1 г. , е нямаше такова дране и реване от наша страна. Тая количка ми иде да я изхвърля, не знам защо и какво му става, но точно си помислих, как вече се успокоява и спи в нея ( щото 2 дни на разходки си поспиваше по 2-3 часа в нея) и тука тия 3 дни е нещо страшно. В зоологическата вчера въобще не се използва количката - само в ръцете ми се успокояваше и заспиваше и в момента, в който тръгвам да го слагам в количката - КРАЙ, няма такъв рев, все едно го ръгам с нож  #Cussing out #Cussing out #Cussing out  хората само след нас се обръщаха. Ръце не ми останаха вече. Мисля вече да прибегна към кенгуру, но съм малко объркана, че чувам, че не можело бебето да седи повече от 30 мин в него ...  newsm78 newsm78 newsm78 Дали е така????????  Преди 2 седмици бяхме на детски рожден ден, пак зверския рев и пак само в ръцете ми е спокоен. Дали пък не е от това, че се плаши от ново място и много хора  newsm78 newsm78 newsm78
А като чуя как някои ми казват, че му имало нещо, защото бебета много обичали навън на спят. Какво да му има - вчера след кошмарната разходка, като се прибрахме го сложих на трона му и почна да си играе и да се кара на играчките си - беше супер спокоен. После от 16:30 до 9 вечерта спа като пън и даже се наложи аз леко да събудя, че исках да къпя.

Днес отново сме в фаза мрънкане и тероризиране. Опитите ми да го уча да си спи в кревата си през деня отново удариха на камък  ooooh! ooooh!
 И страх - не страх, пак ще излизаме днес, само да се наспи. Не мога да пропускам слънцето, пък и него го напичам, че спрях витамин Д докато е слънчево.

Хубав и спокоен ден и приятна раходка на всички мамита и бебчета.

Общи условия

Активация на акаунт