>Видях хубавите бебчета на първа страничка и страхотно се за радвах
.
,но малката е при него дано не я разболеем, чета редовно какво се пише ,че нали вървим точно след вас и минаваме през същите проблеми
.Но пък рядко пиша,че неми остава врееме
!
Тази сутрин с таткото ходим като сенки, че снощи мацето ни скрои страшен номер. Изкъпахме я, и както обикновено я взех да я кърмя. Ноооо.....за разлика от друг път, когато след баня яде настървено, понеже се нуждае от успокоение, снощи почна да реве, реве....ама се къса. Не иска да яде от цица, сменях ги - лява, дясна, ц. Накрая я сложих с гръб към мен да гледа телевизия и след час заспа. Така се оказа, че последното и ядене е било в 5 следобед. Цяла нощ не можах да мигна от притеснение, докато накрая тя не се събуди в 4 да яде, и всичко си беше ок - беше се сдобрила с гърдите
.Малката нещо се киселееше уж иска да сучи ,уж не и реших да я приспя.Към осем заспа и аз очаквах ,че ще се събуди поне към 11 да папа ,но не .Памперс й сменях ,преобличах я ,а тя си спи .Към 12 и нещо се отпуснах да заспя и в три бях събудена от зверско смучене на палец
.

).Постепенно се изцеждах и после спрях(не че няколкото капки може да се нарече изцеждане,но все пак).От известно време усещам едни леки като бодежи в лявата гърда.Не е станала по твърда,на пипане няма бучки,но се притеснявам да не е станало мастит или да ми създаде проблеми за в бъдеще.Ще съм благодарня за съвет 
То са усмивки, гукане, радост посред нощ. Няма заспиване. И постоянно иска да яде, никога не отказва и само се натиска за още. Не ми останаха много сили, дано поне се отслабва от недоспиване си викам

. Аз се тормозих с баткото, че се наложи да дохранвам с АМ, затова и сега не се впрегнах много, че нямам достатъчно кърма и за двете слънчица - когато ми спре кърмата или ако се наложи да си я спра(имам усложнения от операцията) ще съм много спокойна и няма да се самообвинявам за нищо
хората само след нас се обръщаха. Ръце не ми останаха вече. Мисля вече да прибегна към кенгуру, но съм малко объркана, че чувам, че не можело бебето да седи повече от 30 мин в него ...
Дали е така???????? Преди 2 седмици бяхме на детски рожден ден, пак зверския рев и пак само в ръцете ми е спокоен. Дали пък не е от това, че се плаши от ново място и много хора

Препоръчани теми