Отговори
# 105
Здравейте,приемате ли нови попълнения?
Дъщеричката ми е родена на 12.09.10-3,200 кг. и 50 см.Казва се Александрина.
Беше много планувано и дълго чакано бебче Heart EyesАз съм Лили на 31г. съм.
Кърмим се,миналия месец на консултацията беше 4,400 и 54 см.Днес след обяд пак сме на втората консултация и ще видим колко е наддала.
Иначе си е спокойно бебче,коликите много ни мъчиха първия месец,сега през последните 2 седмици е малко по-спокойна,но то преди беше чудо...Дереше се по цяла нощ,почти не сме спали,не се успокояваше от нищо,посиняваше чак,захласваше се,абе чудо беше...Дано вече наистина не я мъчат толкова коликите.

# 106
Хахаха, виждам, че не сме само ние с бебе, което не спи в кревата. Първия месец опитвахме, но тогава тя беше във фаза да издава животински звуци, а ние като новообебени родители се стряскахме от всичко. Така че, тогава се отказахме и практиката доскоро беше приспиване в дневната - в количката, и после пренасяне на коша върху детското креватче. Сутрин често я оставям да спи при нас, че нямам сили да я връщам обратно. Откакто обаче сме с шезлонга, не ползваме количката и мисля пак да се пробвам леглото. Струва ми се, че там не и е уютно, защото има повече пространство и не е закътано като в коша, но и тя расте. Дано свикне, че догодина коша ще и умалее...

Следобед сме на консултация. Мисля да отложа ваксините, защото нощем и се запушва едната ноздричка. Като отшуми, тогава, не искам да я мъча допълнително. Alximika, ти нали си от Павлово, кой е твоя педиатър? Доволна ли си? Ние ходим при Попова (мисля, че е на ул. Родопски извор), става, но не винаги съм съгласна с препоръките й.

# 107
Добре дошла на Лили:)

# 108
Добре дошла Лили!

Аз да се похваля,моето синче снощи спа за първи път непробудно(дано само не е за последно)заспа в 9 часа и спа до 5 и 30.И днес продалжава с този сън,сутринта след като хапна в девет излязохме на разходка и заспа така непробудно че чак до сега.И сега след като се нахрани си лежи в креватчето и гъг не казва направо не мога да го позная.Жалко Sad че нашия тати е на работа и не можа да види това чудо Grinning

# 109
  • у нас
момичета някой може ли да ми препоръча влог в някоя банка newsm78 така да са изгодни условията- като хубава лихва например и като тегля да не я губя Mr. Green . Не искам разпл. сметки и т.н. тъй като искам само аз лично и на ръка да мога да тегля от тези пари Mr. Green чета по сайтовете на банките но всеки се бие в гърдите "ние сме най най", та питам някой от личен опит да сподели Hug

# 110
Тъкмо се връщаме от консултация. 57 см и 5220 грама, само 640 грама е наддала нашата дъщеря. Очаквах много повече, и сега почнах да се питам, правилно ли правя всичко? Достатъчно ли я храня? Ей, това младите майки сме били големи паники  Laughing! На всичкото отгоре откарах критика, че не я държа достатъчно по коремче, и не си държи сигурно главата.... мдаааа. Вие успявате ли да го правите редовно? Аз не мога да стигна заветните 7 пъти на ден, все забравям, или пък тя реве така неудържимо за ядене, или пък е сънена..... Rolling Eyes

# 111
  • у нас
7 пъти  #Crazy #Crazy #Crazy Crazy Crazy Outta Joint ние до 2-3 ако ги докараме се радваме

# 112
  • София
Пропуснала съм нещо новата тема... ooooh!

Разписвам се, връщам се да чета...

# 113
Здравейте и от мен!

Мъниче, справила си се чудесно!
Първата страница със снимките на децата е много хубава!
Къде да изпратя снимка на дъщеря ми? Шегувам се!!!!  Joy Joy Joy
Lita, не се впрягай толкова за глупости!  Hug

Напълно съм съгласна с Alximika!
Вярно, че имаме деца да гледаме и нямаме много време за четене,
НО има момичета с по две, че и с по три деца и в малкото свободно време,
което намират, четат за 16 път как се дава Деавит например ...
Малко е досадно да четеш през страница едни и същи въпроси и отговори.
Аз също доста често задавам въпроси, на който вече е отговорено, така че моля да ме извините!  
Подкрепям идеята на Gala. да се направи тема с отговори на често задавани въпроси.

Ами това е от мен - записах се и аз в новата тема   Simple Smile

Хубава вечер на всички!  

# 114
Къде да изпратя снимка на дъщеря ми? Шегувам се!!!!  Joy Joy Joy

Снимки ли?  newsm78 ,че за какво ще изпращаме снимки ?, и къде ?

Alximika ,   bouquet Hug Heart Eyes

# 115
Еха, докато се нашушкам и пак сте изписали темата.
Ние пък имаме проблем с преяждането! Нали в началото се хранеше от шише и сега като суче не знае, че трябва да спре когато се е нахранил. На последното хранене ми изсука 210гр!!! е после имаше обратен ефект и си повърна каквото му е в повече. Ама как да го накарам да спира когато се е нахранил?!?
Иначе сме много добре (като изключим повръщането), бих казала перфектно. Гукаме, даже пеем! Когато му пея (на него много му харесва) и той почва да ми приглася с едно ау-ау-аау слято и непрекъснато в мелодия Simple Smile Лошото е че не успявам да го заснема - само да включа камерата и се гипсира!
Виждам, че и други бебчета се обръщат вече - и ние сме така от преди 3 седмици ама все забравям да ви го похваля. Виждам, че и вашите бебета правят по-трудното обръщане - от корем по кръб. Да са ни живи и здрави!

Добре дошла Лили!

Момичета какво става с grix, нещо се изгуби. Май някой беше писал същото в предишна тема ...Дано всичко да е наред при тях!

А! За малко да забравя да кажа, че моя юнак отказа бибероните откакто се научи на цица  Mr. Green не е глупав май.

# 116
Лили Simple Smile , добре дошла! bye

# 117
  • Пловдив
Tommelise, ние имаме влог в ПИБ - теглим и внасяме когато си искаме, а лихвата си тече... мисля че "свободен депозит" беше, но този на сайта им е с ГПР 7%, а нашият е с 9% newsm78

Лили, добре дошла

# 118
Здравейте и от мен.  Simple Smile И аз се включвам рядко, но поне успявам да ви изчитам. Аз докато реша да си задам въпроса и сядам да чета първо и вие вече сте ми отговорили Mr. Green
Калина а повръща ли? И ние сме така редовно остава гладна, но ни беше обяснено, че имаме рефлукс(не в много сериозна степен уж) и когато повръща влизал въздух в стомахчето. Когато започне да яде перисталтиката се задействала и този въздух създава налягане и от там болка и всъщност хем го боли детето като почне да яде, хем е и гладно и се започва един рев..... Аз като теб реших да пробвам и шише, но когато е така нищо не иска докато не си отмине, а когато си отмине заспива изтощена. Казаха ни да я държим по изправена, а другото е да минем на АМ против повръщане и аз сега съм в чуденка дали да спирам кърменето и да минаваме на тея млека. Сутрин е по- спокопйна и успявам да я накарам да суче малко, но после пак го боли. Давам еспумизан, защото той премахвал газовете в стомаха в резултат сякаш има моменти, в които хапва повече.

малко дълъг ми стана поста, но дано да съм полезна.

Супер нова темичка Hug

# 119
  • в мечтите си
Добро утро на всички малки и големи!
Най-сетне да мога и аз да се разпиша.
Първо пропуснахме ваксините този месец,нали бяхме болни  Sad.Но и още съвсем не са ни спрели сополките...
Незнам дали споделих,но УНГ "СПЕЦИАЛИСТ" ни изписа Зинат.Аз отказах и съответно докторката си излезе от стаята и каза да я лекувам както си искам и че греша.Решанието беше много трудно ,но го взех.
С хомеопатия ,витамин ц и капки за нос ,смея да кажа ,че се справихме!  Wink
Така че ако и вас ви застигне тази участ ,много добре премислето положението и не тъпчете децата с антибиотици.Толкова са малки още..

В следствие на стреса или и аз незнам на какво кърмата ми намаля,и сега вече спря.От 3 дни сме само на АМ.Много трудно го преодолях.Мисълта,че съм лоша майка и че не съм успяла да дам най-хубавото нещо  на детето си ме съсипа.Чак кошмари сънувах.Но сега с малко подкрепа съм по-добре...
Акаме само с моя помощ .Сама не може ,защото си е по-твърдичко акото,но само в началото.
Съсипах се да търся чай Беавит Л ,за запек и го няма никъде вече Sad
Имам молба ако някой случайно попадне на него моля да ми го закупи.После с наложен платеж по куриер ще си заплатя всичко.Тук в Ботевград го няма ,а и в нета не намирам  Sad .
От днес мисля да се опитам малко да намаля хапването,че не си влизам в дрехите...
Ако знаете от кога може да се прави гимнастика слес секцио плс кажете.

Този месец беше наддала 800 грама..било нормално  newsm78
Имах толкова неща да пиша ,а сега ги забравих.
Уф,,и да се оплача,че не устоях и от както спрях да кърма пак припалвам по някоя цигара.много ме е яд.
В неделя ходихме в Джъмбо..еее такъв хубав пазар направихме за коледа 200 лева сметка и останахме доволн newsm78..
За сега толкоз,ще ви изчета докато спинка малката котарана.
Целувки и едно голяяямо гуш от нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт