Отговори
# 210
Ние се прибрахме от ДК
Пораснали сме с 1200кги 3см.Сложиха ни и двете ваксини и сега се моля да не вдигне Т  Praynig Педито каза преди да достигне до 38.5 да не давам нищо  Shocked Вие на колко градуса давахте лекаство?

# 211
  • София
Калина ,надявам се че се успокои вече за надаването на Йоанака.Сега вече ти трябва спококствие ,почивка ,хапване и течности за да се върне кърмата ти  Simple Smile .

Както и друг съм споменавала за мен ваксините са необходимото зло.

За захранването мисля да е от 6-ти месец опознавателно само
и в по-късен период да започна да замествам цяло хранене.Пюренцата мисля сама да ги правя.Ще ги замразявам във фризера на малки дозички.
Педагогическото захранване и мен ме блазни  Grinning ,но трябва да прочета още по-въпроса.

С бибите и ние не се оправяме много добре ,но пък ръцете много си ги обичаме  Laughing .

# 212
за захранването http://september2008.multiply.com/journal/item/66/66

и на нас ни биха ваксана,другата сряда пак  ooooh!

и така и не казахте кои памперси са хубави ,а само кои не са хубави.

# 213
За всеки е различно явно Гала. Аз казах, че от памперс актив бейби съм супер доволна, както и от 2та , така и 3та. Други казаха, не са доволни, защото пропускат. На мен, както вече казах, ми пропуснаха 2-3 пъти по моя вина - лошо поставяне.

# 214
  • София
Гала, то и аз да тикажа не се оплаквам от Премиум Кеър на Памперс, но гледам повечето се оплакват...

# 215
  • на североизток
Ех, че хубава и дълга разходка си направихме днеска! Обиколихме целия град!

Абе, отдавна се каня да попитам, кога е подходящо да започнем да спортуваме след нормално раждане? Имам предвид лек фитнес и някакви по-леки упражнения. И всъщност, ако някой може да препоръча упражнения, ще е много добре, че имам да свалям около 15кг, които качих при първото раждане Embarassed Тези, които качих сега(10кг) съм ги свалила, но трябва и другите Naughty Пък и кожата вече не е от най-стегнатите и не вярвам сама да се прибере, ще и трябва помощ Wink Незнам коремни преси ли, какво ли? Май само с разходки по улиците и кърмене няма да стане Mr. Green

За бибата, и нашата е анатомична силиконова, но много рядко се излъгва. Пък някой път я усещам, че не е гладна и просто иска да си задоволи сукателния рефлекс, но не искам да си дъвче ръката, още по-малко зърното ми Mr. Green , затова ми се искаше да я науча на биба.Днес продължавам да цедя лявата млекоцентрала и да и давам от шише, и като че ли посвикна. А особено, когато таткото и дава! Хем той е доволен, че се чувства полезен, хем аз си почивам Sunglasses Има нещо вярно, че от друг човек по-лесно възприемат шишето, както беше казал някой(май geryaleksandrova)

За ваксините... Laughing вече няма да говоря! Големи хора сме, всеки си решава!

# 216
По мои наблюдения турската прима(това е  Памперс при тях) е по-добра. Доволна съм, но мисля, че двойката ни омаля вече и ще минаваме на 3-ка. Започнах един пакет Хъджис -2-ка, засега съм доволна, а и кърпичките им са много добри.

За захранването има страшно много инфо по въпроса, както и противоречиви съвети, но в крайна сметка всяка майка сама си решава. За себе си съм решила - ако всичко е наред и продължаваме да се кърмим успешно - да захраня поне след 5-ия месец.  Peace

# 217

Ми то кво има за решаване - ако искаш детето да ходи на градина, си длъжен  Rolling Eyes

# 218
  • на североизток

Ми то кво има за решаване - ако искаш детето да ходи на градина, си длъжен  Rolling Eyes
Не е съвсем така, като си оформиш официално документите, са длъжни да те приемат!

# 219
Здравейте и от мен!

Гала,аз съм доволна от премиум кеър.Единствено като ака много ми пропуска,ама то излиза от всякъде. Blush

iv4i_79,знам,че джогинг може и леки ненатоварващи упражнения,като гърдите трябва да са добре прибрани,ако кърмиш.

За захранването:Симона я захраних по схемата от Даниелка.Тогава времената бяха такива.Сега Ивайла мисля да я захраня към 4-я,но с какво не знам,с лекарката не сме коментирали все още.

Вчера бяхме на ортопед,каза,че всичко е наред.

Някой неше коментирал следродилната депресия.Ами първия месец ми беше малко по-тежко,докато се напаснем със задълженията покрай малката,но като започнахме да излизаме,всичко влезна в релси.А и таткото много помага и успявам да обърна внимание на каката.Но и тя е голяма,оправя се сама,помага,радва се,че вече е кака.Само оня ден ми вика:"Ти на Ивайла повече дрехи да купуваш".Но се разбрахме.А и ние много внимаваме с вниманието,за да не ревнува,защото досега беше една на мама и тати,и каквото не е поискала,не е получила.

А относно бибероните Ивайла я научих от първия ден,така че си го смуче с кеф.Но ако я сложа легнала в мен,веднага търси да суче. Simple SmileМириша ѝ на кравичка с топло млекце.

Вани666,аз лекарство за Т давам след 38 градуса.Ивайла оня ден вдигна 37,2,но целия ден беше сънлива.

# 220
Благодаря ви за отговорите. Явно наистина има много мнения по въпроса за захранването. Ние още сме с колики ( макар да мислех, че са отшумяли вече...до снощи  Rolling Eyes) и когато съвсем спрат, ще помисля кога да започна захранването. Засега обаче клоня към 4-ти месец по начина, по който каза Danielkka:

bless_girl почва се със сокчета от ябълка и морков-ти си ги изцеждай  Peace ,после плодови пюрета,зеленчукови и т.н.Но както казах и одеве,всеки да си храни детето както смята за най добре  Peace !

Памперсите: казах, но ще повторя - доволна съм от актив бейби на памперс  Peace

За ваксините - ами опитвам се да не задълбавам много, защото достатъчно ме е страх. Но откакто съм майка се страхувам от всичко, което пряко или косвено засяга детето ми, така че...  Rolling Eyes

За следродилната депрсия : изгубих си половината кърма след тричасово реване  newsm45 След два дни, след като детето не спираше да плаче (от глад било, разбира се), пак преминах през една такава едночасова криза и на другата сутрин кърма нямаше. С много усилия после върна половината количество, но вече сме основно на АМ. Чувствах се зле, плачех с причина и без причина. Някой беше казал, че и килограмите след раждането са допринесли за депресията ( май beb4o беше). Ами на мен доста ми допринесе този факт  Tired

Лека вечер от нас и спокойни бебчета Hug

# 221
Забравих да кажа...
vany666 , ние дадохме Панадол веднага след ваксините. Така ни посъветва и педиатъра. Панадол не е само за Т, но и за болката и за успояване след ваксините, прочети листовката  Wink Т вдигна много ниска - до 37,2, но и той беше малко сънен на другия ден.

# 222
Забравих да кажа...
vany666 , ние дадохме Панадол веднага след ваксините. Така ни посъветва и педиатъра. Панадол не е само за Т, но и за болката и за успояване след ваксините, прочети листовката  Wink Т вдигна много ниска - до 37,2, но и той беше малко сънен на другия ден.

Нашата педи пък каза да не давам панадол ако не надвиши 38.5,защото лекарството намаляло действието на ваксината.а де на кой да вярваш  newsm78 но в никакъв случай няма да чакам 38.5-ще дам панадолче по-рано,но дано да не ми се налага  Praynig Praynig Praynig

# 223
Момичета я кажете как да сваля Т (38.0)  Cry панадола не помага  newsm45
Кажете мога ли да дам свещички НУРОФЕН КАТО СМЕ САМО НА 2М И НЯКОЛКО ДНИ ?

# 224
Ваниш,може да редуваш панадол и капки хексалгин през три часа.Въобще ли не смъква Т?

Общи условия

Активация на акаунт