Отговори
# 315
  • София
vesy_evi , мъжа успя да уреди да ни донесат и на нас Вигантолетен. Доколкото се поразтърсих - дневната доза е от 1 хапче, нашите са от 500. Ти колко даваш?

Иначе и аз бях взела Деавита. Не исках да го взимам заради вит.А - възможно е той да даде алергична реакция, пък ако мога да си го спестя на детето този възможен алерген, що не ... Та съм давала само 3-4 пъти досега, колкото да ми е чиста съвестта. Иначе все обикалях по апреките да питам за вигантол.
Вярно че при повечето деца няма проблеми от Деавита, ама като ме е страх от алергични реакции ... Майка ми е алергична към пчели и оси и като я ухапе - става страшно...

Иначе сега след контролния преглед на малчо се поуспокоих, че нещата са наред и затова замислям да отидем някъде с децата. Препоръчаха ни един хотел в с.Баня - http://rimskabania.com/bg/
В басейн може би няма да вляза, но се замислям за другите предложения Simple Smile

# 316
  • Варна
 Здарвейтение сме добре бебка е спокойна яде си явно се нахранва добре и то само от едната гърда щом ми отказва след 10 мин.!
За шампоаните аз много търсих и на мен ми приляга летен ш.Глис Кюр течна коприна и зимен лилава капачка и маска на Дав синя.Днес забелязах че косата ми пада повече от обичайното и съм притеснена защото майка е с много рядка коса и аз приличам на нея.

Адреналинка, много ужасяваща случка добре че всичко е наред. Hug

# 317
v_spasova, Вигантолетен ми е от 1000 и го давам по половин таблетка, значи същото каквото и на теб са ти казали, но тия дни ще питам и педи, ако знае де....защото той тозо на таблетките не е познат тук, а интересното е че в Германия няма този на капките, не само сега по принцп там не ползват Вигантол, а Вигантолетен....той се дава и по-лесно между другото, поне на мен ми е по-лесно....разтваря се таблетката в лъжичка с вода. Приятно изкарване в с. Баня  Grinning
fata_morgana, радвам се, че си намерила инфото  Peace
Ние пак сме с брутални колики, припомних си какво е да се дундуркаме по цели нощи  ooooh! но аз съм си виновна, не и дадох капките и ето, иначе от Германия ни донесоха и Саб Симплекс и и действа много добре, като се нахрани се свива за няколко минути, но после почва да си пръцка и ака и и минава  Laughing

# 318
  • Варна
Може ли паролка за албумчето  Praynig

# 319
kalinastamatova, това че детето не иска да суче вече от едната гърда, не значи непременно, че се е нахранила. Аз известно време правих така, но на консултацията се оказа, че наддаваме на долната граница. Сега й давам и от другата, и често я приема, въпреки че отказва първата. Аз си мисля, че може би съм сгрешила, като съм й давала само от едната. Проблемът е, че сега пък ми текат повече гърдите, защото ги стимулирах допълнително.

ВАГИНТОЛ, а... Laughing Laughing Laughing

# 320
# 321
  • у нас
Гала- този месец ли newsm78

# 322
Адреналинка,ужас,радвам се ,че сте добре Hug

Машонка, всичко е до добър фризьор Winkаз не само съм чуплива ами съм си яко къдрава,но съм подстригана много добре и дори и редките случаи в които не си изправям косата ми седи добре.Отиди някъде при доказано добър фризьор да те направи,че с тази дълга коса ти май все вързна ходиш.И да те открехна защо ти се е омазнила косата,ако си си слагала маската в корените така става,маска се слага само по дължините на косата,само балсамите можете да си слагате в корените,но пак има такива които омазняват Peace

Галче, дай една снимка да видя как не ти отива права коса.Какво стана с дрешките,накани ли се да ги снимаш?До къде я докарахте и с кърменето.

Томелис, аз имам превод с майчинство,т.е още ми е болничен ,но всичко си е наред.За детските ако си  подала документи миналия месец, към края на този ще ги вземеш,до колкото знам те винаги се бавят Peace

# 323
  • на североизток
Ей, защо избягвате моя въпрос, прекалено интимен ли ви се струва Embarassed
Ще може ли да ме насочите къде да прочета за разликата м/у вит Д2 и Д3 book? Благодаря  hug

Томелисе, и ние сме елегантни като вас-4400кг и 53см.А за болничните, аз ги получавам много редовно; детските вече идват в последния ден от месеца(за малката още не съм получила, но този месец трябва Naughty), а и еднократната я взех вече, даже е похарчена smile3508

# 324
  • Варна
Giada Ами аз незнам коя е долната граница педи каза че е добре 550гр. аз спрях да се тревожа вече ми се пълнят гърдите и тя си яде нормално. newsm78

# 325
  • София
Здравейте! Ние сега се прибираме от дълга разходка, че захладня. alximika, ти къде ходиш на фризьор? Аз също съм с доста къдрава коса, а не всеки може да я укроти Laughing

# 326
alximika , да почти все вързана ходя. А като ми е пусната все ми пречи, навира ми се я в устата, я другаде. Иначе, понякога и с диадеми ходя. За маската най-вероятно това е причината. Аз я кльофвам на косата и мажа навсякъде- ама де толкоз акъл да се сетя, че от това ми се омазнява. newsm78
Ей, защо избягвате моя въпрос, прекалено интимен ли ви се струва Embarassed
Ивчи, не го отбягвам, ама не смятам да ползвам спирала и затова не взимам отношение. Моя приятелка си е сложила след второто раждане, по същата като при теб причина. Нейната е бая скъпа , ще те излъжа ама някъде ми се въртят в главата 2000лв (мога да я питам ако те интересува). И е за срок 5 години. Не й пречи,а  и цикълът от тогава и е бая кратък и оскъден.
А иначе за предпазните средства, ще действаме все така, както и досега. Ама мисля вече за по-сериозна контрацепция, че и на мен две деца ми стигат (засега  Mr. Green).
Аз еднократната я получих много отдавна (някъде към края на септември, ама я подадох още август), та чак забравих, че я имахме. А иначе болничните ми ги превеждат за цял месец на 1во или 2ро число от следващия месец. (не знам дали ме разбрахте). Детски няма да взимаме (пак  Tired)

# 327
  • у нас
аз подадох документите за всичко накуп  smile3508 и за това питам Whistling подадох ги началото на октомври, т.е. май сега края на този месец трябва да ги очаквам. Извадиха ми от там карта и не е активирано смс известяване и за това питах ако някой е получил детски да пише че да ходя да ги тегля и да харча Twisted Evil аз болнични не получавам, чакам си огромното соц. майчинство от 100 лв.... поне студентските компенсират нещата иначе не знам как щях да се оправям

# 328
аз подадох документите за всичко накуп  smile3508 и за това питам Whistling подадох ги началото на октомври, т.е. май сега края на този месец трябва да ги очаквам. Извадиха ми от там карта и не е активирано смс известяване и за това питах ако някой е получил детски да пише че да ходя да ги тегля и да харча Twisted Evil аз болнични не получавам, чакам си огромното соц. майчинство от 100 лв.... поне студентските компенсират нещата иначе не знам как щях да се оправям
по-рано от 30 или 31(зависи месеца с колко дена е) не ги превеждат детските.

# 329

Ще може ли да ме насочите къде да прочета за разликата м/у вит Д2 и Д3 book? Благодаря  hug

На предишната страница vesy_evi е пуснала линк към един форум - на втората страница там  Peace

Общи условия

Активация на акаунт