Отговори
# 330
Аз да се запиша, днес ми беше последния изпит от общо 7 и май ги взех всичките  newsm44
Сега ще имам повече време да се занимавам с бебииииии.

# 331
Момичета, извинявайе за спама, но може ли някой да ми прати линка към дрехите на ЛЛЛ? В сайта им открих само миналогодишните. Знам, че доста дискутирахте, но на мен чак сега ми увря главата, като застудя. Ще остана без кръст с това кърмене  Confused

# 332
  • на североизток
Момичета, извинявайе за спама, но може ли някой да ми прати линка към дрехите на ЛЛЛ? В сайта им открих само миналогодишните. Знам, че доста дискутирахте, но на мен чак сега ми увря главата, като застудя. Ще остана без кръст с това кърмене  Confused
Споко, още не си закъсняла Wink Ето темата за поръчки http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=540692.0 , а ето и темата за дискусии http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=523082.915

Машонка, благодаря за инфото, ако може и да разпиташ твоята приятелка Rolling EyesАз всъщност още нищо конкретно не съм решила, затова разпитвам кой как се пази и кое е най-безобидно, евтино и ефективно?

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 20:01 от iv4i_79

# 333
  • на североизток
Ще остана без кръст с това кърмене  Confused
Защо, не използваш ли някакви възглавници, много помагат newsm10 дори и да не са от тези специалните за кърмене

# 334
  • София
Ще остана без кръст с това кърмене  Confused
Защо, не използваш ли някакви възглавници, много помагат newsm10 дори и да не са от тези специалните за кърмене
Предполагам ,че има в предвид надигането на блузата ,когато кърми ,а не неудобна поза  Simple Smile .

Относно контрацепция ,засега с презервативи  ,а след като спра да кърмя ще мина на хапчета или ще се опитам да проуча въпроса с лепенките с/у забременяване ,които са много модерни в САЩ.За спирала ми е доста рано да мисля ,мисля ....  Laughing .

Гала ,присъединявам се към въпросите на Алхимика  
[
Галче, дай една снимка да видя как не ти отива права коса.Какво стана с дрешките,накани ли се да ги снимаш?До къде я докарахте и с кърменето.

особенно за дрешките  Laughing .

# 335
Добро утро!

Честит ден на християнското семейство!

Ние вчера ходихме да видим бабите,Ивайла като заспа в количката,чак в 5 и 30 се събуди.Моята майка от две седмици я вижда само да спи. ooooh!

Ивчи,аз също съм привърженик на противозачатъчни.И ми действат добре на кожата,и отслабвам,и ме пазят. Whistling

Томелис,на мен болничните също ми ги изплащат към 4-5,зависи счетито кога ги е подал.Еднократна май км 30 декември ще получа,не знам,майка ми ходи да подава документите.

Бебчо,как мислиш да мориш кг?Аз по принцип отслабвам само с глад,т.е.само салата,а сега като кърмя,не става.Вече като я захраня ще е по-лесно,ама сега съм като вълк гладна.А уж с кърмене се отслабвало по-лесно.Пълни глупости! #2gunfire

И да ви се похваля:както Суит Мъниче беше казала,димитровградския пазар е евтин.Вчера брат ми ми купи 4 бодита за Ивайла по 4 лв.,и чувалче за количката,което става и за одеяло,бледолилаво,плюшено,за 15 лв.И то от български производител. Mr. Green

# 336
Здравейте момичета! Като днес не е било отдавна - всички спят, а аз пия кафе  newsm47. Малко релакс, че имах гости два дена от бургас - приятелката ми с децата и у нас беше пълна къща.  Опитвам се да ви следя поне, но покрай проблемите с малката ми е доста трудно, а и каката от вчера е пак с някаква вирусна инфекция - кашля та се къса. Малката е с рефлукс и постоянно повръща, съответно като започне да се храни я почват яки болки от влезлия въздух в стомаха, а и не наддава добре, та ме съветват да мина на специализираните млека против повръщане. Аз още се кумя де, защото ми се иска да кърмя, но май ще трябва все пак е важно детенце да е добре. В тази връзка да попитам майчетата, които са на АМ какъв режим спазвате на хранене в тази възраст и трябва ли всъщност да налагам някакъв режим ако премина на АМ, защото до сега съм кърмила на поискване?

Адреналинка
  Shocked уйасно нещо си преживяла. Но всичко е добре когато свършва добре.

# 337
Здравейте! Чета ви редовно, но не пиша, тъй като няма нищо ново около нас!
Ние сме добре - папкаме добре, наддаваме добре (даже май сме по-пухкави, отколкото е нормално, ама да ми е жив и здрав  Laughing), будуваме все повече и така. Аз имах малко проблеми тези дни с едно зъбче - изтормози ме, но накрая само падна  Mr. Green, та утре пак на зъбокрът!
Много интересна и полезна темасте подхванали. Аз ползвам шампоан Lycia (мн съм доволна - невероятен блясък и дълготраен приятен мирис на косата) вече 3 години, а ноктите сама си оправям, рядко посещавам маникюрист! За лицето - използвам единствено една маска, която е правена в аптека, тъй като имам розацея и мн проблемна кожа. От близо 5 години ползвам това мазило и съм страшно доволна  Party
Абе все се каня да ви питам - може ли да правим фотоепилация на лицето докато кърмим? И още нещо - противозачатъчни чак след като затворим млечния бар, ли  newsm78
Айде чао и хубав ден от нас. Днес май времето ще е топличко и слъчево!

# 338
Добро утро, момичета! Честит ден на християнското семейство!  Simple Smile

И аз като isito5 - пия кафенце, а вкъщи всички спят. Досега не ми се беше случвало, но е много приятно  Mr. Green
Навън слънчицето напича - желая ви приятен ден!  Hug

# 339
dessynik1,точно след като затворим млечния бар.Дотогава презервативи.А относно фотоепилацията,аз си правих преди две седмицо на триъгълник и подмишници.Не виждам да се е отразило на кърменето.

# 340
здравейте милички мамчета.Не съм писала от доста време ,но компа нещо ни зацикляше и трябваше да чакам по 1 час да зареди форума,след това клавиатурата ни се прецака , но сега всичко е тип-топ.
Ние сме добре .Използваме хубавото време и по цял ден сме навън. Ванеса е изцяло на кърма и все се притеснявам дали се е наяла с нейното кратко ядене на по 10 мин. А като сме навън не изка да яде .Може 5 часа да сме на разходка и да не се сети за ядене-аз и давам ,но тя не иска да цока.
Много е сладичка -почна да гука да се смее,абе направо ми иде да я изпапкам.
Изкам да ви попитам за някой хотел с минерален басейн и с достъпни цени и да си става за деца. Не даржа да има спа процедури,защото те оскъпяват. Искам да е с басейн и дори ми се иска и да е с включена закуска и вечеря и водата в басейна да е топлааааааааааааааа. Ако знаете някое таКОВА местенце помагайте.

Ех , оставям ви момичета- малката наду гайдата.

ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ И МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ НАС .

# 341
  • София
Добро утро момичета!
Честит празник на всички нас  Heart Eyes !

isito5
,кой те съветва така ,педи ли?Ние също сме с рефлукс ,но никой не ми е давал съвет да минавам на спец.АМ.Преди няколко дни купих такова ,защото мислех ,че може да се наложи да го ползвам / но аз като крупен млечен производител се погрижих за обратното  Mr. Green / и ми беше доста притеснено дали малката ще го понесе и дали е правилния избор ,след това което прочетох а опаковката.

Гала ,имам още един въпрос към теб  Mr. Green ,пусна ли си поръчката към ЛаРедут?

Аз пък ще боря кг с физ.активност.Колкото и да гадувам никога нищо не става.На мен диети не ми действат.Но когато почна да правя елементарни уптажнения и да се движа повече пеш ,веднага започвам да свалям.

nansi_21 ,в кой край на Бг те интересува?Не помня точно коя съфорумка  Blush щеше да ходи в един в с.Баня ,мисля че той е добър вариянт.

# 342
nansi_21, аз съм се загледала в тази оферта - http://www.sturs.net/oferta/9641/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB- … D0%B4%D0%B5%D0%BD
ако има някой сведения за хотела - да казва  Simple Smile

# 343
ААА нямам избрана дестинация .Може да е далечко но да си заслужава .А инече съм от Перник .Ще ходим евентуално  следващата седмица .

# 344
  • София
Спа Хотел Девин не е никак зле и има добри оферти http://www.spadevin.com/
http://www.spadevin.com/img/NOVINI/Last%20minute%2001.12_1288968184149.pdf

Общи условия

Активация на акаунт