Отговори
# 585
  • София
Здравейте мамчета ,моля за помощ. Бременна съм и все още не съм дала на доктор направлението за женска консултация. Не съм си избрала-от София съм. Искам доктора който ми следи бременноста да ми направи и секциото/втора бременност ,първата завърши със секцио по спешност-успешно в Токуда при Димитров-не ми се дават такива пари там сега/ Вие сте прясно родили и бих искала  да споделите добрите си впечатления от вашия доктор . Благодаря ви много . Пишете ми на лични за да не ви товаря темата ~! Нека бебетата ви бъдат здрави и щастливи !

# 586
Оле, тия уроки звучат ужасно. Аз не вярвам в тях, но тръпки ме побиват, като чуя да си водя детето при разни баячки (все си мисля, че те ще го урочасат) и да му се мият очите с такива води и метли  #Crazy . Знам, че  има лоши очи, и че може да му повлияят, но чак пък за седмици да ги държи не вярвам. Това малко като с капките за колики - даваме ги, ама се оказва, че е само за наше успокоение. То и моя стана много буден и трудно спи през деня и нервен сътветно, но не го отдавам на уроки това. Има и други дни, в които няма по-добро дете за мен. Така че всичко е до нагласа и самонавиване. Аз си навивам на пръста, че всичко е наред и това е.

А иначе привечер Симон беше много тегав да спи и ни разиграваше с баща му на поразия само да го дундуркаме, аз се предадох рано рано, но мъжа ми каза, че така съм го гледала бебето, че той за това не заспивал въобще. Това относно поста на geryaleksandrova. И отидоха в спалнята и той заспа мигновено. Сега вече дали наистина, че аз съм го гледала "лошо" или защото  е заспал от свърх умора  - не знам. Интерпретации всякакви.

TanitaDanaia , защо да не слагам нищо загряващо??? След всичките нагряващи процедури, вече мога да ходя  и да се навеждам що-годе добре. Че и да гушкам малкото.   Peace

# 587
TanitaDanaia , защо да не слагам нищо загряващо??? След всичките нагряващи процедури, вече мога да ходя  и да се навеждам що-годе добре. Че и да гушкам малкото.   Peace
Защото ако има възпалителен процес на нервите може да се задълбочи. За това всякакви продукти с охлаждащ ефект за по-подходящи. :0

# 588
Явно ще е по-добре да отида на лекар, ако още един път се случи.  newsm78

# 589
alximika - ние имаме хлебопекарна Мулинекс. Признавам, че бях скептична, когато мъжа ми реши, че трябва да имаме такъв електроуред. Но наистан прави чудесен хляб (ние слагаме и различни семки вътре) и което много ми харесва в домашния хляб - не мухлясва. Изсъхва, но не мухлясва. Понякога месим само тесто за питки и пр. вкусни печива. Но наистина се отразява на тялото. Особено на седалищините части  Grinning

И ние ползваме вече втора година, много сме доволни. Хлябът е много по-вкусен, а и се засищаш с много по-малко количество, та не съм забелязала да ни се е отразило на фигурите  Wink

# 590
Страх ме е да пека хляб вкъщи, защото много обичам и ще ям постоянно.

# 591
fata - сигурно си с по-добър метабулизам от моя  Grinning Благородно ти завиждам  Simple Smile

# 592
А бе, доста ми се позабави метаболизма след като чукнах 30-така... Ама с мъжо ядем малко хляб, правя през 3-4 дни, а и преди като купувахме го държахме в хладилника, за да не мухлясва.  Laughing Иначе използвам машината за месене на теста за сладки, баници и пици, а няма нищо по-хубаво от миризмата на току що изпечен хляб - цялата къща мирише на фурна Simple Smile))

# 593
 smile3504 с този хляб вече лигите ми потекоха, имайте милост  Laughing Laughing. Вече му усещам миризмата. Между другото, майка ми имат такава "фурна" и бяха много доволни, но нещо почна да го прави много глетав хляба и не се използва от тогава, мога тая вечер да я взема и да видим какво ще сътворим.  smile3508 newsm53 newsm53 newsm53

# 594
Може да й е изгорял някой нагревател, на свеки така се държеше фурната (купувана е от Пени маркет, не помня марката), а нашата(Мулинекс) бяхме я дали веднъж на ремонт, че й се повреди мотора нещо. Ако е още в гаранция, направо я пращайте на ремонт!

# 595
Ох, talktoher, то упражненията не са панацея, но комплексно с другите неща + пазене донякъде могат да ни помогнат. Аз съм несериозна с тях, а имам и комплекс от упр-я за колената, но и тях отдавна не съм правила. А за третата възраст не ми говори Crazy - имам и няколко приятелки с подобни проблеми, та като почнем да обсъждаме... Но мъжът ми определено го закъса вече половин година, но за операция не ще и да чуе де. Дано се оправи, че не знам как ще я караме.
Между другото, TanitaDanaia, и мъжът ми се маже с Дяволския нокът, той загрява обаче.
А съм забравила да ви се оплача, че от няколко седмици лявата ръка, около китката, нещо ми прищраква Crazy, сухожилие ли е, какво е... Най-често се случва сутрин, след като не съм я раздвижвала. А с тази ръка най-много нося детето, та правете си сметка - да не станем верно развалини, докато пораснат децата Confused.

gala., ето я пак http://www.book.store.bg/d-prdimages/org/1881.jpg

Flash Dance, благодаря ти, мила, знам го това. Бях чела за този "феномен" Simple Smile още, когато Дара си акаше по 10 пъти на ден. Та само си мечтаех да дойде момента, когато няма да ака поне през нощта и само да я кърмя, без да я сменям. И преди около 3 седмици в рамките на няколко дни взе да поразрежда, но пак си акаше по 3-4 пъти на ден. И като отидохме при нашите чак на четвъртия ден се изака. И аз трябваше да обяснявам на всички как е нормално, щото те ме нападаха - как било възможно това. Даже се майтапеха да сме си ходели пак в Слатина, да се изака Laughing.

talktoher, хареса ми мнението ти за уроките, и аз така гледам да разсъждавам. Казвам си, че нашата положителна енергия отблъсква лошата Simple Smile. Ама свеки и баба му на мъжа ми ще ме побъркат някой път - оная вечер нещо ревеше детето и те си прошушнаха, че ето - като сме си играели с нея вечер Rolling Eyes. Не трябвало да целуваш или да си играеш с децата вечер Shocked. Аз им казах "Дай сега да й се нацупим и да не й говорим цяла вечер"... абе ужас!

# 596
  • София
Направо ми се прияде хляб - милост, момичета, че ми трябва малко да отскоча до хлебопекарната(на 2-3 минути е от нас).
Аз още не съм решила какво искам от Дядо Коледа - той сам си ми носеше някоя златна джунджурийка, че нали с това се занимава, но тази година не знам. Баткото ще пише няколко писма и ще видим какво иска. А най-голяма ми е чуденката за мъжО - направо не знам какво ще купувам, ще разчитам на вас за помощ Heart Eyes

# 597
Люляче, не знам дали са бабини деветини, но наистина като се разиграем вечер - ми то как да й устоиш като се заусмихва и разгука - и после се превъзбужда и няма приспиване...

# 598
  • на североизток
Здравейте, мамчета!
Скоро не съм писала , а вие сте изредили толкова теми...
Ще почна отзад напред. И ние имаме хлебопекарна Мулинекс, която подарих на мъжа ми за рожденния му ден миналата година Wink Laughing Много сме доволни, изпробвахме какви ли не хлябове, защото си падаме по пълнозърнестите, слагаме и различни ядки вътре, а правим и само тесто за пица. Даже в по-големите вериги магазини продавали специални брашна, смес за хлебопекарни, но в нашия град нямаме такива екстри Sad

За урочасването и ние сме имали проблеми с баткото и редовно след разходки му миех очите на прага(с обикновена вода), и се прави с пръст малко кръстче на челото ...така знам от нашите баби, пък дали е имало голям ефект Thinking Може би ревливите бебета са си ревливи, каквото и да ги правиш, но все пак една такава лесна процедура не би навредила Peace

За пазаруването от интернет, нямам много опит-поръчвала съм само от сайта на колев и колев обувки за баткото, че в нашия забутан град и свестни обувки нямаме Crossing Arms А сега поръчах за малката чувалче за количка на Кайзер и активна гимнастика на Чико, но чувалчето пристигна в син цвят отвътре, а отвън черно, та сега чакам да ми доставят ново.Надявам се ,че няма да има проблем!
Исках да ви помоля, ако случайно срещнете по сайтовете одеалце в червената гама или просто да има червени елементи, да ми сигнализирате Praynig , независимо от дебелината, щото и за лятото ще ми трябва и за зимата.Ей, много е трудно в малкия град-имаме три детски магазина и те зареждат горе-долу едно и също и като питаш за нещо различно те гледат като полезно изкопаемо #Crazy

Ние май си караме шарка с една пъпка-няма Т, вече трети ден не излизат други пъпки, ходихме и при педи и тя потвърди, че пъпката мнооого прилича на варицела. Чувала съм, че може и така съвсем леко да се изкара, дано ако е такова да се  разминем с толкова-все пак аз съм карала и я кърмя newsm78

За коледни подаръци не искам да помислям, че като дойде декември месец у нас е непрекъснат празник Laughing На 6ти Никола има имен ден, на 11ти годишнина от сватбата,н а 19ти Никола има рожден ден, на 24ти Коледа, на 25ти майка ми има имен ден. междувременно в градината също посрещаме дядо Коледа(и за там подарък)....дано бюджета да издържи

# 599
  • София
Здравейте мацки,

Като ви чета за тези уроки - ами аз изобщо не вярвам в тях, не мога да се насиля да им врявам, а майки, свекърви, баби всички само това ми повтарят, да съм му миела а детето очите със светена вода след всяка разходка,че много го заглеждали. Ми то хубаво, усмихнато, как да не го гледат хората.  Laughing
А аз пък не ги правя тези неща. Според мен няма смисъл да ги правя, ако не вярвам в действието им.  Naughty

Колкото до Коледните подаръци сега майсторя мини картички с малки гобленчета снежковци. Иначе задължително календари с децата за бабите и дядовците, те на това се радват най-много. А за нас ще видим. Аз още не съм си получила велоергометъра дето ми е обещан, току виж ми го донесе Дядо Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт