За мъжете и...лекарите

• 7 675
  • 82
  •   1
Отговори
# 15
  • Galaxy 13197853088
докато не падна, не съм болен.
каквото и да говорят.

# 16
Жоз, не се ядосвай щом е заради някакъв вирус. По добре корав мъжага, отколкото някой хипохондрик дето да разболява цялата фамилия с приказки за болести.
Самата аз ако не усетя , че е на мрене работата, няма да отида на лекар, какво остава да го искам от мъж. Единствено на профилактика по женската част и на зъболекар ходя без оплаквания.

# 17
  • Стара Загора
Жоз, не се ядосвай щом е заради някакъв вирус. По добре корав мъжага, отколкото някой хипохондрик дето да разболява цялата фамилия с приказки за болести.

Точно.  Моят и той не ходи, само се фука, че не се бил разболявал.  Twisted Evil
Днес чак ме втрещи, имаше на центъра една палатка, мереха кръвно и кръвна захар - сам се замъкна там и седна да го преглеждат.
Имам едни подозрения, че беше заради младите студентки, ама нейсе.  Crazy

То и аз не обичам да ходя, ама таз година си отболедувах  Mr. Green

# 18
Пфф моя не мога да го накарам да иде на доктор.Веднъж му беше излязла някаква пъпка на главата и цяла седмица му висеше сопола,щото си мислеше,че умира,обаче не отиде на доктор да види какво му е. Twisted EvilМиналата година едва се накунди да му вземат кръв за проф.преглед и излезе горд и весел от кабинета,че не боляла манипулацията и издържал Joy.Хубаво,че рядко се разболява,иначе не знам как ще го изтрая.А на зъболекар се кани 1 година и накрая му извадиха зъб (тогава пък беше ни жив, ни умрял от загубата) от голямото туткане... : Crazy Crazy Големи са деца..

# 19
Това е национална черта - докато не е на умирачка - на лекар не се ходи Naughty. Българинът е с отвратително ниска здравна култура и приема ходенето на лекар, едва ли не като нещо подронващо достойнството и мъжествеността му ooooh!. Не знам защо е така. Confused И аз живея с българин - и той трудно ходи на лекари Tired Добре че е здрав по принцип, но ако настине нещо, все на крак се лекува Rolling Eyes

# 20
Ахам....

За седем години,откакто сме заедно,в болница е прекарал само  три и то защото раждах. На него взе,че му хареса,защото то си беше като на курорт де Laughing Ама виж,да отиде сам,защото нещо го боли? Абсурд! 
 Ако сакън все пак го заболи,вдигам ръце и казвам,че не съм лекар Stop Спира да мрънка и дотам.Сигурно трябва да е на умирачка за да отиде ooooh!

# 21
Ходи. Обича. Намира време. Даже лекарствата си купува. И с това се изчерпва грижата за здравето.  Може би смята, че лекарят като с вълшебна пръчица го е излекувал, а лекарствата в джоба си просмукват по някакъв начин.

# 22
Laughing
Добре казано, но аз не съм Имелда със стетоскопа. Mr. Green

# 23
  • София
И моя е от отговорните към здравето си,даже мен ме юрка непрекъснато:айде,не е ли време за гинеколог,не е ли време за мамолог!
Да е жив и здрав,именно неговата отговорност му спаси живота!

# 24

Аз съм на същото мнение!Бившият ми мъж беше диагностициран хипохондрик и от него имам алергия от болнави и хленчещи мъже.Настоящият ми мъж ходи на зъболекар редовно,но на лекар докато не се наложи.Дори не мога да си спомня кога последно е ходил...Май беше преди няколко години,когато се изгори с пара на работа.Незнам защо  личният му лекар не го търси дори за профилактичен преглед.

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 11:07 от dimi73

# 25
У дома хипохондрикът съм АЗ, на всички нива, дете, мъж, ....аз. Laughing

И това не е цвете за мирисане, ама да не си обръщаш внимание хич?

# 26
  • Насред хаоса
Жози, мъжът ти е точно като моя. Абе виждаш го, че едвам се крепи, обаче нито ще признае, нито на лекар ще иде.  #Cussing out Не дава и аз да го лекувам. Случвало се е да вдигам скандали до небесата, за да изпие чаша чай или един аспирин. Върхът беше, когато след една ваксинация против тетанус вдигна 40 градуса температура и тръгна да ходи на работа.  ooooh! Само аз си знам какво ми костваше да го спра и да го накарам да ми позволи да му сваля температурата. Сакън, да не покажат слабост нещо! 

# 27

Аз съм на същото мнение!Бившият ми мъж беше диагностициран хипохондрик и от него имам алергия от болнави и хленчещи мъже.

Същата история, но с приятел, не съпруг. А на мен ми писна от бебета!!!

Иначе аз не съм се сблъсквала с мъж, който не ходи редовно на изследвания и профилактични прегледи, но то тук е и по-различна нагласата към тая работа, от колкото в БГ.

# 28
Моят мъж ходи за най-малкото нещо на лекар. Голямо бебе е, едно пъшкане, едно офкане е като е болен.

# 29
 Tired Значи не само моят е труден с лекарите. Откакто се познаваме е ходил два пъти. Единият път го болеше много ръката. Така и не се разбра защо е тази болка (която продължава и до днес). Вторият път беше, защото се беше обринал- лицето, шията, гърба, ръцете... и го сърбеше много. Ходихме до спешното, изписала му някакви хапчета против алергии и това беше.
 Мда, понякога му завиждам...

Общи условия

Активация на акаунт