Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е предложението за среща, обсъждано във форума и къде се обсъжда?
Какви са мненията и реакциите на участниците във форума относно предложението за среща?
Кои са предложените места за провеждане на срещата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е предложението за среща, обсъждано във форума и къде се обсъжда?
-
Какви са мненията и реакциите на участниците във форума относно предложението за среща?
-
Кои са предложените места за провеждане на срещата?
-
Какви са цените за настаняване в почивните станции, които се предлагат за провеждане на срещата?
-
Каква е текущата ситуация с планираната среща?
Аз съм мама на две осиновени дечица.Мога да кажа че съм най-щастливата МАМА на света
Та си мислех дали и ние тук неможе да си спретнем една такава срещичка някъде и да се запознаем
Знам че нещата са малко деликатни...осиновяването все още е тема табу в България,но напоследък като чели се разчупват постепенно нещата...Ох
стига съм говорила че съвсем ще се оплета.Ако има желаещи .....да опитаме
Тук май няма много голяма инициатива с мненията,но все пак ако се съберем достатъчно мами може да се организираме.Аз съм новак тук и си мисля че някой с повече опит като Дидка напрамер ,може да предложи как да се организират нещата
Дано се съберем повече
ще
го обсъдим това предложение с няколко мамчета и ще пишем!Мен лично не ме притеснява да пътувам до София,примерно ,и после обратно.
Отивам в кю-то,че там ми е по-лесен контакта с мамите
Дано се съберат повече дечица,че да останат и за фонда И аз съм ЧОвек.Мисля че много хубаво ще бъде,пък щом ще има и подаръци от ДЯДОТО