LaRedoute.fr - 180 - Всичко за поръчката!

• 39 797
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Иренка за мен са уголемени мога да ти измеря дънки 34 р-р ако ти върши работа.

34 р-р  колан 35 см. , около ханша 44 см. ,крачол   малко под чатала 22 см.
 Доволна съм от качеството  за 3 години не са мръднали въобще,  при положение, че успях да сцепя 3 чифта дънки  за последната година. Crazy

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 10:47 от Persia

# 31
Иренка, благодаря за помощта  Hug

# 32
Tipster, как вървят като но0мерация, имам предвид отговарят ли си? Никога не съм купувала тяхни неща. Става дума за панталоните и дънките им. Харесала съм едни и се чудя дали 36 или 38 да си взема, като съм малко между 36 и 38, но някой път 36 ми е малко, а друг път 38 огромно.
Иренка , като цяло за марката не мога да кажа имам дрехи които според мен отговарят но имам и такива които са уголемени( дънки и блузи също) по добре дай линк на въпросното нещо и някой да се включи с конкретен коментар  Peace но да допълня че като качество съм много доволна от марката страхотно изпълнение са  им нещата Peace

# 33
  • София
Ако получите днес с ДЧЛ , пишете от коя дата получавате  Hug Да се ориентирам.

п.п. Нещо това висене в нас ме изнервя, с пощата беше по добре  Crossing Arms/

# 34
  • София-Младост
Някой получи ли вече тази коледна украса http://www.laredoute.fr/vente-decoration-de-table.aspx?productid … minipdp=undefined Хубава ли е и как е като размери?
Не съм я поръчвала, но е 1,5 см всяка фигурка. Това е неща като декорация за маса...разхвърляш ги и става коледно Simple Smile

# 35
  • Пловдив
http://media.laredoute.fr/1024/projets/account/img/estara_2.gif

Моля,някой да ми каже защо не мога да продължа...изписва ми се това!

Моля за помощ!

# 36
Алекс, благодаря за темата!!!!!  bouquet
Станахме цяла дружина чакащите тази седмица(вече е тази седмица!) и ДЧЛ.....
Докато ги чакаме - отзиви ако може за това яке - http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-enfant-garcon.aspx?produc … =1&pos=tg_n_n - добро ли е за зимата? Уголемено ли е?
Не е уголемено, не покрива дупето. Точно си отговаря според мен. Не е супер дебело, но мисля, че може би е достатъчно. Имаме зеленото 108, много хубав цвят!

Цитат
Цитат на: vasko3333 в Нед., 14 Ноем. 2010, 15:22
Моля да ми помогнете като нов потребител!Нося дънки размер 38/32 ,обиколката ми е 101 -какъв размер да поръчам за дънки и за панталон-52-ри номер или .....javascript:void(0);
Със ханш 101 си за 38, ако са с еластан и 4о без, според мен, но не съм експерт! Зависи и от талията.
Доколкото разбирам Васко 3333 е мъж, което ще рече, че ако си поръча панталон 38 ще трябва да свали има-няма 20 кг  Joy

Ако дънките му са номер 38, не е ли редно да гледа мъжка номерация 48? newsm78

# 37
tandonova79, казват ти да се обадиш на някакъв телефон безплатно, защото са настъпили проблеми при поръчката. аз те съветвам да смениш браузъра, за начало Wink

# 38

Доволна съм от качеството  за 3 години не са мръднали въобще,  при положение, че успях да сцепя 3 чифта дънки  за последната година. Crazy
Кои дънки на Типстър имаш? Аз се интересувам от тези
http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-effet-neige-imprime.aspx?p … e=2&pos=1_n_n

# 39
Алекс, благодаря за темата!!!!!  bouquet
Станахме цяла дружина чакащите тази седмица(вече е тази седмица!) и ДЧЛ.....
Докато ги чакаме - отзиви ако може за това яке - http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-enfant-garcon.aspx?produc … =1&pos=tg_n_n - добро ли е за зимата? Уголемено ли е?
Не е уголемено, не покрива дупето. Точно си отговаря според мен. Не е супер дебело, но мисля, че може би е достатъчно. Имаме зеленото 108, много хубав цвят!

Благодаря!  bouquetА размер 108 за колко годишно дете го поръча, с каква височина?

# 40
  • София
Маме, аз 108 поръчвам на сина, 3 и половина, 105 см висок.

Иренка и аз имам спомен, че Типстър са леко уголемени, особено дънките.

Кети, от 6.11 чакам днес, най-късно утре да е  при мен...

Пухкавелка, няма как отпреди месец да си взела поръчка с DHl!
Започнахме да получаваме с тях след 20.10 направени поръчки... Whistling

# 41
Moмичета , да ви се включа с малка новинка. В предната тема се коментираше, че положението с ДиЕйчЕл е временно, но... Звъннах преди малко в офиса им, че нещо 2 пратки ми се губят. Та накратко момичето ме посъветва да си коригирам адреса в ЛР с този на ДиЕйчЕл- офиса в който желая да ги получавам, защото куриерската услуга чрез тях  няма да е временна а постоянна, както и че ЛР ще започнат да ни изпращат номера за проследяване.

# 42
  • Пловдив
Това с номерата за проследяване - добре, ама защо да пишем адреса на офиса, като доставят до врата...................  newsm78

# 43
  • София...........
Moмичета , да ви се включа с малка новинка. В предната тема се коментираше, че положението с ДиЕйчЕл е временно, но... Звъннах преди малко в офиса им, че нещо 2 пратки ми се губят. Та накратко момичето ме посъветва да си коригирам адреса в ЛР с този на ДиЕйчЕл- офиса в който желая да ги получавам, защото куриерската услуга чрез тях  няма да е временна а постоянна, както и че ЛР ще започнат да ни изпращат номера за проследяване.

От кои дати ти се губят пратки , че аз имам една от 05.11 , която DHL още не я виждат, а според франсетата е изпратена на 08.11? Някой получавал ли е поръчка правена след 22.10 по поща?

п.п. в събота(която беше от четвъртък 9:31 в БГ) ми доставиха от другия акаунт поръчка направена 2 часа преди тази ...

# 44
  • София

Кои дънки на Типстър имаш? Аз се интересувам от тези
http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-effet-neige-imprime.aspx?p … e=2&pos=1_n_n

Моделът го няма вече.

Общи условия

Активация на акаунт