LaRedoute.fr - 180 - Всичко за поръчката!

• 39 794
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Момичета, знам, че вече отдавна сте обсъждали тази тема, но не можах да изчета всичко, което съм пропуснала Embarassed

Моля за отзиви за тези две якета: http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-a-capuche-enfant-garcon-o … e=1&pos=8_n_n и http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-a-capuche-amovible.aspx?p … e=1&pos=4_n_n. Интересува ме кое от двете е по-дебело. Praynig

Алекс, благодаря за новата тема!   bouquet

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 13:35 от Есенция Лимонова

# 46
Това с номерата за проследяване - добре, ама защо да пишем адреса на офиса, като доставят до врата...................  newsm78
To e по желание, ако искам от там , от конкретен офис  да си ги получавам, вместо да не ме откриват в къщи.

divna, от 30. 10 и 1.11. От 5 пратки 4 открих.

# 47
  • Пловдив
Успях да си коригирам фамилията! WinkГолям зор!
Сега да питам...за блузките и тениските-отговарят ли си номерата?Напр.,ако пише за 4г.-102см.-това ли е или да взема за 5/детето е на 4,6г.,слабо и височко-106/8 см./

Благодаря!

# 48
Поръчка от 6.11. късно вечерта едва вчера са я дали на ДЧЛ и вече я следя в сайта....

Поръчка от 7.11. - няколко часа направена след първата от 6-ти, или днес, или утре я чакам у нас вече. Пътувала била от София към мен - така ми казаха по тел., така и ми излиза в сайта.

До тук логика никаква.

Поръчка от 9.11. не могат още да я открият при тях от ДЧЛ.....

Докато пишех ми се обадиха да ме питат къде точно живея за да ми доставят пакета.......

Дамите с получени пакети, чакам да се похвалят......

# 49
  • София-Младост
Сега да питам...за блузките и тениските-отговарят ли си номерата?Напр.,ако пише за 4г.-102см.-това ли е или да взема за 5/детето е на 4,6г.,слабо и височко-106/8 см./

Благодаря!
Гледаш височината, а не годините. синът ми е на 3 висок 105см, взимам му 102...за вас по-добре 108.

# 50
  • Пловдив

Благодаря!
Гледаш височината, а не годините. синът ми е на 3 висок 105см, взимам му 102...за вас по-добре 108.
  bouquet

А адреса дали съм го изписала вярно?Ето така...1 а Арх К Петков?

# 51
  • София...........
Поръчка от 6.11. късно вечерта едва вчера са я дали на ДЧЛ и вече я следя в сайта....

Поръчка от 7.11. - няколко часа направена след първата от 6-ти, или днес, или утре я чакам у нас вече. Пътувала била от София към мен - така ми казаха по тел., така и ми излиза в сайта.

До тук логика никаква.

На кои дати са ти фактуирирани тези поръчки?

# 52
И аз по височината се ориентирам. Дрехи ларедут носим около 102, 114 са му големи, затова поръчах 108 яке, става му - без да му е голямо, нито малко, просто му е тамън. Иначе не знам колко е висок, честно, но като цяло ме в номерация до 110, или около нея., може би да е около 105 висок.
Размери за зеленото дудунче 108 - ширина 40, дължина 40, ръкавчето по долен ръб с ластичето е 29-30.

Поръчки от 3.11 и 4.11 са в София, утре ще ми ги доставят. Тези от 10-ти не ги виждат дори.

# 53
  • София-Младост

Благодаря!
  bouquet

А адреса дали съм го изписала вярно?Ето така...1 а Арх К Петков?
Адреса си го пиши едно към едно но на латиница, ще го четат у нас, французите го копират просто.

# 54

До тук логика никаква.

На кои дати са ти фактуирирани тези поръчки?

И двете на 8.11. и на една дата са изтеглени парите от картата - 11.11.

Благодаря много за информацията за якето! Hug

# 55
  • Пловдив
  bouquet

А за парите...теглят си толкова,колкото пише като крайна цена/с червените цифри/,напр. 14,20 Е?
Че искам като за начало да пробвам с картата на 1 колежка...та да не стане гаф  Embarassed

# 56
  • Пловдив
Момичета, при получаване нa SMS от DHL, че пратката е в куриер за доставка, но в София, а вие сте от друг град, това значи ли, че утре ще я получа ?

# 57
Хайде и аз да се запиша в новата тема. Алекс   bouquet (не само цветарски магазин, ми цял склад може да отвориш покрай тез` букети  Mr. Green ).
...Та моята поръчка от 5ти.11 дойде у нас сутринта  Party ...интересното е, че в петък се обадих на тел на ДЧЛ да искам инфо, каката не беше особено любезна, да не кажа хич, едва ли не ми се скара що поръчвам няколко поръчки, ми не направя 1 обща с всичко, което искам Crazy ...както и да е каза ми, че нямам нищо, пита ме кога ми е минало плащането, то е отчетено поне на 6-7.11.
Днес като се обадих, мн любезно момиче ми каза, че вижда пратка, получена на 15.11 (- ми то 15 днес  Shocked ... - да, отбелязано е, че сте я получили в 11ч сутринта... Ок, друго за момента няма, а имам поръчки от 6, 7.11) Естествено пакетчето ме чака долу, свеки го е приела жената, ама като се прибирах не се видяхме и не ми го е дала....с една дума, няма гаранция, че ако "не я видят пратката" единия ден, след 2 дни няма да е у вас Wink

Доволна съм от моите неща - потника и блузката на Елос с розите  Flutter

# 58
Tipster, как вървят като но0мерация, имам предвид отговарят ли си? Никога не съм купувала тяхни неща. Става дума за панталоните и дънките им. Харесала съм едни и се чудя дали 36 или 38 да си взема, като съм малко между 36 и 38, но някой път 36 ми е малко, а друг път 38 огромно.

Относно типстера моето мнение че са уголемени с номер имам тези дънки номер 36 но размерите са им: Талия-38 ,Ханш - 48, Дължина по вътрещния ръб - 80, Цялата дължина 102 мисля че на някой 38 размер биха стояли чудесно ( поради тази причина са в др. тема )

Пуловерчето го получих току що с поръчка от 04.11 ( да се ориентират чакащите) уголемен е с номер моя е 38/40 и ми е широк ще отива за подарък или за размяна  иначе е първокласно изпълнение

anny_ моля те дай повече инфо за блузката с розите , коя получи сивата или розовата и как е като размер , предполагам че като изпълнение е отлично

# 59
Леона, като размер, според мен си отговаря. Всички блузи, които си вземам от тук 42/44 са ми точно, изключения правят разни потници или други неща, които явно са уголемени и съм се намъквала в 38/40, така че за горно са точно.....за изпълнение...ми няма висящи конци  Laughing трикото на тениската е по-тънко в сравнение с това на потника.
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-pur-coton.aspx?productid=3 … =1&pos=12_n_n
http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-imprime-fleurs-ellos.asp … lts&pos=6_n_n
Дано не звуча грубо и претенциозно, че не съм баш такава, ама тениската си е проста трикотажна тениска, нищо кой знае какво, ежедневно облекло, сивата си поръчах аз, нея и исках.
И двете са дългички, потникът повече - покрива Д-ъто чак  Mr. Green

Сделани са в Швеция  Shocked това не го знаех аз.

Таничка, бягай да купиш нова табелка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт