LaRedoute.fr - 180 - Всичко за поръчката!

• 39 905
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
soadfan, сега ме накара пак да гледам ... ами не променена доставката - 5,95 евро си е. Да не гледаш друг сайт???

tandonova, размер 108 много рядко го има в детските дрехи, засичало съм го само за някои панталони и якета.

Вярно е, че в кошницата пише 5.95, обаче после като се стигне до потвърждението и плащането...

# 286
Е това е такса обработка, която няма как да избегнеш и е винаги 10% от стойността на поръчката!

# 287
  • Пловдив
Ако виждам добре, сумата на поръчката ти е 90 - 18 евро=72евро . Тоест таксата за обработка е 7,20 евро. Като прибавиш и 5,95 евро за доставка, става точно 13,15евро.
Няма нищо нередно.  Peace

# 288
Обаче пада заедно с таксата за доставка при въвеждане на промокод?

# 289
  • Wolwedans
Обаче пада заедно с таксата за доставка при въвеждане на промокод?
Пада само доставката с код, момичетата няколко пъти ти казаха, че такса обработка от 10% не може да се избегне, винаги я начисляват при абсолютно всички пазаруващи от БГ

# 290
Здравейте, бих искала да питам относно новата доставка чрез DHL: ако съм си посочила телефона в сайта при регисрацията, необходимо ли е да се обаждам на DHL и как да им обясня за коя пратка става въпрос като нямам номер на товарителницата. Много ми е важна тази информация, защото по цял ден в къщи няма никого и незнам как ще ме намерят за да си получа пратката.

# 291
  • Wolwedans
Здравейте, бих искала да питам относно новата доставка чрез DHL: ако съм си посочила телефона в сайта при регисрацията, необходимо ли е да се обаждам на DHL и как да им обясня за коя пратка става въпрос като нямам номер на товарителницата. Много ми е важна тази информация, защото по цял ден в къщи няма никого и незнам как ще ме намерят за да си получа пратката.
Би трябвало да залепят бележка на входа ако са идвали, поне при мен беше така. Аз не съм звъняла да питам, но другите до колкото разбрах звънят и питат с имената си, не са им искали номер на товарителница Peace

# 292
Би трябвало да залепят бележка на входа ако са идвали, поне при мен беше така. Аз не съм звъняла да питам, но другите до колкото разбрах звънят и питата с имената си, не са им искали номер на товарителница

ОК ама ние живеем в къща. Под къщата има магазини ще оставят ли пратката там или изрично трябва да се обадя да ги уведомя.  Много благодаря ако някой може да ми отговори. Пуснах поръчка и чак след това разбрах за промяната, която никак не ме радва.

# 293
Оххх, този DHL!!! Whistling Сори за спама, ама да направим наистина една отделна тема за получаването на поръчки от Ларедут, веднага давам предложение: Доставка на поръчките от Ларедут с DHL - кога, къде и как да ги очакваме Twisted Evil
 hahaha

# 294
Днес получих тази жилетка http://www.laredoute.fr/vente-gilet-a-capuche-enfant-fille.aspx? … e=1&pos=2_n_n , странното е , че на плика пише 162, а на самата жилетка 170  Shocked . Случвало ли се е на някой  newsm78
Би ли споделила размери, моля.
ширина под мишници 43 см
дължина 78
Ръкава няма как да го измера заради платката  Rolling Eyes

Явно някъде има грешка, защото в сайта номерата са до 162 номер.....170 липсва.
аз за това съм в голяма чуденка  Mr. Green

И аз така, поръчах 162 и много се притеснявах дали ще ми стане, аз съм 165см, а и имам още килца от бременността. Получих 170, правени са в Швеция, може би техните 16годишни девойки са с такива размери  Mr. Green
На мен определено ми е голямо, ръкавите ги навивам два пъти, но е страшно хубаво и ще си го нося пък  hahaha

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 22:36 от scarly

# 295
извинете, някой да е купувал това: http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-d-interieur-jersey-coton- … minipdp=undefined
ако можете да ми кажете за мъж с тегло 78кг и ръст 174см дали да взема номер 40-42, че не е тука и няма как да му измеря талията  newsm78
мерси предварително!

На половинката му харесаха - той е 175см и тегло 82кг, взех му 44/46 и са му малко широчки на талията, той е с по-пълнички бедра и ги изпълва добре надолу. Предполагам 40/42 размер ще е добре на твоя човек  Peace

# 296
  • Бургас
Момичета бяхте писали мисля че тази риза е уголемена
http://www.laredoute.fr/vente-blouse-manches-longues-voile-de-co … mp;prodsize=00040
По принцип си поръчвам номер 40 от блузите, кажете кой номер трябва да поръчам?

Имам я в черно, размер 42. Според мен си отговаря на номера. Взимам блузи 38/40 и ризи по принцип 42. Заших си допълнително копче отгоре, че за мен идва много голо деколтето. Мога да дам размери ако искаш Peace

# 297
здравейте, момичета,
извинявайте ако е обсъждано, но не бях в София 2 седмици и чак днес разбрах за промяната на доставката, т.е. че идва с DHL.
имам поръчка от 21ви октомври, т.е. доколкоо разбирам е точно ден преди да променят доставката.
обаждах се в офиса на DHL и от там търсиха, търсиха, но не намериха моята пратка, т.е. или ЛаРедут не са им я предали, или ще пристига през обикновената поща.
та въпросът ми е - има ли други момичета с пратки преди промените, които са или не са получили пратки и какво да правя в случая?
странна работа...
Аз все още чакам от 17ти Rolling Eyesнезнам какво да правя вече ooooh!

# 298
И аз така чакам от 19.10 -обаждах се, писах им на ДЧЛ-нищо няма  newsm78 на др акаунт 2 поръчки от 20.10 ми се оказаха върнати неразпечатани във Франция и аз не разбрах от къде са върнати от пощите или от ДЧЛ /възстановиха ги но не е същото   ooooh! притеснявам се вече от тия доставки не съм пръснала и ваучерите

# 299
  • София
soadfan, тези 13 и нещо евро са ти таксата обработка плюс доставката, но ме озадачава защо на последната стъпка надписите са на англ. език  Thinking Да не си влязъл в някакъв друг Ла Редут, а не във френския?

Общи условия

Активация на акаунт