На пазар във Варна - 12

• 53 060
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Възможно е, това са цени от он-лайн магазини, днес ги гледах. В цитираните от нас магазини не си спомням цените...

# 31
# 32
. ( да не ви затрия)  Blush

# 33
Виждали ли сте някъде да продават Триола? Намерих на едно-две места, но са розови на Барби, а аз я търся за подарък на момченце.

# 34
Къде има хубави детски ботушки,естествена кожа,докъм 50лв,по принцип съм се ориентирала към Капчица,Чипо,може би и на друга фирма има,преверявах в Градмола Хиполенда,Карфура,но няма голям избор  Rolling Eyes

# 35
Какъв размер?За момче или момиче? newsm78

# 36
  • Варна
На пазрчето на Базар Левски има един магазин за обувки и там вчера видях момчешки зимни обувки на "Колев и Колев" - 25лв. Може би са модели от стари колекции  newsm78, но пък цената е добра.

# 37
Това магазинче (за обувките) е до зеленчуците ли, продават и много други обувки ?

# 38
  • На плажа
Някой да знае в Карфур дали има някакви промоции на памперси?Гледах преди време някакви ,кучемарка за без пари,има ли ги още?

# 39
  • Варна
Това магазинче (за обувките) е до зеленчуците ли, продават и много други обувки ?
Да, има и мъжки и дамски, също и пантофи. След един железарски магазин или такъв за разни ремонтни работи.

# 40
# 41
Благодаря   bouquet

# 42
Запис и в новата темичка.   bouquet

# 43
  • София
Къде има хубави детски ботушки,естествена кожа,докъм 50лв,по принцип съм се ориентирала към Капчица,Чипо,може би и на друга фирма има,преверявах в Градмола Хиполенда,Карфура,но няма голям избор  Rolling Eyes

има на пазар "Чаталджа". Магазинчето се пада с/у чешмата, НО не тази до бариерата, а тази до магазина за кучешки храни, почти до заведението за хранене. (дано съм обяснила разбираемо)

# 44

Общи условия

Активация на акаунт