На пазар във Варна - 12

• 53 109
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Сега търся вафлени кори,ще правя сладки слепени с карамел,знам една борса из уличките край Лятно Тракия,но там са голямо количество пакета и не ми върши работа  Rolling Eyes Също и хартиените кошнички за мъфини и сладки,разни сладкарски неща за украси?
З вафлени кори не знам, но хартиени кошнички и сладкарски украси съм виждала в Метро и Кауфланд. В Кауфланд, обаче изборът беше по-голям.

# 616
  • ул. "Мечтание"
Има ли някъде от където мога да купя бонбони от белгийски шоколад?  Thinking

# 617
Има ли някъде от където мога да купя бонбони от белгийски шоколад?  Thinking
В гранд мол-а  bouquet

# 618
  • ул. "Мечтание"

Hug  bouquet

# 619
Внимавай само да не те ограбят в този мол

# 620
Внимавай само да не те ограбят в този мол
Защо?

# 621
Защото има някаква групичка, която здраво си краде там.Мен ме ограбиха вчера, а впоследствие разбрах, че изобщо не съм единствената за този ден

# 622
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета,се риозно ли е това за Гранд Мола или просто момента е такъв?

# 623
Не знам какво имаш предвид под това, че момента е такъв, но е факт, че като отидох да пускам жалбата ченгето ми каза, че съм 4-тата за половин час SadА днес като ходих да видя какво става със случея  и да кажат какво да правя сега преди мен и след мен бяха само случаи на кражби от Гранд мол-а.В последвие разбрах и за други случеи от преди.

# 624
Просто сега по празниците има много хора и всички за заплеснати за подаръци по витрините, та затова и джебчиите се възползват от това...
ПС: tincheto, случай/случаи! Wink

# 625
  • София
момичета,

къде мога да заведа сина си, да види дядо Коледа т.е. жив човек, не фигура?

# 626
Във Варна Мол има дядо Коледа - на първия етаж при шейната, но не знам дали е постоянно там или само в определени часове от деня...

# 627
  • София
Във Варна Мол има дядо Коледа - на първия етаж при шейната, но не знам дали е постоянно там или само в определени часове от деня...

ох, дано го нацелим тогава.

# 628
  • Варна

ох, дано го нацелим тогава.
И в Гранд мола има. Peace

# 629
  • Варна
момичета,

къде мога да заведа сина си, да види дядо Коледа т.е. жив човек, не фигура?
Извинявам се за офтопика, но ще правя едно безплатно мероприятие. Ако администратора реши, може да изтрие поста ми:

КОЛЕДНО ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!!!Заповядайте на 24.12.2010 г. в кафе-бар "Кристал"(в блока на БИЛА срещу Викиленд) в 12.00 ч.
Изненадайте вашите деца и близки с ДЯДО КОЛЕДА!
Оставете вашите подаръци(надписани) при снежанките в заведението, а ДЯДО КОЛЕДА ще пристигне в 12.40 ч. и ще ги раздаде с много смях и усмивки. Simple Smile
Нека да празнуваме заедно този хубав празник!

ВАЖНО!!!! Раздаването на подаръци е напълно безплатно

адреса е ул. "Ана Феликсова" 12, срещу Викиленд има една оранжева кооперация. Там има магазин "Billa", а заведението се намира от другата страна на същия блок.

от тук

Общи условия

Активация на акаунт