На пазар във Варна - 12

• 53 087
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Някой знае ли кога ще го открият магазина на Манго в Гранд мола?

# 676
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Някой знае ли кога ще го открият магазина на Манго в Гранд мола?
  Като гледам със какви темпове работят...........сигурно на пролет.И аз нямам търпение ама май скоро няма да ни огрее.

# 677
  • Варна
Благодаря! Гаранцията съответно е изтекла, то е ясно
пък не ми се щеше да го размотавам по куриери и други градове.

Можете ли да ми препоръчате добър сервиз за цифров фотоапарат Самсунг?
Мога да обесня в кой давахме 2 цифрови, но на Sony. Доволни сме!
Ако не ви помогнат с друг сервиз, ще пиша къде е.

Давай, координати, че утре ще се занимавам с тази долна
работа - ремонт и смятам да обриша възможните във Варна.

Ако вече не е късно - ул.Г.Раковски 64
тел. 614-045
само забравих името на сервиза.
Намира се в пресечката на Пирин и Раковски, посока нагоре, в един блок, на първия етаж. Има някакъв надпис с името на сервиза на терасата, който се вижда от Раковски.
Не е късно . Благодаря ти!

# 678
Някой виждал ли е дълги сатенени или дантелени ръкавици .
Пропуснах да уточня , че ми трябват черни

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 11:01 от anipl

# 679
Някой виждал ли е дълги сатенени или дантелени ръкавици
Провери в булчинските салони Peace

# 680
  • Варна
Момичета, търся си хубав дебел вълнен клин или чорапогащник...такъв без прозрачност, да сте виждали някъде?

Вълнени не съм виждала, но ако търсиш памучни, аз си купих такъв чорапогащник от Pull&Bear, от Гранд МОЛ.
Доволна съм. 80% памук, с по-голям процент не намерих.
Цена 15лв.
Същите имаше и в Oysho - Гранд МОЛ - цена 19лв.
После намерих подобни за 7-8лв в DM
Не знам какъв размер търсиш, но тези от магазините в Гранд-а са един размер само и ми стават - 164см, 50кг. Мисля, че и на по-високи от мен ще станат.
Тези в DM пък са според размера на ходилото, все едно обувка купуваш и така са запечатани, че не може да се види в кръста колко са големи.

# 681
Някой виждал ли е дълги сатенени или дантелени ръкавици .
Пропуснах да уточня , че ми трябват черни

Със сигурност в тези салони шият рокли и аксесоари, които не са само булчински. Затова дадох идеята да провериш там, в Контеса например, или в Сватбен ден(до първата Годзила).

# 682
Току що разбрах, че 2011г ще е годината за заека по китайският хороскоп. Някой някъде да е виждал заек сатуетка? newsm78

# 683
Дебели,непрозрачни чорапогащници има на Колхозния пазар на белите бараки,точно до Елитиса където има голям магазин за бельо  -  аз лично си купих от там няколко вида като най-скъпите са 5лв и топлят наистина много,плътни са,а има и фигурални.

# 684
Къде има хубави дамски портфейли освен Арт и Терган в Мола?

# 685
Фигурки за украса за бебешка торта търся.
Нещо в това време ми е трудно да обикалям сладкарниците. Ако някой скоро е виждал, ще съм много благодарна за инфото.

# 686
  • Варна
Фигурки за украса за бебешка торта търся.
Нещо в това време ми е трудно да обикалям сладкарниците. Ако някой скоро е виждал, ще съм много благодарна за инфото.
Със сигурност знам, че има в Амбелино, виждала съм и при Краси Бекярова. Преди имаше и в Кауфланд, но скоро не съм обръщала внимание.

# 687
В Крамер има пластмасови, но цени не знам. Има телефони може да се обадиш да питаш. Само да кажа, че там вече може и по телефона да се поръчва торта...

# 688
  • Варна
Благодаря за съветите, купих дебели чорапогащници от метро  Peace
Взех и един дебел ватиран клин от фабриция в гранд мола, но не го препоръчвам, забоядисва много здраво, само докато го обуя и ми станаха черни ръцете

# 689
Честита Коледа и весело посрещане на Нова Година!!!
Момичета, някой знае ли къде може да се намери патица или българска пуйка (замразени или охладени)?????

Общи условия

Активация на акаунт