На пазар във Варна - 12

• 53 046
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Хипо днес беше затворен, утре мисля че ще работи  Peace

# 721
Момичета,къде освен в Арт,има кожени мъжки портфейли до около 50лв.?

# 722
  • София
Момичета,къде освен в Арт,има кожени мъжки портфейли до около 50лв.?

пазар Чаталджа, до бар Мojito има 2 мгазинчета. Първото е с чанти и портфейли от изкуствена кожа, второто- от естествена. Моят портфейл е от там (естествена кожа и съм супер доволна). Купех е преди 2г., но не си спомням цена (не повече от 40лв) и не е мръднал  Peace
Ако неможеш да се ориентираш: на реда на Банка ДСК Чаталджа, пада се на междинния сфетофар  Peace

# 723
Да,благодаря,знам ги много добре магазинчетата  bouquet

# 724
Някой да знае и да е виждал актуални промоций на бойлери?

# 725
  • Варна
Знаете ли някъде да има хубави якета за момиченца? По-дълго моделче, да става за голям студ. Навсякъде ми предлагат едни отровно лилави с кафяв губер   Sick Такова не искам. Помагайте, нямам време да обикалям...

# 726
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
На Мадара или този магазин не ти допада?

# 727
  • Варна
Да кажем, че е опция, но не първа  Wink.

# 728
Да му се невиди, кажете къде продават козметика Манхатън? От една тема в козметичния подфорум бяха препоръчали заздравител за нокти именно на Манхатън, бях си го купила и останах страшно доволна, но като свърши - не мога да намеря от къде да си купя пак.

# 729
Незнам дали има голям избор на Манхатън, но лично аз си купувам ето този гланц http://www.manhattan.de/en/products/lips/product/Productline/det … p-gloss/40848501/, който се води нов гланц, та може и да има този заздравител
Та магазина е под блоковете на колхозния. 2 или 3-ят се пада  Peace Бяха ми казвали, че в Санитата до пощата имало, но няма  Peace

# 730
  • Варна
Знаете ли някъде да има хубави якета за момиченца? По-дълго моделче, да става за голям студ. Навсякъде ми предлагат едни отровно лилави с кафяв губер   Sick Такова не искам. Помагайте, нямам време да обикалям...
Провери ли в това магазинче: ул. "Панайот волов" 32, тел: 052-613-563 / 0899-145-880
Правят и по поръчка, ако не бързаш Peace

# 731
Къде може да се купи касова книга освен в Офис 1? (там са свършили)

# 732

АБВ и предполагам във всяка по-голяма книжарница.

# 733
  • Варна
Преди време бях купувала от Метро.

# 734
Здравейте!
Къде във Варна може да се намери детски стан, дървен, малък. Искат им такъв по домашен бит в училище и до петък трябва да намеря.

Общи условия

Активация на акаунт