ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 41 591
  • 820
  •   1
Отговори
# 330
Не виждам съобщения за грешка, т.е. не виждам опити да се влезне и съобщение за грешна парола.
Какво точно се случва, когато си въведете името и паролата в съответните полета? Изписва ли се някаква грешка?

ЗДРАВЕЙТЕ
пише ми Потребителското име не съществува.

може ли някак си да ви дам паролата си да опитате и вие
не иска дори да ми праща писмо на пощата незнам какво да правя
моля помогнете ми
italiqqq@abv.bg
ако може да се свържем
мерси много

# 331
Защо на калкулатора изчезна 2010 год. newsm78

Явно автоматично е станало при смяната на годината.
В понеделник ще помоля програмистите да го коригират.

Не виждам съобщения за грешка, т.е. не виждам опити да се влезне и съобщение за грешна парола.
Какво точно се случва, когато си въведете името и паролата в съответните полета? Изписва ли се някаква грешка?

ЗДРАВЕЙТЕ
пише ми Потребителското име не съществува.

Да не се опитвате да влезнете, изписвайки *АДРЕНАЛИНКА* като потребителско име?
*АДРЕНАЛИНКА* е екранното Ви име, а потребителското е jugo_vn.
Пощата, посочена в профила, е малко по-различна от тази, която посочвате.

# 332
Здравейте!
Опитах се да изтрия банера от подписа си, но не успявам.Изписва ми " Моля, опитайте отново. Ако тази грешка възникне отново, уведомете администраторите. ", опитах отново със същия резултат и ви уведомявам.

# 333
здравеѝте.защо не мога да си видя лентичката на бременноста,на ми излиза,дори когато публикувам тема

# 334
  • София
Работи се явно по сайта.
Дидк@, на мен също ми дава грешка.

# 335
Ще се появят след малко лентичките.

# 336
  • Русе/София
 Където и да вляза постоянно ми излиза,Connect to dev2bg-mamma.com divi lopery only molim.edi.Как да го махна?

# 337
Където и да вляза постоянно ми излиза,Connect to dev2bg-mamma.com divi lopery only molim.edi.Как да го махна?
и при мен е така. Изчезва след като натисна 10 пъти отказ  smile3514

# 338
Проблема ми вече е решен, благодаря!
А вече виждам и новата визия на сайта  Simple Smile .

# 339
А формата на форума защо ми е такъв!? newsm78 Тесен. Това ли ще е новата визия на сайта!? О... Sad
Сума народ ме пита на скайп, защо не може да влезе във форума изобщо!? Rolling Eyes

# 340
  • София
Моята лентичка изчезна и не иска да се появява. Направих си я преди няколко часа, дали не се е загубила при обновяването? Да си правя ли нова?

С новия изглед ми се появи една синя лента, която ми скрива полето с лични съобщения и линка за нови отговори на публикациите. Мога ли да я преместя или махна?

# 341
С новия изглед ми се появи една синя лента, която ми скрива полето с лични съобщения и линка за нови отговори на публикациите. Мога ли да я преместя или махна?

С какъв браузер и на каква разделителна способност?

# 342
  • София
Mozilla Firefox/2.0.0.20
1024x768

# 343
Предполагам, че проблемът е с версията на браузера.
Тази версия е от преди повече от 2 години.
С обновена Мозила и разделителна способност 1024х768 няма никакъв проблем с изгледа.

Препоръчвам Ви да обновите версията на браузера, не само заради визуалната разлика, а и заради факта, че обновените версии имат повишени защити и това може да касае сигурността на компютъра Ви.

# 344
  • София
Благодаря.  Simple Smile
Предполагах че в това е проблема.
Ще свиквам с неудобството просто.

Общи условия

Активация на акаунт