ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 41 630
  • 820
  •   1
Отговори
# 405
Какъв е начинът за връзка с вас, освен в тази тема?
Въпросът ми е защо нямам достъп до темата в която последно писах - умишлено ми е забранен понеже написаното от мен е "еди си какво" или не. Липсата на информация за това ме кара да мисля че написаното е неприемливо за вас, а това меко казано би ме учудило. Бих искал да знам причината за невъзможността да посещавам темата.

# 406
Как мога да виждам кои модератори са на даден подфорум или "на линия" в момента?

# 407
Как мога да виждам кои модератори са на даден подфорум или "на линия" в момента?
Общо взето няма начин, най-малкото повечето сме със скрит статус.
Иначе като влезете в профила на всеки от модераторите и видите кой , кога е бил на линия, този, който е бил преди минута, най-вероятно все още е вътре, но гаранция нямате  Wink.

Въпросът ми е защо нямам достъп до темата в която последно писах - умишлено ми е забранен понеже написаното от мен е "еди си какво" или не. Липсата на информация за това ме кара да мисля че написаното е неприемливо за вас, а това меко казано би ме учудило. Бих искал да знам причината за невъзможността да посещавам темата.
Коя е темата, до която нямате достъп?

# 408
От няколко дни се опитвам да възстановя настройките и аватарите+подписите са са видими, но не става. Отивам в Профил, махам отметките в квадратчетата за тези две функции и като дам запази промените, нищо не се случва (отново в тези две квадратчета е маркирано).

Някакви идеи?

Това е копие на Вашите настройки

Не съм сигурна, че разбрах какъв е проблемът. Моля, уточнете кое искате да е чекнато и кое не.

Въпросът ми е защо нямам достъп до темата в която последно писах - умишлено ми е забранен понеже написаното от мен е "еди си какво" или не.

Ако става въпрос за темата, касаеща пастите за зъби, темата бе част от рекламна кампания на МедикалДент. Темите са временно премахнати до уточняване дали и по какъв начин ще продължи клиниката рекламното си присъствие. Няма нищо общо с Вашата публикация.

Във форумите, в които има конкретни модератори, това е отбелязано горе в реда с пътя.
Напр.

BG-Mamma :: За бебето и детето >> Бебета (Модератор: AnMary)

Списък на модераторите може да намерите и в закованата тема тук в подфорум "Правила, условия и указания".

Какво е "Информирай модератор"? Кои са модератори/джедаи/падуани/админи

Вариантите за връзка с модератор:
- ползване на функцията Информирай модератор, когато искате да съобщите за неточност, за обида, за погрешно публикувано мнение, с молба за премества, заключване на тема и т.н.

- кликване върху прякора на модератора (от подфорума, който модерира или от горепосочената тема) и изпращане на лично съобщение до него

- преглед на потребителите онлайн (в дъното на заглавна страница има линк Потребители онлайн: ХХХХ). В списъка с потребители онлайн модераторите се открояват с розов цвят, но напълно възможно е да не видите всички модератори, които са на линия, тъй като в повечето случаи статусът е скрит, т.е. не се показва дали е онлайн в момента или не.

Най-сигурният и бърз начин е да ползвате функцията "Информирай модератор". Съобщението се разпраща до всички модератори и се поема от първия модератор, който е на линия.

# 409

Във форумите, в които има конкретни модератори, това е отбелязано горе в реда с пътя.
Напр.

BG-Mamma :: За бебето и детето >> Бебета (Модератор: AnMary)

Списък на модераторите може да намерите и в закованата тема тук в подфорум "Правила, условия и указания".

Какво е "Информирай модератор"? Кои са модератори/джедаи/падуани/админи

Благодаря, че са упоменати в пътя ми беше убегнало.

# 410
Здравейте,
Пиша дипломна работа по журналистика на тема: „Масмедии и манипулация“. За за бъде достоверно писаното в нея, то трябва да е подкрепено с мнението на по-голям брой хора. Вашият сайт е най-посещавания в България, както от хора от различни възрастови групи, така и с различно социално положение и отговорите на участниците би дал едно представително и достоверно, неманипулирано мнение по въпроса. Моят въпрос към вас е: дали мога да публикувам такава анкета в подфорум „Клюкарник“ или друг, който бихте ми препоръчали; може ли да се направи анкета с няколко въпроса (10) и дали за известно време може да се „закове“ тази анкета на първа страница на подфорума. 
 Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Embarassed  Embarassed  Embarassed
 smile3529

# 411
За заковаване е абсурд да се говори.

По отношение на анкетата:
- само за дипломната работа ли ще се ползва?
- ще бъдат ли споменавани имена на фирми/медии/организации?
- ще бъде ли отразено, че потребителите на БГ-Мамма са източник на информацията?

# 412
  • София
От няколко дни се опитвам да възстановя настройките и аватарите+подписите са са видими, но не става. Отивам в Профил, махам отметките в квадратчетата за тези две функции и като дам запази промените, нищо не се случва (отново в тези две квадратчета е маркирано).

Някакви идеи?

Това е копие на Вашите настройки

Не съм сигурна, че разбрах какъв е проблемът. Моля, уточнете кое искате да е чекнато и кое не.

Mamma, при мен обаче изглеждат по друг начин. При мен тези две полета долу са чекнати. Опитвам да ги размаркирам, но не запазва промените. От скрийншота, който сте прикачили изглежда, че настройките са точно такива, каквито искам, а при мен излизат по друг начин. Проблемът е, че както и да сетна настройките, не виждам подписите и аватарите на др потребители. Rolling Eyes

Не показвай аватарите на другите потребители.
 Не показвай подписите на другите потребители.

# 413
Единственото обяснение, което имам, е, че може браузерът Ви да кешира информацията и да не отразява промените.
Няма повод да не запазва настройките, а и аз виждам персоналните Ви настройки така, както съм показала по-горе.

Пробвайте да изчистите кеша.

# 414
За заковаване е абсурд да се говори.

По отношение на анкетата:
- само за дипломната работа ли ще се ползва?
- ще бъдат ли споменавани имена на фирми/медии/организации?
- ще бъде ли отразено, че потребителите на БГ-Мамма са източник на информацията?

- да само за дипломна работа ще се използва.
- не, имена на медии няма да се вписват освен вида им (електронни, печатни и интернет)
- мога да отразя, че потребителите на форума са източник на информация, само по с изричното ваше съгласие.
Ако ми бъде позволено да публикувам тази анкета, къде ще е  подходящо и как да я организирам в няколко последователни въпроса?

# 415
Смятам, че е коректно да се посочат потребителите на сайта (не поименно, разбира се) като източник на информацията.

Може да публикувате анкетата в подфорум Клюкарник.

Автоматичните анкети дават възможност само за един въпрос с множество отговори.
Ако въпросите са повече, вариантът е да ги публикувате като текст и който желае да участва в анкетата, да отговори пак чрез текст.

Примерен вариант за публикуване на анкетата, ако е с повече от един отговор

Въпрос 1:
а) отговор 1.1
б) отговор 1.2
в) отговор 1.3

Въпрос 2:
а) отговор 2.1
б) отговор 2.2
в) отговор 2.3

Примерни отговори
Въпрос 1:
б) отговор 1.2

Въпрос 2:
в) отговор 2.3

или директно

1б, 2в... (на принципа на тестовете)

# 416
Въпросът ми е ........
Коя е темата, до която нямате достъп?
Точно за темата за пастите за зъби става въпрос. Благодаря ви за отговора, просто не става ясно защо нямам достъп - вариантите са два: темата или не съществува, или имам ограничени права. А като имам нужда от модератор ще пробвам лично съобщение, но именно до модератор, а не до администратор както пробвах по недообмисляне. Приятна вечер!

# 417
Смятам, че е коректно да се посочат потребителите на сайта (не поименно, разбира се) като източник на информацията.

Може да публикувате анкетата в подфорум Клюкарник.

Автоматичните анкети дават възможност само за един въпрос с множество отговори.
Ако въпросите са повече, вариантът е да ги публикувате като текст и който желае да участва в анкетата, да отговори пак чрез текст.

Примерен вариант за публикуване на анкетата, ако е с повече от един отговор

Въпрос 1:
а) отговор 1.1
б) отговор 1.2
в) отговор 1.3

Въпрос 2:
а) отговор 2.1
б) отговор 2.2
в) отговор 2.3

Примерни отговори
Въпрос 1:
б) отговор 1.2

Въпрос 2:
в) отговор 2.3

или директно

1б, 2в... (на принципа на тестовете)

Благодаря ви за оказаното съдействие и за разрешението да публикувам анкетата. Сайтът ще бъде цитиран като източник на резултатите.
Според мен предложеният вариант за анкета- тест ще отегчи потребителите, за това през известен период от време ще пускам по една анкета. Надявам се с това да не нарушавам правилата на форума и анкетите да не бъдат изтрити.

# 418
Няма нужда от публикуване на различни теми анкети.
Въпросът в анкетата може да се променя, т.е. да се трие анкетната част от вече публикувана тема и да се добавя нов въпрос с отговори.
Вие не може да правите това, но когато решите, че отговорите по първия въпрос са достатъчни, публикувайте новия въпрос и отговорите като отговор в темата и ползвайте функцията Информирай модератор с молба да се смени анкетата (не може да ползвате функцията за Ваша собствена публикация, но може да кликнете върху линка Информирай модератор на последния отговор преди Вашия).

# 419
 newsm20
още веднъж благодаря за оказаното съдействие.

Общи условия

Активация на акаунт