ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 41 543
  • 820
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте.Защо са ми изтрити надписите под лентичката за отчитане на възръстта на детето ми?Написала съм ги на иврит и арабски-домът е там където е сърцето  newsm78?
Защото това е български форум, ние не знаем арабски и иврит и не бихме могли да разберем какво точно сте написали. Ако го бяхте написали на китайски пак щеше да се случи същото.
Напишете го на български.

# 451
  • В Европа!!!
Здравейте.Защо са ми изтрити надписите под лентичката за отчитане на възръстта на детето ми?Написала съм ги на иврит и арабски-домът е там където е сърцето  newsm78?
Защото това е български форум, ние не знаем арабски и иврит и не бихме могли да разберем какво точно сте написали. Ако го бяхте написали на китайски пак щеше да се случи същото.
Напишете го на български.
Ами след като сме български форум би трябвало да сте изтрили и всички надписи на английски език  newsm78.Като сте тръгнали да спазвате някакви правила то нека да бъдат написани някъде че се забраняват надписите на езици различни от българският език.В противен случай това е дискриминация!

# 452
  • Sofia
А дали случайно сте се запознали с правилата на форума?

12. Във форума писането на кирилица е задължително.
Изключение са само потребителските имена, титлите и подписите, които могат да са на латиница, както и цитати от чуждестранни източници, но придружени с превод или поне кратко предаване на смисъла на цитираното.
Не се допуска заглавия на теми, публикации, както и елементи от потребителския профил да съдържат текст, изписан на друг вид азбука (арабска, иврит, китайска и т.н.), тъй като това води до технически проблеми, проблеми с визуализацията на тези текстове, изисква инсталирането на допълнителни шрифтове и затруднява ползването на форумите на голяма част от потребителите.

Предполагам, че изчистихме неяснотите за Вас.

# 453
  • В Европа!!!
Всеки който има и елементарни юридически познания би ви опровергал текста но както се казва-здраве да е.Поне надписът че е изтрито от модератор дали може да се премахне?

# 454
Имам въпрос за точното значение на "дълбоко замразен акаунт", съжалявам, ако го има някъде, но не успях да го намеря в темата за ранговете.
Приятна за мен потребителка вчера си беше на линия, но от днес вече е с "дълбоко замразен акаунт".
Това по желание на потребителя ли е? Или по преценка на модератори или администраторите? Може ли човек с този статус да получава ЛС? А ако му е пълна кутията, може ли да му се даде "знак" да я поизпразни? Има ли случаи на обратно "размразяване" на акаунт? Или може да се счита, че веднъж "замразен", акаунтът няма да се поднови вече? Спомням си случая с Lennie, която беше "замразена", а после стана 10с`s - това означава ли да очаквам (евентуално) въпросната "замразена" потребителка в ново амплоа?

Знам, че въпросите са много, но просто ми е много любопитно това със "замразяването", още повече нищо не даваше индикации, че ще се случи (в конкретния случай).

Благодаря предварително за отговора   bouquet

# 455
# 456
добавих Simple Smile
приятно римуване!

# 457
добавих Simple Smile
приятно римуване!
Мерси! Hug

# 458
Благодарност за  оправеното недоразумение!   

Преди време http://www.blitz.bg/article/17559  се възприемаше  като СПАМ

и бях принудена  за  читав линк  да пиша  http://www.bulpress.net/article/17559   

# 459
Моля, прехвърлете Тема: Шум на сърцето - какви са рисковете и последиците? от BG-Mamma :: За бебето и детето >> Деца с увреждания и хронични заболявания

към темата за СЪрдечни малформации

Моля ви да се прехвърлите в темата за СЪрдечни малформации, там има много подробна информация, за специалисти и всякакви отговори на тревоги, касаещи сърдечните проблеми... Няма нужда от втора успоредна тема по сърдечните проблеми.  Защото се раздвоява вниманието и писанията....

Благодаря!

# 460
А пробвали ли сте да кликнете с десен бутон в бялото поле и да дадете Refresh/Reload/Презареждане?

Пробвах! От втория, третия път става.Направих още еди screeнshot, http://media.snimka.bg/7947/022149639.jpg?r=0 защото забелязах, че миналият път на pop-upa се изписваше само blank page, а този път- www.bg-mamma.com/index.php?action=spellcheck. И в двата случая нищо не става докато не се rеfrеsh-не.

# 461
  • Казанлък of all places
Моля, бихте ли заключили Споделете 155?

# 462

Имам въпрос относно  сините полета, които се появиха с новия облик на форума. Говоря за ето тези:

Може ли да разширя по някакъв начин съдържанието на форума, за да изчезнат те, или не?

# 463
Имам въпрос за точното значение на "дълбоко замразен акаунт", съжалявам, ако го има някъде, но не успях да го намеря в темата за ранговете.

Има замразени по желание, има и в резултат на рестрикции.
Нямам информация за скоро рестриктиран потребител по този начин, но имаше няколко желания за "замразяване".

Имам въпрос относно  сините полета, които се появиха с новия облик на форума.
...
 Може ли да разширя по някакъв начин съдържанието на форума, за да изчезнат те, или не?

Това дълго бе обсъждано в темата, касаеща новата визия.
Не, не може да го промените. Форумите са вече с фиксирана ширина.

# 464
интересно ми е другарката Айша с този профил дали наистина пише от Париж/Лондон/София ,
защото за мен тя е фейк :
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=91515

Общи условия

Активация на акаунт