ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 41 533
  • 820
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря.

# 496
  • София

Ако искате само да промените дължината на сесията, то използвайте линка "Вход" и на страницата, която ще се зареди, в полето "Продължителност на сесията в минути:" отбележете желаната дължина на сесията.

Въпреки че правя всичко това,не успявам
да удължа потребителската си сесия и сайтът
ме изхвърля на всяка 30-та минута. След което,
трябва да се логвам наново.
Защо се получава така и какво още мога да
направя?
Благодаря предварително за отговора!

# 497
Проверете настройката на т.нар. бисквитки (cookies) на браузера.
За да Ви "запомни" системата записва тези "бисквитки" на компютъра Ви (кратка текстова информация).
Напълно възможно е настройките на браузера Ви да забраняват записването на "бисквитки".
Разрешете на браузера да приема cookies и/или добавете bg-mamma.com в списъка с доверени сайтове (trusted sites).

# 498
Здравейте!
Искам да попитам защо не ми позволява да пиша в подфорум Семейни отношения?Засега това ми се случва само на този подфорум,като опцията "отговори" изобщо не ми се визуализира,просто липсва.

# 499
# 500
  • София
Здравейте,
от около половин час имам  проблем с Нови отговори на моите публикации. Прочитам новия отговор, а в обновени теми ми излиза пак като непрочетен, маркирам като прочетен и пак се появява. За различни теми е и не е до редактиране на пост от някого.

От около седмица имам проблеми и със скоростта на зареждане- зарежда страниците поне 10 пъти по- бавно, отколкото при други сайтове. Това не е само при един компютър.

Благодаря ви предварително за съдействието!  bouquet

ПП След като написах този пост и той ми излезе като нов отговор. Joy

# 501
Същия проблем го има и при мен. Освен това като цъкна , ми зарежда темата не от непрочетено ново мнение, а от прочетено старо такова.

# 502
Здравейте,
от около половин час имам  проблем с Нови отговори на моите публикации. Прочитам новия отговор, а в обновени теми ми излиза пак като непрочетен, маркирам като прочетен и пак се появява. За различни теми е и не е до редактиране на пост от някого.

При мен е същото, с Гугъл Хром съм.

# 503
И при мен е така.  Peace

# 504
  • Ænima/Albuquerque
Здравейте,
от около половин час имам  проблем с Нови отговори на моите публикации. Прочитам новия отговор, а в обновени теми ми излиза пак като непрочетен, маркирам като прочетен и пак се появява.

Същото и при мен.

# 505
  • Пловдив
Здравейте,
от около половин час имам  проблем с Нови отговори на моите публикации. Прочитам новия отговор, а в обновени теми ми излиза пак като непрочетен, маркирам като прочетен и пак се появява. За различни теми е и не е до редактиране на пост от някого.

От около седмица имам проблеми и със скоростта на зареждане- зарежда страниците поне 10 пъти по- бавно, отколкото при други сайтове. Това не е само при един компютър.

Благодаря ви предварително за съдействието!  bouquet

ПП След като написах този пост и той ми излезе като нов отговор. Joy

И ПРИ МЕН Е ТАКА  Peace Peace

# 506
Проблемът ту се появява, ту след малко изчезва, след това пак се появява и пак изчезва и пак, и пак...

За пръв път ми дава, че последното ново съобщение в темата е от мен  Grinning

# 507
  • Варна
Здравейте,

При мен е същото, с Гугъл Хром съм.
Да, и с Мозила е така.

Сега и с мишката имам проблем, ама не е от форума Mr. Green Blush

# 508
  • София
А,влязоха да попитам за същото-и при мен излизат като непрочетени мнения,които току що съм прочела.Не става дума за всички теми,в които съм писала,а за две от тях.

# 509
Алармирах. Предполагам, че до час най-късно ще е отстранен проблемът.

Би трябвало вече да е наред отбелязването на новите отговори.

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 21:20 от Mamma

Общи условия

Активация на акаунт