ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 41 529
  • 820
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Благодаря, Мамма!
При мен проблемът е същият, но има и още нещо.
Не мога да цитирам голям пост(първия). Орязва ми го. Досега не ми се е случвало.
Става въпрос за Кодовата т … 7;ма.

# 511
  • София
А,влязоха да попитам за същото-и при мен излизат като непрочетени мнения,които току що съм прочела.Не става дума за всички теми,в които съм писала,а за две от тях.

При мен проблемът вече е решен.
Благодаря!

# 512
  • София
Evа, и редакция на модератор не би могла да помогне.
Трябва по някакъв начин да се опитате да намалите броя на символите в поста.

# 513
Благодаря, Мамма!
При мен проблемът е същият, но има и още нещо.
Не мога да цитирам голям пост(първия). Орязва ми го. Досега не ми се е случвало.
Става въпрос за Кодовата тема.
Моят проблем е като на Eva, , но не отрязва цитата, а това което аз пиша. Не съм пробвала да изтрия част от цитата, за да намаля символите на поста. Ще се получи ли?

# 514
Не обемът е проблем.
Съжалявам за неудобството. По някаква причина текстът не е съхранен коректно в базата.
Надявам се утре до обяд най-късно да бъде намерено решение на този проблем.

# 515
За което благодаря!!!!!! Желая на модератоите, администраторите и всички съфорумки и съфорумци хубава вечер и още по-хубав ден без грип. Peace

# 516
  • някъде ... тук ...
Бихте ли премахнали телефонният номер от постинга ми, грешен е. Не съм забелязала.

# 517
  • София
може ли да прегледате тази тема и евентуално да я заключите - според мен темата отдавна се изчерпа и само спам ражда вече
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=549279.0

# 518
  • някъде ... тук ...
Благодаря, Мамма!

# 519
искам да изприете профила ми и всичките ми публикации.
моля Ви

# 520
Здравейте!

Искам да попитам дали следният текст може да бъде публикуван в сайта като обикновен пост и ако не, то при какви условия може да стане...

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 22:37 от Mamma

# 521
искам да изприете профила ми и всичките ми публикации.
моля Ви

Профили не се трият, могат само да бъдат "замразени", така че да не се ползват.
Публикации, които не са в нарушение на правилата и законите също не се трият, тъй като засягат като цяло структурата на темите, публикациите на останалите потребители и т.н.

Здравейте!

Искам да попитам дали следният текст може да бъде публикуван в сайта като обикновен пост и ако не, то при какви условия може да стане...

Моля, свържете се с рекламния ни отдел на адрес reklama (at) neg.bg

# 522
  • София
Здравейте, искам да ви питам дали мога да си оставя телефон за връзка с мен по повод изгубено куче. Ето темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=558293.0

# 523
Ако Вие нямате притеснения да публикувате телефона си и не се притеснявате от възможността да бъде използван недобросъвестно от случайни посетители на темата, то няма проблем.

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 00:55 от Mamma

# 524
  • София
Благодаря Ви за бързия отговор!

Общи условия

Активация на акаунт