ЯНУАРЧЕТА 2010 - тема 13

• 27 842
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Чехия
Катинче, не го разваляш, поне не моето, стискам палси на малката къдрокоска бързо да й мине.  Hug Praynig

# 526
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Катинче, миличка, много стиснати палци и от мен! Дано остане само съмнение и да подмине малкия.  Hug Hug Hug

# 527
Катинче, виртуално те прегръщам, пожелавам от сърце бързо да се подобри ситуацията у вас, както и Михаела да оздравее Hug
Далечна, адаш, радвам се да те видя Hug
Ани за теб, и за твоята прекрасна принцеса Hug  всичко накрая ще бъде наред  Hug

Край....аз до тук с акъла Mr. Green... че нещо все грешно съм разбрана... Mr. Green
Татит изключвам дори варианта да си се обидила от моите думи, но ако  ли не....не съм имала това предвид ВЪОБЩЕ. Hug

За протокола - Неда проходи Rolling Eyes

# 528
  • Ловеч
Здравейте  ; )

За нощния сън - Далия се буди понякога 1 път, а понякога пропуска. Забелязала съм, че ако не яде нещо от кухнята преди да заспи се буди, а иначе  - не.
Понякога се буди и заради чувалчето ... замотава се и се буди, защото не може да си подаде крачето през решетките.

Помощ от таткото имам през деня, като правя нещо или трябва да излизам ( ако не е на работа ест. , а е отпуска както сега )
Ако е на работа няма как през деня, защото е до 16:30, вечер я гледа и си играят.
Нощем не може да става вместо мен, защото трябва да се наспи. Работи с ток и предпочитам да се е наспал хубаво.

Тази сряда ще правим на Далия прощапулник време й е вече.

Катинче, стискам палци и аз всичко да е наред.

# 529
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Татит изключвам дори варианта да си се обидила от моите думи, но ако  ли не....не съм имала това предвид ВЪОБЩЕ. Hug
newsm78 за? За каквото и да е, не съм се обидила  Mr. Green

Честито на Неда  Heart Eyes

# 530
Катинче, стискам палците да се оправят бързо децата и да се окаже по-лека диагнозата - ама че гадно се оказа това топло време през декември  #Cussing out
Ани, забравих да кажа, че и на твоята мома и стискам палци, всичко да мине леко и безболезнено за мъничето  Hug  Praynig
Аз да върна освен малко коледното настроение - днес най-добрата ми приятелка стана мама на момченце - толкова се радвам за нея (онзи ден ви бях писала, че чака всеки момент дете, точно на термина си роди  Mr. GreenParty

# 531
Катинче, стискам палци всичко да се оправи бързо.
После ще пиша, че Тони ме омрънква геройски.
Иве ето какво взех.
http://january2010.snimka.bg/baby/antoniya-na-renxy.465999.21657701
http://january2010.snimka.bg/baby/antoniya-na-renxy.465999.21657697
Спокойна вечер!

# 532
Валкирия, и аз така смятам за Коледа.  На практика Коледа се пада много близо до Зимното слънцестоене, което е повратен момент в природата - дните започват да се увеличават, Ян енергията започва да нараства.

Всъщност така наречения Дядо Коледа  - Санта Клаус - идва от  Свети Никола. В по-старите представи в легендите на Запада Свети Николай раздава подаръци на децата. В някои страни това се случва тази вечер, 5 декември, а в Белгия - на 6 декември, сутринта, когато е Никулден. Така е и до днес в Холандия и Белгия - всички деца там очакват коледните си подаръци тази нощ!
А помощник на Санта Клаус (Синтерклаас) е Черния Петър (Зварте Пиит)

Катинче, Михаела е силно момиче и ще се справи бързо!! Целуни я от нас със Вито!  Heart Eyes Hug

leta5 - честито прохождане!!   bouquet

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 20:19 от sunrise7

# 533
Катинче, дано не се потвърди диагнозата за пневмония, докторите обичат да се презастраховат. Иначе вирусът с повръщането, наистина е много гаден, Валентин вдигаше температура 39.6, но се оправи, дано и Михаела бързо оздравее.  Hug

# 534
  • Чехия
sunrise7, и при нас е така, и се казва Микулаш.... иде с цяла орда помощници, ангел и дяволи... за компания. Който не слуша, го грабват в торбата и опа пъкала( даже на торбите на дяволите пришиват панталоче с обувчици и като ходят всеедно се веят крачка, доста е шокирашо), а който слуша ангела го възнаграждава, но първом Свети Микулаш чете в книгата какви бели и пакости, но и добрини са вършени през годината... от детето.  Mr. Green Та така утре ще водиме Верето...  Crazy

Лета браво...честото и безаварийно тропкане на малките крачета.

renxy , дъщеря ми веднага видя Зън зъх и прецени, че чудесна.. Peace Питах защото малко се изчерпвам от страна на подаръци за Дари най-вече... тя може да играе с всичките неща на Верето и е много трудно...

# 535
Привет!

Понеже не съм писала одавна, няма да се връщам да чета, че няма време  Mr. Green. Ще го карам в телеграфен стил.

Честит празник на всички именици днес! И на тези от съботата, също!

Лета, браво на Недето!!!!

Анна е болна от вчера - "задна" хрема с температура, секретът се стича в гърлото й и се дави и кашля. Не знам откъде се зарази - всички други сме здрави... Давам и имуностимолант - нещо на базата на коластра от крави, което помага на баткото много. Следобед сме на лекар. Иначе досега беше добре - не е боледувала изобщо.
Друго ново покрай нея няма - не ходи (пълзи и се въргаля, изправя се и се подпира по дивана само) и още нямаме зъбче (целите й венци са набъбнали и побелели - сигурно ще изкара всички наведнъж  Mr. Green). Иначе "говори", но от всичко й се разбира най-вече "ето!" и "аиде!", които според случая означават различни неща от "дай!" през "вземи!" до "вдигни ме!".
Бях в командировка във Виена и понеже тя много се умилява на картинки и снимки на бебета и донесох две кукли-бебета (меко парцалено телце и гумени ръчички, крачета и главичка) - едното "бяло" (европидно, с мигащи очи), а другото - "черно" (африканче, с мирис на шоколад). Резултатът: явно съм си отглеждала расистче у дома - още гледа "шоколадовото бебе" с подозрение и старателно го държи далече от бялото, на чийто мигащи очички просто изпада в захлас. Мисля да прибера за известно време европейчето, докато свикне с другото кукле.
Яде риба и "сготвени" яйца и прясно мляко - т.е. в други манджи. Но и двете още не ги е яла натюр.
Толкова засега - болничката се събуди и е кисела като лимонче!!  Heart Eyes

# 536
Добро утро, момичета.Да ви почерпя днес за именният ми ден:
Как са мамчетата от Югозападна България?Снощи като гледах новините се ужасих от тези наводнения.Желая бързо оздравяване на болничките и весело посрещане на празника на всички!!И да не забравите да приберете една люспичка от шаранчето в портмонето  Grinning
Ох, Катинче сега прочетох за Михаела.Стискам палци мила!Дано бързо да се оправите! Hug

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 09:23 от nikikol82

# 537
  • Стара Загора
Не съм ви чела, нямаше ме през уикенда.

Влизам да честитя празника на всички именици, професионалния празник на банкерите и празника на бургазлии / ако имаме/!
На всички, които имат повод за празник ви желая да ви е леко на душата и тежък джоба! Много здраве и късмет!

Аз от сутринта съм във вихъра си, моето момче е именик и се стягам за гости.  Wink

# 538
Честит имен ден на всички малки и големи именници!Бъдете здрави и много обичани   bouquet  bouquet  bouquet

Катинче, стискам палци Мишето да се размине с тежката диагноза  Hug Hug

Бяхме на консултация - Ицо е 9900(+650гр), 77см(+1см). Нямам никакво време за писане понеже уча за изпити, но ви изчитам докато се храним  Wink

Хубав ден на всички  Hug

# 539
Честит имен ден на всички празнуващи в темата - майки, деца и други членове на семейството!

Честито на всички, които имат професионален празник!

Живи и здрави бъдете!

Хубава и здрава нова седмица!

Катинче, да минава бързо всичко неприятно! Как сте?

Вироглавка, ех....Виена...По това време на годината е чудно там....Снимки? Да оздравява и Анна!

Лета,честито ходещи крачета!

Теди, какви изпити? Сигурно си писала, но...остаряваме бавно, остаряваме бавно......

Общи условия

Активация на акаунт