ЯНУАРЧЕТА 2010 - тема 13

• 27 840
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Ловеч
Само минавам за да честитя празника на всички малки и големи именници днес.
Да сте живи,здрави, повече късмет и усмивки.

Честито и на всички имащи повод за празнуване тези дни Hug

Сега се връщам назад в темата за да ви изчета,че пак много сте изписали.
Днес май ще е студено и няма да става за разходки.
Кажете на какво си играете с малчовците когато сте в къщи,не че ние се заиграваме с нещо де искаме само да сме прави и да ходим,нищо друго не ни интересува а играчките не ги и поглежда даже. Rolling Eyes
Лек и спокоен ден засега и весело изкарване на празнуващите!  bouquet

# 541
Здравейте момичета,
Минавам да почерпя за именния ден на Никола. Не мога да слагам картинки , така че всяка да се почерпи с това което най-много обича. Честит имен ден и на всички малки и големи именници.  Hug

Днес, ще работя като стрела  Winkза да си тръгна по-рано , че съм организирала за довечера тържество с 20 човека. Да ми се чуди човек на акъла  Twisted Evil
Желая, хубав празник на всички

# 542
Мамче, студентка съм  Wink Есента записах магистратура, но скоро идва сесия и сумати изпити ме чакат та съм се разчела (доколкото ми дава дребосъка)
Забравих да кажа, че взехме на Ицо подарък за Коледа - уолкър и един плюшен коледен мечо, но не се сдържах и му изкарах уолкъра  Laughing Сега за под елхата ще трябва да измисля още нещо да му купя...За мамите, решили да взимат уолкър, ще споделя, че в Карфур са на промоция по 29.90. На Чиполино са и са много хубави  Simple Smile

# 543
Мамче, студентка съм  Wink Есента записах магистратура, но скоро идва сесия и сумати изпити ме чакат та съм се разчела (доколкото ми дава дребосъка)
Забравих да кажа, че взехме на Ицо подарък за Коледа - уолкър и един плюшен коледен мечо, но не се сдържах и му изкарах уолкъра  Laughing Сега за под елхата ще трябва да измисля още нещо да му купя...За мамите, решили да взимат уолкър, ще споделя, че в Карфур са на промоция по 29.90. На Чиполино са и са много хубави  Simple Smile
Теди този модел или друг ?
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/chip-walker-.bmp

Честито на всички именници, да сте живи и здрави, много щастливи, хубав празник   bouquet

# 544
Честито на всички именници в темата!
Нашият татко е Ники, почерпете се за здравето му!

Лета, честито прохождане на Неда! Hug За протокола, оздравяхте ли?
Вироглавка, драго ми е да те видя! Дано леко ù се размине на Анна! Hug

# 545
Нели, точно този  модел е   Wink

# 546
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Честит имен ден на всички малки и големи именници. Свети Никола да бди на всички и да дарява здраве и спокойствие......

Далечна, ето това е най-точното описание на нашето положение:
За нощния сън: и Анна се буди много пъти (3-4 пъти, а понякога на всеки час) и не винаги е гладна. Знам, че зъбчета вади, ама от юни та досега? Сигурно щото си бяхме свикнали да си спим и се бяхме разглезили  Laughing Сега знам, че не винаги я боли, просто спи неспокойно.

И ние сме в групата на хремите. Марина е много тъжна и смешна. Носа и тече, ама мноооого. Чак прави балони като диша. Очите и сълзят и киха по 10 пъти. Целия и нос е надран, защото го търка мноооого злобно. Третирам с клеева тинктура и сребърна вода. И смятам да я изведа все пак днес за 15-20 минути. Чистия въздух е полезен, а не мисля, че студа ще и попречи...  newsm78

Уики, как сте вие с днешна дата?

Вироглавка, и ние бърборим много, но да е жив и здрав, който може да разбере  Crossing Arms. Но Марина просто не спира. Нон стоп нещо нарежда ли, нарежда. Разбирам само "Емми", което е "вземи ме", защото е придружено с подаване на ръце и "Отко", което е Бочко и означава "дай ми кремааааа"  hahaha Joy hahaha

# 547
Честито на всички именници в темата!
Ири и аз мисля че рождения ден на детето е празник и на майката. Аз за това стисках да мине Коледа Laughing Знам колко багаж се приготвя за бебе, дори и за една нощувка да е. Ако имате възможност да приготвите основното от предишния ден, за да не си създаваш излишно напрежение на празника.
Иначе ние за РД последно решихме - на 26-ти само родителите, кръсниците и девер ми със семейството си. А на 27-ми, когато й е и имен ден - нещо като детски РД, ще дойдат двете ми братовчедки, които са с три малки дечица и Стефани много се заиграва с тях.
Да ви споделя за спането нощем, ние от два месеца махнахме решетката на креватчето и го долепихме до спалнята. Сутрин като се пробудеше в 5-6 за мляко си я гушках на спалнята да си доспиваме. Да, ама тази сутрин не поиска, буташе ме, а като я сложих в креватчето си заспа. Май наистина растат по-бързо, от колкото на нас ни се иска. Иначе когато беше болничка спеше при нас. Много сънува обаче и тогава се стряска и плаче на сън и я галя по главичката докато се успокои.
Светленцето за играчките, моята харесва предмети от бита, давам й всичко, което не е опасно. Като се размрънка за мен, сядам на пода и си играем. То е и естествено според мен да не иска за дълго да играе сама. Разбира се най-много иска да я водя да ходи.
Лета, честито прохождане.
Да ви питам вашите бебета катерят ли се? Стефани не може да ходи, а вече се катери. Нарежда играчки в кошарката една върху друга, качва се по тях и се опитва да се прехвърли. Набира се и на ръце.
Бързо оздравяване на всички болнички.

# 548
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТЕЗИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС! ДА СА ЗДРАВИ И ДА СИ НОСЯТ С ГОРДОСТ ИМЕТО,А СВЕТИ НИКОЛА ДА ГИ ЗАКРИЛЯ!

# 549
Честит имен ден на всички Никол - прозводни! Да са живи и зрави!

Ани, Катинче  Hug

Лета, честити ходещи крачета.

Всички болни да оздравяват веднага, че ни чакат пързалки  Naughty

За спането нощем  - ние си спим заедно, на мен ми е много хубаво, макар да се спи много малко и с много прекъсвания, но си го гушкам на воля глезан. А той понякога е толкова любвеобилен насън, че ми иде да го схрускам  Heart Eyes

А иначе не ходи, но се катери като маймунка. От леглата - на раклата и оттам легнал пуска играчките долу и се кефи. От фотьойла, на който се качва като предварително си намества шезлонга за стъпало, на бюрото, при което на мен ми побелява косата, като го гледам как стъпва в нищото.

Теди благодаря за инфото, зариби ме за уолкъра!

Коледата, независимо дали от християнски или езически подбуди смятам за вълшебно време, а на Бъдни вечер се чувствам част от кръговрата на жвота много осезаемо. Тази година с Божо, още повече.  Иначе тия комерсиални истории по Великден и Коледа винаги са ме дразнели. Обожавам проста, домашно направена украса, в която са вложени усилия, любов и търпение. В тази връзка Иве, поздравления за възпитанието и за прекрасните ти хлапета.

Уики, Тарталета, как сте?

Маме, забравих да ти честитя секциите, ех и аз как мечтая едни нови гардеробиии

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 16:27 от olemale

# 550
  • София
Момичета, днес и мъжът ми е именник. Почерпете се, че не трябва да гледам картинки и да избирам (зле ми действат на психиката Simple Smile). Да ви кажа какви изненади му приготвих. Едната вече се прие радушно, за другата ще видим довечера Simple Smile Понеже от както сме тръгнали много иска да нося обици, а пък на мен не ми бяха продупчени ушите и реших днес да я свърша тази работа. Като се прибрах ме гледаше много стреснато  hahaha Не е свикнал да ме гледа с обици и изобщо не очакваше сега да ги продупча (то и аз не го очаквах де, сутринта в леглото го измислих Simple Smile). А втората е онази цицешка торта, която бях поствала тук. Понеже в компанията има и един Никола (мъжът ми е Николай), та двамата заедно ще си празнуват именните дни и се наговорих с приятелката на въпросния приятел и двете ще поднесем тортата  Wink

aniTakova, честит празник и на вас  Hug

sisi1974, ще се опитаме да приготвим нещо от миналия ден, ама ние всеки път се опитваме и все не успяваме. Като тръгваме все започваме да се сещаме и за това, и за онова...

tedddy, мноооого ми е познато това... Сега имам две курсови работи да направя по празниците, дано успея. Ако се справя с тях навреме, после ще ми остане само един изпит за сесията, което би било просто чудесно.

# 551
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!  bouquet

# 552
  • София
Честит празник на всички празнуващи! Много здраве и късмет им желая!
И всички болни бързо да се оправят!

# 553
Честит имен ден на всички знайни и незнайни, деца, мъже.... Със здраве и гордост да си носят името!
Честит професионален празник на всички банкери - много лични и професионални успехи!
Честито и на бургазлии!

Анииии... Wink Да, Неда оздравя...сега майка й е болна и ме е страх да не прихване ...отново, пазя се колкото мога...ама как човек да  се спре да я гушка и целува...цункам я по вратлето Rolling Eyesю

Вироглвкаааа Mr. Green ..... ние се чудим къде се губиш...а ти Виена, а? Завиждам благородно Hug

Благодаря момичета Hug

# 554
Честит имен ден на всички с повод!
А четохте ли "Риба на Никулден не може да яде всеки, а само този, който се черкува в храм, носещ името на св. Николай"? Ами аз, да ви кажа, ще похапна рибка пък каквото ще да става:D
Ири, сигурно си убава с пробито ухо;) Чакам с нетърпение да разкажеш как се прие цицо-тортата:)
Всички болни и с тревоги - мисля ви и стискам палци нещата да се наредят.
aniTakova, харесвам колко подреден и последователен човек си. Всеки път се изумявам колко бързо намираш отговор на разни проблеми. Според мен си страхотна майка! Поздравявам те и те  Hug
Прегръщам всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт