ЯНУАРЧЕТА 2010 - тема 13

• 27 790
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Буриту, не се коси...Нека вашите да ходят у нашите на гости.....За да не скучаят им връчваш за подарък Маргарит...Пък вие с татито - ех, живот, здравей, здравей.......

# 631
Добър ден! Брей този сняг дето го обещаха къде е? Само студ, а сняг няма. Днес отидох да се запиша при друга педиатърка, съседите са при нея, доволни са, ха да видим. Нямах много време да говоря с нея, че имаше доста деца, но другата седмица като взема картоните от нашата ще си запиша час. Аз така или иначе бързах, че трябваше да храня и успивам Тони, та само си попълних заявленията. Малко ми е странно, защото при нашата сме вече 5 години. Не я смених защото не ми се искаше да стане от трън та на глог, но сега тази ми я препоръчаха няколко човека и тук видях добри отзиви, дано да имаме късмет. Но да не ни се налага да ходим, освен за мерене и теглене. Praynig
Катинче  Hug Дано да се оправяте по-скоро! Praynig
Минана, дано да се радва малката принцеса на жирафа. Сигурно някое дете в градината е носило и от там й е хрумнало, или пък го има в самата градина. Мина се е влюбила в едно пони, което е донесло момиче от тяхната група и само за него ми говори. Взехме едно за подарък в детската, дано да е същото. Питах момиченцето, обаче майка му каза че има поне 50 понита #Crazy и не знае за кое точно става дума. hahaha
Сиер ЧРД! Желая ти да си здрава, обичана и щастлива! И да имаш много късмет! Другото ще си го купиш.
Татит приятно изкарване!

# 632
Сиер  newsm59 много здраве, щастие и успехи ти желая Hug  bouquet

Благодаря за загрижеността момичета Hug Heart Eyes

Да ви се похваля, днес Крисо за първи път не спа предиобяд...от кога чакам този момент Party иначе прди обяд ако спи шетам, а следобяд задължително лягам с него.

# 633
 smile3525Честит рожден ден на Сиер!

Коледната ни украса не се получи, но исках да е такава, че Диляна да не я стига. Затова не сложих голямата елха, а една малка на високо и една клонка. Първата вечер малката се впечатли. Зяпа я отдолу, надига се на пръсти, с едната ръка подпряна за стената, с другата протегната да пипне... После май забрави. Всъщност тези дни се вълнува само с какво да си чеше венците и как да прекарва максимално време в ръцете ми. И като чета за кексове, торти... кога? Ето, дремна малко в креватчето. Разплака се и сега спи върху мен.

Мислите ми преди година по това време - единствено да родя живо и здраво бебе. Нито съм правила велики планове как ще я гледам, нито съм имала голям страх от операцията. Изобщо вече не смея да се отпускам много-много в мечти и планове. Сега мисля за повече неща, но едно е основното, другите са пренебрежимо малки.

Илиндичка, много мило човече е Сами. Децата обичат ли да им свириш?

Буриту, Hb със сигурност ще е по-висок във венозна кръв. Не за друго те питах, ами да не би затова да е раздразнителен и да плаче много? Сетих се, защото вчера пак в някакво предаване хвалиха червената леща, колко е полезна за бебета, колко е богата на желязо и т.н. Купила съм от преди месец и още не съм правила. Мама Це си е казала тежката дума за кахъра ти с родата.

# 634
  • Madrid
Ани,Самуил отначало беше впечатлен,но после реши,че това е играчка и аз започнах да му показвам гамата,така всеки път като се опитваше да дрънка,го хващах на къс пас да свири и той се отказа.Като свиря не се впечатлява,само ако е детска песничка и пея,но все не ми остава време  ConfusedТрябва да намеря...Бояна като по-малка,точно като го взех се успокояваше,даже спеше,сега не виждам и при нея интерес,но може би трябва да намирам време,за да го правя по-често и пак ще пиша.

Ох,аз още не съм украсила  ooooh!
Имаме бяла елха,а Станислав отдавна иска зелена и днес ще ходя да купувам и ще започнем лека-полека.

Нашите идват на 21 декември  Heart Eyes

Сиер,честит рожден ден!Желая ти здраве за цялото семейство!

# 635
Сиер, бъди здрава и щастлива!   bouquet

# 636
  • Стара Загора
Момичета, благодаря ви за поздравите тук и във ФБ!  Hug
Аз чакам всеки момент да си дойдат мъжа ми и Ивка и тогава ще започне моя празник.  Heart Eyes
Изненадите ги получих сутринта, но сега ще се почерпим и празнуваме.
Хубава вечер и спокойни деца ви желая Simple Smile

# 637
СИЕР, ЧРД   bouquet БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА СЪПРУГА И МАЙКА   bouquet
Катинче дано бързичко оздравеят всички вкъщи  Hug
За РД- вече реших  живот и здраве да е вкъщи  Peace Много искам да украся хубаво- мисля да взема надпис ЧРД и да го окача на видно място, да сложа балони, весели чинийки ей такива неща ми се въртят из главата  Thinking  Обмислям идеята за следобедно парти- след съня на малчовците. Менюто ще се уточнява като наближи денят.
Миналата година исках само всичко да е наред с малкия и да ми е жив и здрав, както и раждането да мине както трябва. Тази година се моля само всички да сме живи и здрави- друго не ни трябва!
За рецептата за покрива- радвам се, че така ви се е харесал  Heart Eyes Както вече казах на нас от години ни е любимият сладкиш. Аз му слагам едно пакетче от 125гр. пудра захар, не както пише 100гр. Ако на някой му се струва солено може да се сложи още захар- според вкуса. Лично за нас 125гр. са напълно достатъчни- а и двамата с мъжо много обичаме сладко  Heart Eyes Отгоре го мажа с крем ванилия на д-р Йотке и става вълшебно  Crazy Сега се оглеждам за други прекрасни рецепти, защото ми се иска нещо различно  Thinking
Хубава вечер ви пожелавам  Hug

# 638
Сиер, Честит рожден ден и от мен!!! Бъди много позитивна и само хубави неща да ти се случват  Hug   bouquet
Редче,  Hug Добре съм, вчера бях много зле, уж имен ден, ама Камен беше  ooooh! мрън мрън, болят го зъби, хрема, залепен за мен, нищо не яде цял ден, вечерта бях много изморена, но отидохме да гледаме Хари Потър, че съм голям фен Simple Smile Хареса ми как са го направили последния филм, доста точно си върви по книгата този път Simple Smile
Днес обаче имам друго дете - ако всеки ден беше такъв... ама не става така явно Simple Smile Весел, рязко оздравял (този път взех крути мерки отрано и резултатът не закъсня), спяхме си заедно и си се кърмихме и пак не беше много по твърдата храна, но бяхме толкова спокойни и двамата, просто няма накъде Simple Smile
Ние май ще украсяваме в неделя, все пак и ние малко коледно Simple Smile

# 639
Сиер, честито и от мен! Желая ти много здраве, любов и късмет!

# 640
  • София
Една от нас, радвам се, че днес сте ОК и ти и Камен! Въпреки че много обичам фентъзи, Хари Потър не успя да ме спечели. И на книга и на филм се пробвах, не ми хареса и туй и то!  Thinking

Днес погледнах, че първия зъб на Фил е пробил на 20.10. Оттогава нищо...какви паузи между зъбите има при вашите бебета?

# 641
Честит рожден ден на Сиер и от мен!!! Много ЗДРАВЕ,щастие,късмет и послушни дечица  Hug

Катинче бързо оздравяване  Heart Eyes

Редче пауза м/у нашите зъбета нямаше 2 отгоре в един ден и 2 отдолу подарък за именния ми ден  Blush

edna ot nas Много обичам да ходя на кино,но сега майка ми е болна и няма на кой да оставим бебешори,то аз на доктор няма как да ида и отлагах,та за кино мрънкам  Tired

За РД на Кристиян не съм решила къде,може ми в детски център,а ако ми щракне може и в нас, пък вечерта с роднините. Меню въобще не съм мислила още предполагам че ще са малки сандвичи,пилешки хапчици, и кашкавалчета с кормфлейкс и щреволинки и сладки неща + тортата мисля,че ще е добре,а за пиене мисля малки сокчета със сламки.

За желанията ми миналата и тази година съм 1:1 с veselyshko Искам само да сме живи и здрави и да сме заедно!

Татитче ако ти свършат тези  #2gunfire #2gunfire #2gunfire .... казвай да пращам ...!!!

С коледната украса  вече съм готова,канех се от ноември още,но все нямах време да  подредя, както исках да е преди да украся,та едва вчера. Останаха само гирляндите да си взема от наш'те. Всички красоти са на височина над метър,а елхата е в кухнята,като съм отделила двете стаи с кошарата и достъп до нея няма.

Обезопасих всичко вкъщи и сега по-спокойно полягам на дивана,като го наблюдавам с едното оче Grinning

На консултация сега следва да ходим, на предишната беше 8.600/71см тя беше преди повече от месец,сега ще видим как се движим.

Утре щях да ходя в Сф на консултация в център Алекса,но късно ми казаха за графика на д-рте им и,че няма да имат възможност за събота,та ходенето си остава,но не знам към кого да се обърна за такъв преглед. Трябва ми и Лицево-челюстен хирург,но и там съм доста неподготвена.
Ходих преди време при един в Военна болница, но снимката на челюстта ми беше направена по грешка панорамна и човекът май нищо не видя,от проблемния участък, само ме успокои,а проблема се задълбочава,болката е по-силна.
Някой може ли да ми препоръча добри др-и в Сф по тази част?
Ако не отивам в Токуда на късмет.

Ами това е май за сега...
Лека и спокойна вечер!  bouquet

# 642
  • Ловеч
Сиер Честит Рожден Ден на патерица!
Желаем ти много здраве и да си винаги желана и обичана жена и майка. Hug

Ето ви и една малка почерпка,Мони днес става на 11 месеца.
http://images.ibox.bg/2008/02/25/chocolate/519x409.jpg

Честито и на другите наборчета днес.
Колко бързо мина това време,докате се осетим и станали на годинка малките човечета.
Нашето първо зъбче изкара когато Мони беше на почти 10 месеца сега вече имаме 4,изкарваха без никакви проблеми,дано и занапред да е така,не сме ги осещали.

Лек и спокоен ден на всички малки и големи.  newsm51

# 643
Светле, подсети ме.Черпя и аз.Не остана, а?Само един месец.Мина си времето.Да поздравя и наборчетата!!!!!!! newsm67

# 644
  • Стара Загора
Отново благодаря  за поздравите  Hug
Изкарахме добре снощи в семейна обстановка. Сега чакам една приятелка с щерката си да дойдат на гости и да играят децата, че каката не е на градина. Днес били сборни групи-не го разбирам това при официален работен ден, ама нейсе.
Голям студ е днес при нас, мисля хич да не излизаме брррррррр.

Общи условия

Активация на акаунт