ЯНУАРЧЕТА 2010 - тема 13

• 27 792
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Мили мами,

Несмогвам да ви изчета и да пиша, затова съвсем на бързо само да се обадя Simple Smile (виждам, че дори сте питали за нас   Blush )

Честит имен ден на Анита-та! Сънрайз - много здраве и щастие да ти носи името!

Ние сме добре, Даная спи веднъж на ден по 2-3 часа (от обяд нататък...) и издържа после до вечерта. Аз през това време работя. Общо взето винаги сме така - щом заспи и за малко и за много - сядам да свърша работа. Вечер по същия начин и готвя или чистя... незнам кога, като Даная е решила да си играе сама малко или като таткото е тука. Иначе докато Даная е будна немога да стоя на компютъра - само се завира в мен и иска да пише и тя  Crazy (както сега  Mr. Green ) та едвам пиша:)

Иначе сме с Коледно настроение, подредихме още миналата седмица елхата и Даная много й се радва и продължава да я сочи с пръст и да вика "уууу" с възхита Simple Smile Голямо диване е станала напоследък и гледа само да върши бели Simple Smile
Мисля да направа коледни сладки и още не съм си избрала какви (има много хубави с прозранчи цветни прозорчета или пък такива с украса отгоре и всичките са ми интересни за правене!?!) За да правя каквото и да било обаче - бабата ще дойде на помощ, че иначе няма как - Даная иска да си играем и туй то. Малкото пъти, като реша да готвя с нея и е голям рев на среща  Crazy

Изчезвам момичета и ще се обадя пак! Поздрави от нас  Hug

(чакам свекърите сега на гости...... и съм леко развълнувана:))

# 616
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ АНИТА! ДА СА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 617
Здравейте,
нямам време да пиша, пропрочетох отгоре-отгоре, пропуснала съм доста поводи и празници. Честито на всички празнуващи тези дни, именниците да си носят името със здраве, sunrise7 Hug Heart Eyes  bouquet

Двете деца и мъжът ми са болни, и тримата на антибиотици. Побъркала съм се, добре че е свекърва ми да помага, иначе щях да се гръмна Crazy

Ние купихме всички подаръци, Коледния кекс направих, само го поливам с ром и портокалов сок на 3-4 дни, извадили сме само част от окрасата, като оздравее домочадието ще свършим и тази работа.

За кухните, като пробвала почти всички спокойно мога да кажа, че най-лошата е на мама Люси, най-хубавата Хер бебе.

бягам сега, ще се включа по-късно пак Hug

# 618
  • Madrid
Честит имен ден,Ани!!Честито и на всички други празнуващи-малки и големи!!  bouquet  bouquet

Ири,видях,че и без мен си се справила чудесно с изненадата  Simple Smile Simple Smile

Мен ме нямаше,понеже отново отскочихме до планината,понеже имаше сняг и бях обещала на Сами,че ще го заведа да види,беше му мечта,толкова му хареса,много емоция имаше.  Party Party

Сега имам доста работа,свързана с пране предимно  Crazy,никакво време не ми остава за свирене... Tired

Ооо,Катинче,бързо оправяне ви пожелавам вкъщи!!

# 619
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Честито на всички прекрасни Анита! Да сте живи и здрави и гордо да си носите името!

Миналата година си пожелах леко раждане и здраво и спокойно бебче..... Тази година си пожелавам само здраве, здраве и пак здраве........
А иначе си мечтая за много глупости и дреболии, но знам, че най-важното е здравето.... Но пък е толкова хубаво да мечтаеш........

Когато Марина спи, аз пия кафе на балкона с цигарка  Embarassed и книга или седя на компютъра и си чета.... Нищо друго не мога да правя, защото тя се буди веднага  ooooh!.

Илиндичка, мечтая си аз за първия път в който Марина ще види сняг  Mr. Green. Сигурно ще е смешно. А Сами досега не беше ли виждал?

Утре отиваме на БанскоCrazy Ще дойдат и майка ми и баща ми.  Heart Eyes Може би ще успея да изкарам един уикенд.

Днес свекърва ми беше тук да ми помогне с Марина, че да се боядисам и пооправя. Храни я тя по едно време и и говори, ама така че и аз да чувам. "Ще видиш, баба... Мама и тати като ти родят братче или сестриче, вече баба ще казва как да се гледа. Изпуснах ги аз този път и гледай каква те направиха. Спиш на спалнята... не даваш никой да те приспива освен мама, все за нея плачеш...... Ааа другия път аз ще казвам!" ooooh! Crazy Thinking #2gunfire

# 620
Привет! Чакате ли първия сняг? Нали уж тази вечер щял да завали? cold Ние сме се приготвили вместо с количката утре с шейната. hahaha
Да се оплача от нашата педиатърка, че днес за пореден път ме вбеси. Отиваме към 11.30 със записан час за консултация. Пълно с болни деца и ние естествено седнахме по-далеч. Излезе, който беше вътре и веднага се вмъкна някаква друга, преди да кажа, че ние сме с час(това че сме с бебе явно е невидимо) После естествено мъжа ми директно застна пред вратата за да избегнем други такива. Тя ни видя и каза Ей сега ще влезете. Обаче дойде още някаква с нещо си (и то даже доста след нас) и педито я викна нея. Вече беше станало 12.00 и моят мъж като се разбесня, грабна детето и си тръгнахме. Предния път аз будалата я чаках 1 час след уговореното време, ама поне нямаше болни. А сега пълно с болни и пак чакаме. #Cussing out
Край ще я сменяваме вече, писна ми.
Оплаках се , викат ме за вечеря. Другото после. За сега толкова ми отпусна шефа.

# 621
  • София
Ох, Катинче, измъчи се ти! Милите ти дечица, жал ми е за тях! Мъж ти ще се оправи, той е голям, но е кофти, че дечковците трябва да пият АБ....дано поне бързо се оправят.

Татитче, я виж ти какво си мисли свеки... ooooh! ...аз с моята не се виждам. Мъж ми води Фил в неделя, а аз оставам да изчистя и да съм малко сама... Хубаво изкарване в Банско! Сигурна съм, че ще е така!

Илиндичка, страхотни снимки от планината имаш, а Бояна е очароватена! Heart Eyes

Днес се видях с една приятелка с бебе октомврийче. Такава кротушанка си има, че я оставя на дивана с играчи и детето си стои само и си играе. Ни се опитва да става, ни нищо... Направо не мога да повярвам...гледах така  Shocked

Ренкси, много лошо отношение! Супер непрофесионално....

И ние чакаме снега! Утре май няма да се излиза. Затова днес стояхме навън максимално.

Хайде...лека... Фил спа само един път днес и вече заспа.

П.П. Една от нас, как си?

# 622
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АНИ - СЪНРАЙЗ, АНИ НА СТАСИНА, АНИ НА ВИРОГЛАВКА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМЕНИЧКИ! МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ ВИ ЖЕЛАЯ!  Hug  Heart Eyes

Ние днес отново цял ден обикаляхме навън, в Пловдив отново беше много топло!
Бързо да оздравяват дечицата на Катинче и всички болни!  Hug

# 623
  • Madrid
http://s59.photobucket.com/albums/g293/ilinda/Samyil%20na%20sneg … rent=IMG_0034.jpg

Ето го моя Сами за пръв път на сняг  Simple Smile Захрани се с него много бързо  Laughing

Татит,голяма дудна е твоята свекърва,аз я помня от онзи случай с царевицата,пак нещо подобно беше,та пак си я представям с клатеща главица как нарежда.Може малко грубо да звучи,но точно такъв тип хора ме дразнят мен,млади,стари,мъже,жени,няма значение,бррр...

Редче,мерси много.  Simple Smile

Ренкси,наистина е за смяна,нямам думи направо,мъжа ти добре е направил!!

# 624
Направих "Покрив"а.Резултат:Мъжът ми изобщо не искаше да го яде.Бил му солен  Cry

# 625
Честит имен ден на всички малки и големи Анита! Бъдете живи и здрави и с гордост носете хубавото си име!  newsm51

Като ви чета как правите покриви, кексове, коледни сладки и всякакви други чудесии, направо ви завиждам. Аз ли съм неорганизирана, дребната ли спи малко през деня - не знам, но не мога да смогна да правя такива работи. Обичам да готвя, но да имам време, а сега само притичвам от хола до кухнята и обратно и се нервя, че не мога да свърша нещо като хората. Затова и готвенето в много от случаите е поверено на таткото (той това предпочита, пред това да занимава малката). В тази връзка се сещам да ви разкажа какво стана миналия ден. Значи - отивам аз на родителска среща на каката и го оставям с двете деца вкъщи. Връщам се и намирам свекървата с тях, а него го няма. А то какво станало - Габи, както щъкала, политнала на една страна, той се пресегнал да я хване и взел, че си скъсал сухожилие на единия пръст и отишъл в хирургиите да го оправят. Както и да е, връща се той превързан и ми заявява, че докторите му казали, че му било противопоказно да гледа деца  Laughing.

Иначе и аз вчера купих подаръците на децата за Коледа от Хиполенд. Каката си беше избрала играта Живот, а на Габи взех една много цветна гъсеница, която има въженце за дърпане, а всяко едно от крачетата й като се натисне издава различни звукове /пише 40 мелодии/  и светлини, а отгоре на едни тръбички има нанизани фигурки.  Та там видях и плюшен жираф /това за Минана/ - цена към 15 лв. Свекърва ми пък й взела този уолкър на Чиполино, за който говорехте, че е на промоция в Карфур. Има го все още, поне в пловдивския Карфур.

Коледна украса все още не съм слагала. Подозирам, че и аз ще трябва да барикадирам, затова го отлагам за малко по-късно.

Да се похваля, че и аз съм поканена на коледно парти от работата. Днес се премених с нов тоалет, надявам се да не ми мине котка път до понеделник, да няма болни деца, да мога да си осигуря баба бавачка, да намеря време за фризьор и да се докопам до ресторанта  Simple Smile

Ще приключвам, че вече едва гледам. Бързо оздравяване на всички болнички дечица.

# 626
# 627
Честит Рожден Ден на Сиер!Да бъде жива, здрава и щастлива !  bouquet
Днес като гледам какъв вятър духа, незнам как ще се излиза.От сутринта малкият не се е спрял.Незнам този доктор за какво пазене говори.Ами дано всичко е наред.Довечера каката ще има концерт в Панаира.И като отпрашим към 17, за да стигнем към 18, та чак до 20.30 можел да продължи  SickНезнам как ще се оправям с бебока.Затова съм инструктирала таткото като свърши работа да дойде да ме смени.В неделя сме пак на концерт, но поне на обяд.На обяд пък, сме на дк, ще дам отчет после.Утре на рожден ден и въобще програмата е запълнена.Лек и немразовит ден желая на всички  Grinning

# 628
Честит Рожден Ден, Сиер! Бъди здрава, щастлива и прекрасна!    bouquet
Катинче, много неприятно  Tired Бързо оздравяване на семейството ти  Hug
Куин, благодаря ти, че си се сетила за мен  Hug Вчера случайно влизам в едно магазинче и какво виждам ... жираф  Shocked Чакаше ме милия и вече е вкъщи  Party
renxy, сменяй я, то не ти е за първи път да си недоволна  #Cussing out
В заключение само да кажа, че зимата пак ни изненада ... не дойде!  Mr. Green hahaha

# 629
Сиер, ЧРД! Много да си щастлива!
Ей, вчера изкарахме цял следобед навън. Има до нас една градинка - та там бях, Обиколки, пълзене по една маса за тенис, спане - време за четене на вестник, после среща с други дребосъци - дойде една позната. Изкарахме от 12 до към 17ч.  Днес май е по-студено, но няма да подмина разходката. Ще обиколя 30мин колкото да се отчета, а ако успея - може и повече, че навън е интересно и няма за какво да се реве;)
aniTakova, преди около 2 седмици спрях малтофера. Първо го пи около месец по 12 капки и вдигна от 90 на 96. После продължихме около месец и половина по 20 капки. Педиатърката явно беше забравила за всичко това, а аз изключих и вероятно трябва на следващата консултация да си поискам направление, че пак да му вземат кръв. Тя предния път ми каза, че трябва венозна кръв да му се вземе newsm78 Верно ли?
Казвала съм ви, че хич ме няма по роднински сбирки. Не съм се женила - първо, че не съм по тези неща, второ, че не искам да запознавам роднини и да ме натискат за разни неща от 2 края. С моя човек сме от около 10 години заедно, но живеем далече от роднините. Това го използвам и като оправдание да няма общи сбирки "наши-ваши". Напоследък обаче какво ми се случва: майка му докопала телефона на мойта майка, отидоха нагости (аз бях/съм против, ама айде), сега щели и на Коледа да ходят. Еййй, аз едва се оправям със собствения ми баща, че е един дивак и той, пък и с други. Теглих една и казах, че аз тогава никъде няма да мръдна! Ще си стоим тук тримата и ще си празнуваме. Уж бяхме нещо планували - да обиколим нашите на Бъднивечер, в тях на Коледа... Сега въобще не ме интересува - да си правят каквото поискат, аз без това нямам нерви вече... Сигурно ще кажете, че не бива така. Те са баби и дядовци, така е редно и т.н.... Е аз не издържам. Даже и да е редно,НЕ!
Айдеее - време за разходки, че пак набрах скорост.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт