Несмогвам да ви изчета и да пиша, затова съвсем на бързо само да се обадя
(виждам, че дори сте питали за нас
)Честит имен ден на Анита-та! Сънрайз - много здраве и щастие да ти носи името!

Ние сме добре, Даная спи веднъж на ден по 2-3 часа (от обяд нататък...) и издържа после до вечерта. Аз през това време работя. Общо взето винаги сме така - щом заспи и за малко и за много - сядам да свърша работа. Вечер по същия начин и готвя или чистя... незнам кога, като Даная е решила да си играе сама малко или като таткото е тука. Иначе докато Даная е будна немога да стоя на компютъра - само се завира в мен и иска да пише и тя
(както сега Иначе сме с Коледно настроение, подредихме още миналата седмица елхата и Даная много й се радва и продължава да я сочи с пръст и да вика "уууу" с възхита
Голямо диване е станала напоследък и гледа само да върши бели 
Мисля да направа коледни сладки и още не съм си избрала какви (има много хубави с прозранчи цветни прозорчета или пък такива с украса отгоре и всичките са ми интересни за правене!?!) За да правя каквото и да било обаче - бабата ще дойде на помощ, че иначе няма как - Даная иска да си играем и туй то. Малкото пъти, като реша да готвя с нея и е голям рев на среща

Изчезвам момичета и ще се обадя пак! Поздрави от нас

(чакам свекърите сега на гости...... и съм леко развълнувана:))

.
Ние сме се приготвили вместо с количката утре с шейната. 

Незнам как ще се оправям с бебока.Затова съм инструктирала таткото като свърши работа да дойде да ме смени.В неделя сме пак на концерт, но поне на обяд.На обяд пък, сме на дк, ще дам отчет после.Утре на рожден ден и въобще програмата е запълнена.Лек и немразовит ден желая на всички
Верно ли?