ЯНУАРЧЕТА 2010 - тема 13

• 27 796
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Честит имен ден на всички малки и големи Анита Hug Да сте живи и здрави!!!

Мамо Це - и Вики е фенка на пералнята и печката. Пералнята направо я хипнотизира Laughing

Татит - аз знаеш ли откога си мечтая да почна коледните сладки, ама то малкото шило не спира на едно място. Само да я сложа в кошарката и изпада в истерия - без мен не може Heart Eyes

# 601
Честит Имен Ден на всички Анита! Да сте живи, здрави и щастливи!   bouquet
Мамо Це, аз му давам да ровчи пералнята  Mr. Green От кои бисквити купи за покрива?  Blush

# 602
  • Чехия
Мили Анчета Честит празник, бъдете здрави и живи и мечтайте.

Мамас, при мен в някакво поспаливо настоение.

minana, много интересно желание от Яна...

Верето продължава да си пожелава едно и също всяка година...пиано, като в замъка, ама такова няма да я огрее.. поне в близките години защото това което е видяла и копнее за него е голям черен роял... старинен при това та... егати пожеланията..

# 603
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 604
Аз покрива го направих с бисквити закуска.Сирене крема и отгоре крем на доктор Йоткер.Страхотно стана.
 Честито на всички именници!Да сте живи,здрави и много усихнати!  bouquet

# 605
Честит Имен Ден на малки и големи.Бъдете живи, здрави и много обичани.

# 606
Аз като се включа все има някой празнуващ:) Няма лошо. Честито на Анитата:) И на патерици - на студентите!
Активността е никаква, та аз ще се разпростра. Криво напоследък. Дребния по цяла нощ е див и щастлив. Имало е защо, вече имаме още едно зъбче! Станаха ни 5 - 2 долу, 2 горе, 1долу дясно. Мъжът ми го будалка, че вече не бил от планетата на Алф. Нали знаете, че там зъболекар е най- лесната професия, че всички имат само по 4 зъба;)
Друго - с котарака сме все по ветеринари. То вече ми писна. Първо бяха гъбички, после пак и пак. То ваксини, то мазила. Сега бил алергичен. Аман. Смених ветеринаря. Викам му вчера "Ако бяха гъби, изпотрепали сме ги милион пъти вече. Дай да разберем какво му има, че по цял ден са с бебето - двамата лазят, двамата спят" Та - днес пак ще ходим и дано леко полеко се оправи тоя моя алергичен котарак.
Малкия не ходи. Пълзи обаче много обиграно. Напоследък стои прав и държи по нещо в ръце без да се подпира никъде. Постои постои, пък тупне като круша. Да не говорим, че продължава да си реве като магаре. Сигурно ме съжаляват наоколо хората. Или себе си съжаляват, че са се паднали да живеят до нас:D
Поразказах каквото имах. Сега дребното ще суче, ще се оправим и излизаме навън, че да хванем последния, що годе топъл, слънчев ден. От утре го дават студ:(

# 607
  • София
И аз да почерпя за наша Ана. С картинките не се оправям, така че разчитам на вашето въображение.
Честит имен ден на всички останали Анета  bouquet
Буриту, бързо оправяне на котарака и дано скоро премине тоз рев на малчо.

# 608
Честити имен ден на Ана на Стасина, Анна на Вироглавка и Анна-София на Далечна!
Честит имен ден на Сънрайз и другите големи Анита, скрити зад разни никове!
Колкото Диляна е Яна, толкова и аз съм Ана, т.е. нямам имен ден.

Дилянка заспа. Ще дремне 15-20 минути и ще излезем вън за по-дълъг сън.
За тия бисквити на Плазмон казвате, че се топят лесно в устата и няма опасност да се задави детето с по-голямо парченце? Направо в чудо се виждам с какво да си чеше венците. Все налита на забранени неща. Коричка хляб, сухарче съм давала, но се притеснявам. Иначе в една тема мярнах идеята за намордник Joy

Буриту, какво стана с хемоглобина на Маргарит?

# 609
  • Ловеч
Здравейте ; )

Честит празник на всички студенти на патерици ; )
Честит имен ден на Анитата ; )))

Вчера цял ден бяхме на разходка 3-мата, но днес пропуснахме.
А иначе от 2 дена нощем я мъчат зъбки и се буди с рев. За сега се справяме ... докато избият.

Сряда щяхме да правим прощапулника, но се наложи лек ремонт и го отлагаме за съботата.

В понеделник ще ходим да видим менюто за годинката и да капарираме... за тази цел довечер трябва да видим колко хора ще са и да изберем дата в края на седмицата, защото 12-ти е в сряда и всички ще са на работа.

Някой търсеше жираф, тук има един музикален - http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.4029

Изчезвам да пробвам една питка...

# 610
Здравейте, много отдавна не съм писала, но минавам да почерпя за именния ми ден Simple Smile

Честит празник и на всички останали именички!!!

И да помоля и аз да ме включите в групата във фейсбук : http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000025908000

# 611
Честит имен ден на малките и големи Анита!Бъдете здрави и винаги да имате повод за усмивки newsm51

# 612
Честито на всички малки, големи и още по-големи Ани-та в темата!!!! Живи и здрави да сте!!!!!!! Hug Hug Hug

Ей, хора....нещо е минорно настроението в темата.....Съживете се.......Празници идват......Дори и тях да не празнуваме по една или друга причина, то идват рожденните дни на нашите деца........

Я си спомнете миналата година по това време какво си казвахте, какво си обещавахте, какво искахте........Аз си казвах - само да се роди един път и ще се успокоя.......Да, това стана факт и се успокоих наистина.......Какво исках - исках само да родя. Нищо друго. Какво си обещавах ли - другата година по това време......и веднага се запитвах - а дали ще оцелея до другата година и да чакам първия рожден ден???? Та...родих, успокоих се и оцелях......Какво следва от тук нататък........Ами......кой ще посреща в къщи.....я споделете мислите ли за менюто, аз все се чудя какво да е........ох......на фона на всички притеснения, които имах с бременността със Сами и на това, което си обещавах - искам да имаме един мноооого хубав рожден ден.......Та искам да чета какво се върти във вашите глави за този празник.......И да си открадна евентуално някоя идея......

Смятам да украсим с балони, да дам задача на Рая да направи транспарант - ЧРД, Сами! - като тези със знаменцата, ще направя питка, торта.....Обаче менюто ми избягва на този етап......

Болничките, как са? Споделете!

# 613
МНОГО БЛАГОДАРИМ за честитките за малката ни Анна!!! (София й е второ име, тук са като личните)

Да честитя и аз на всички мами и бебенца!!!

Аз днеска се сетих и се развълнувах, че е първият й имен ден, аз мойте си ги обичам даже повече от рождените  Party Time

И аз не се научих как да ги слагам тия картинки, та ето я нашата почерпка:
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://image36.webshots.com/ … p;ved=0CCwQ9QEwBA

"Мечо Пух" й е любима книжка в момента (е, от ония с картинки и скрити неща, дето тр да се търсят:))

Буриту, казват, че особено интелигентните хора са много криви бебета, кой знае...  Ще мине, но е подлудяващо да ти е ревливо бебето, помня Hug

Ние продължаваме да спим по малко и на пресекулки, ама е такова слънце през деня, че ми дава енергия и свикнах вече... 1 зъб излезе (общо 7 досега), но кучешките всичките се белеят от сигурно месец и йок #2gunfire

Мамо Це, аз обожавам тия празници, но още не съм украсила, срамота Rolling Eyes А иначе, миналата година по това време бяхме новодомци и ми беше голям стрес, макар че много си обичах корема  Crazy Сега по-спокойно ще го давам, надявам се.

Прекрасен ден на всички   bouquet

# 614
  • Стара Загора
Малки и големи Анита честит имен ден!

Днес е пролет, чак не си представям как от утре ще е толкоз рязка промяната  newsm78

Ние снощи украсихме елхата. Ники с рогата напред и всячески се мъчи да я докопа. Барикадирам с един стол, но и на него ще му намери цаката ми се струва.
Още не ми е празнично, пък и моя мъж ще бъде дежурен на Коледа баш.  Confused Така исках да сме всички, но здраве да е, Коледи много ни предстоят.

Преди малко пекох блатове за торта, утре ще я сглобявам, да видим какво ще се получи. Аз незная вие как сте, но аз обичам много да експериментирам. Рядко правя един и същ сладкиш или торта. Разбира се това крие и известни рискове, но на...тръпка ми е    Mr. Green

Да помрънкам, че синузита ми пак се възпали. Искам лято пък!

Мамче, на миналата Коледа си пожелах леко раждане и здраво бебе. На тази  ще си пожелая здраве за семейството ми и близките ми, че много здравословни изпитания имахме през годината.

Айде лека вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт