ЯНУАРЧЕТА 2010 - тема 13

• 27 804
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Тани' на Илиенци гледах огромно разнообразие от всякакви триколки, през лятото. Скоро не съм ходила, но където попитах бяха на цени до 70-80лв. Не съм ги разглеждала подробно, но примерно забелязах, че нашето столче за хранене, което във всички бебешки магазини е на цена 90лв, там струва 65лв.

Погледнете и тук за 1 идея - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=547470.msg17171604#msg17171604

# 586
Честит празник на всички настоящи и бивши студенти!   bouquet
Не съм се включвала тези дни, но голям зор ми беше  ooooh! Яна пак кашля, Жори още не, аман  Crossing Arms
Катинче, пиши как са децата, бързо оздравяване и на двамата и дано се разминете с болницата  Hug
renxy, веднага откраднах едната идея за подарък за едно детенце  Wink
Подаръци за децата накупих и аз, че и за РД на Жори, днес ще купувам още 2 за 2 други деца  santa2 Сега останаха подаръците за родата. Не съм особен фен на Коледата, че и на Новата година, но децата така се радват, че се радвам за празниците заради тях  Heart Eyes
Сега молба за помощ! Яна си е пожелала за тържеството в ДГ жираф  Shocked Това пък откъде й е хрумнало и аз незнам  ooooh! Бях купила за там друг подарък, но не искам да разочаровам детето. За първи път си пожелава официално нещо на Дядо Коледа. Моля ви за ако някой е виждал някъде, или види до към 20-ти да сигнализира  Praynig

# 587
Сега молба за помощ! Яна си е пожелала за тържеството в ДГ жираф  Shocked Това пък откъде й е хрумнало и аз незнам  ooooh! Бях купила за там друг подарък, но не искам да разочаровам детето. За първи път си пожелава официално нещо на Дядо Коледа. Моля ви за ако някой е виждал някъде, или види до към 20-ти да сигнализира  Praynig

Но е 20 см. - http://www.laredoute.fr/vente-sophie-la-girafe-vulli.aspx?produc … =1&pos=tg_n_n - ще дойде до 20-ти.....

Още 2 идеи от бълг. сайт - http://www.bebe-best.com/schleich-serija-afrika-jiraf-bebe-p-22474.html и http://www.bebe-best.com/schleich-serija-afrika-jiraf-jenski-p-22237.html

Или вие искате плюшена играчка....Ние имаме плюшен жираф....Но е използван многократно......

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 14:09 от Мама Цоцоланка

# 588
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Честит празник на всички минали, настоящи и бъдещи студенти!  Hug

Даже като изпусна нещо за ядене специално го викам. Party
hahaha hahaha hahaha

Минана, виж това също http://shopping.bg/Pliushena-igrachka-jiraf-70-sm. Сигурна съм, че в Джъмбо, Марсел Тойс и прочие също ще има варианти.

# 589
  • Стара Загора
Tatitt, банан давала ли си й? От него става така акото.
Хабсолютно!  Peace Знаех си, че имате отговор вие  Heart Eyes
Ма, моля ти се вещи сме по всички въпроси  Wink

Днес се каним да украсяваме елхата. Представям си каква лудница ще е  Rolling Eyes Купих малко украса още и гланцови блокчета да правим гирлянди с Ивка.  Laughing Ники дано не е крив, че нищо няма да можем да свършим.

Уф, сума ти време гледам теми за обзавеждане и по-точно бани. Ми всичко ми харесва  Thinking, пък имам срок до края на другата седмица да измисля какъв ще ми е фаянса и теракота. За сега съм се спряла на светло сиво с червено, м? Добре звучи нали.  Simple Smile

Минана, с тоз жираф ме уби Яна  Laughing Отде й е дошло на ума. Но пък добре е, мисля че за малка сума би могла да намериш и детенце да е доволно.  Hug

# 590
Мамо Це, Tatitt, благодаря за предложенията  Hug
Истината е, че и аз незнам какво точно си представя детето  Laughing Днес бях в Джъмбо и нямаше жирафи, утре съм в Комсед, евентуално други ден в Марсел. Ако няма остава варианта онлайн  Peace
Сиер, аз вече маса пари похарчих за другите й желания  Laughing

# 591
  • София
Днес бях в Джъмбо и нямаше жирафи, утре съм в Комсед, евентуално други ден в Марсел.
Ха, и ние бяхме Simple Smile

# 592
Tatit, не давам на Камен да се храни сам - голямо е прасе, а и прави с храната всичко друго, само не и да я яде, не ми се струва готов, те мъжете не могат така лесно да се научат отрано на културни навици, какво си говорим - те до края на живота си не се научават на някои неща, какво да искам от него преди да е станал на годинка...
Абе какво ли се включвам и аз днес, като съм в такова ужасно настроение... То е ясно, че нищо умно няма да кажа  ooooh!

# 593
Абе какво ли се включвам и аз днес, като съм в такова ужасно настроение... То е ясно, че нищо умно няма да кажа  ooooh!

Като гледам активността днес тук, в темата, и във ФБ си мисля, че или всички сме в някакво ужасно настроение и не пишем, защото няма да бъдем добра компания, или пируваме послучай 8 декември.......За съжаление май не е второто........

Да споделя - благодаря за покрива от крема сирене. На мен ми хареса. По различен десерт със сирене, защото аз до сега все със сметана го бърках, а тук е с масло.....Благодаря, има и търговски вид десерта, не е труден, няма печене, въобще.....май ще го направя за рожденния ден на Сами.......

Лека и спяща!  bouquet И да кажете на бебоците, че нощта е време за сън,а не за игра.......

# 594
И аз да похваля десерт-покрива-страхотен е.Днес излязохме навън-е най-после на свобода. Grinning
Утре вечер сме на банкет.Лека нощ!Напоследък Хриси е санала голяма бандитка,а и не спи.

# 595
Да споделя - благодаря за покрива от крема сирене. На мен ми хареса. По различен десерт със сирене, защото аз до сега все със сметана го бърках, а тук е с масло.....Благодаря, има и търговски вид десерта, не е труден, няма печене, въобще.....май ще го направя за рожденния ден на Сами.......
Изпуснала съъъм!  Crossing Arms

# 596

Усмихни се де, нищо не си изпуснала - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=137279.0

Вили, пийни едно и заради нас на банкета! Завиждам ти!

Пък те бебоците......все по-големи бандити ще стават....Днес установих,че Сами на 1 място въобще не се спира. Най-интересни обекти - печката, миялната и пералнята.....Кажете - с кое от тези 3 да му дам да си играе? Thinking

# 597
Честит празник на всички бивши и настоящи студенти!

Чуден ден беше днес. Таткото не беше на работа и се мотахме тримата. Дилянка спа, слуша, яде, пак слуша, пак спа... И като се прибрахме вкъщи пощуря.

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 23:30 от aniTakova

# 598
Въх, още утре ще го пробвам! Бре много ми харесва да готвя беее...... Ама на Марина хич не и харесва..... иска "Маммиии" да играе с нея винаги  Mr. Green

Една от нас, защо така, мила?!  Hug

# 599
Днес имам имен ден и ви черпя от сърце! Да ви е сладко!
Честито и на всички други Ани-та!

Общи условия

Активация на акаунт