ЯНУАРЧЕТА 2010 - тема 13

• 27 832
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Стара Загора
Tatitt, банан давала ли си й? От него става така акото.

# 571
Дааа, подкрепям, колко време се чудех какво точно е намерила да изяде, какво ли не ми мина през ум, пък то било от банана  ooooh!
Теди от Карфур трябва да ти дават процент за реклама, все ги уцелваш промоциите ей Laughing Таткото тази сутрин се засили за уолкъра, но свършил  Confused
Кристинка още не е заспала, та не мога да ви прочета....

# 572

И защо?

И аз какво чудене му ударих newsm78...вече си мислех че се чисти от Малтофера, нали пиеше Mr. Green

# 573
И при нас от банана се получават черни нишки в памперса  Wink

Теди от Карфур трябва да ти дават процент за реклама, все ги уцелваш промоциите ей Laughing Таткото тази сутрин се засили за уолкъра, но свършил  Confused
..
  Joy Joy Вярно е така...Често навестяваме мола и все ги хващам прИмоцииките  Simple Smile Леле, колко бързо са свършили  Crazy имаше цели палети още на входа  Rolling Eyes

Татит, и нашите опити за хранене сам водят до такъв резултат  Whistling Пералнята е нон-стоп пълна  Crazy

# 574
Татит, и нашите опити за хранене сам водят до такъв резултат  Whistling Пералнята е нон-стоп пълна  Crazy

може и по-лошо да е - аз бях вменила на баткото мисълта, че не трябва да се цапа (т.е. да пипа храната) и на около година, година и малко се опитваше да си вземе грозде, захапвайки от гроздовете във фруктиерата - не ползваме ръце, за да не се цапаме....  Sunglasses

# 575
  • Тракийка в Софийското равно поле....

Хабсолютно!  Peace Знаех си, че имате отговор вие  Heart Eyes

И кво викате сега? Да я оставя да се маже и това е.... Ще взема да и купя поне от тия вакуумните купички! Отзиви?

# 576
  • София
Taтитче, и Фил има огромно желяние да се храни сам. Аз му давам една лъжичка и той бърка в купата и после я размахва...не смея да му давам купата все още, но и така едната стена е за пребоядисване, че е цялата в пръски от пюрета и супи. Е, ще изчакаме още година и ще я ремонтираме.  ooooh!

И аз благодаря за споделеното за банана!  Crazy

Днес Филчев е изключително див! Напрво е неудържим! Все ходи на места дето не трябва!  Twisted Evil

# 577
Моето бебе пак не иска да спи в креватчето. Дремна там 20 минути, писна и сега спи отгоре ми в безкрайно неудобна поза, но току измрънква от кеф Laughing Разходката днес ще я спестим, отиде хубавото времето.

За бананите, нишките, а*ото – преди месеци го преживях този страх. Татит, предполагам, че отдавна даваш суров банан, не беше ли се случвало досега? newsm78

Не мога да гласувам доверие на Диляна да се храни сама още. Някъде бях чела, че на тази възраст вече можели да уцелват устата сами. Но усещам, че Дилянка иска само да бърка и да цапа. Пък и на нея самото ядене с лъжичка много бързо ù омръзва Mr. Green

Май аз съм от малкото, които още се ослушват за детска кухня. Взех миналата седмица бележка от педиатърката. От три кухни уж в близост, нито една не ми е на достатъчно удобно място. И тъй като още не яде по много „твърда” храна, не бързам. Месните пюрета са ми купешки. Бурканче от 190 или 220г го давам на два пъти. Зеленчуковите ги готвя аз, освен ако не е нещо по-необичайно. Против замразяването във фризер съм, но го правя. Ами, променя се вкуса на храната. И не всеки път малката яде размразено. Вечер давам само мляко към 20,30 – 21,00 и следващото хранене е в 9,00 сутринта. А лекарката ми каза супичката от ДК да е за вечеря.

Примоцийките в Карфур – бебешките дрешки следя основно. Но това, че е подземен етаж и тълпите там ми действат много потискащо.

# 578
Толкова сме се шашнали ние, майките, че всяко нещо извън нормата веднага ни кара да се замислим за нещо лошо......Не напразно хората са казали - Да те стигне това, което съпругата ти мисли, а не майката......

Не е лошо да сме малко по-спокойни, но....май реалността е малко по-различна от нашето спокойствие.......Ще започнем ние да не се шашкаме за всяко нещо, но трябва да мине време.......

Самуил ако иска да яде сам....Ами то сега с бисквитата минавам поне по 2 пъти на ден с прахометлата, а пък ако започне  и  сам да яде - ще трябва всеки ден да боядисвам стените......

Как са болните дечица? Кажете,че вървят към подобрение......

Признавам си,че в последните дни съм малко воайорка(по нашему клюкарка).....Следя януарки 2011......Нямат още бебе.....Леле...само аз ли съм така....като наближава ражден ден на децата и започвам да живея все едно в миналото - какво е било тогава, какво съм правила и все такива.......

# 579
Привет и от нас.Отдавна не съм писала Rolling Eyes
Ние сме добре.Габи още не ходи,нито лази,не се3 изправя сама в кошарата и е с много финни кг. 7120 ConfusedМай тя е най-финната мацка сред наборите.Иначе от една седмица е на кухня и си я хапва/пу-пу/.Сама я оставям да яде бисквити и солети:)
Поздрави от нас:)

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 20:47 от R&B&G

# 580
Момичета харесах тази триколка  за малката.Пише че е за дете до 35 кг.И освен триколка за бутане става и за колело,когато детето се научи да кара,като бутачката се маха.С метална конструкция е и каучукови гуми.Не е като бутачките на Чиполино и Бертони-пластмасови и бързо прецакващи се.
виждали ли сте такива, или някой да има доволен?

# 581

Днес Филчев е изключително див! Напрво е неудържим! Все ходи на места дето не трябва!  Twisted Evil

И Вики така Mr. Green

Тани' на Илиенци гледах огромно разнообразие от всякакви триколки, през лятото. Скоро не съм ходила, но където попитах бяха на цени до 70-80лв. Не съм ги разглеждала подробно, но примерно забелязах, че нашето столче за хранене, което във всички бебешки магазини е на цена 90лв, там струва 65лв.

На мен хем ми се ще сама да яде, хем пък се страхувам да не се задави - откакто пораснаха горните зъби къса големи парчета и само кашля и се дави Confused иначе й казвам бебето с кокошките - като яде нещо сама, след нея поне 4-5 кокошки могат да похапнат доволно Laughing Та тъй като нямаме кокошки, чистя с прахосмукачка всеки ден #Crazy

Ани и Вики яде по половин пюре за обяд, в редки случаи 2/3, а в още по-редки цяло. Та за това и аз не бързам за кухня. Така или иначе мисля да ползвам частна кухня, защото в държавната искат 60 бурканчета с винтови капачки, които няма къде да търся Crossing Arms

Стискам палци всички болни бързо да оздравяват Hug

# 582
  • София
Зори, това за кокошките е верно. Пипо като влезе в кухнята и първо под столчето на Филип отива. Върши чудесна работа. Даже като изпусна нещо за ядене специално го викам. Party

Бурканчета за държавните кухни продават на Женски пазар.

Лека!

# 583
  • Тракийка в Софийското равно поле....
За бананите, нишките, а*ото – преди месеци го преживях този страх. Татит, предполагам, че отдавна даваш суров банан, не беше ли се случвало досега? newsm78
Предишните ми опити се увенчаваха с неуспех. Тя не харесваше много банан. Много време не бях пробвала и чак сега дадох - хареса и  newsm78

Вироглавка, нали ти пита за Хер Бебе. Аз два дни и взимам от там. Марина яде по-добре техните десерти. А и като цяла ми се струва по-добре от другите познати ми кухни. Като цена не е от най-скъпите, а има разнообразие на меса и зеленчуци.

# 584
Хоп и аз в групата с половин пюре и прахосмукачка всеки ден.

За Хер бебе съм чувала добри отзиви от майките наоколо, пунктът му е близо до нас  Peace Аз пък честичко прибягвам до тяхното меню за идеи

Общи условия

Активация на акаунт