Затова утре паля гумите и при Сънрайз. Кой ще дойде с мен?
Искам вече един голям сняг.......
На Банско изкарахме добре - почти не излязохме от механата. Майка ми и Марина се гледаха перфектно и без грам проблем. Явно проблема все пак не е в моето "глезене", а в неможенето на другата баба....
Марина нито веднъж не се разплака, че я оставям, записваше без проблем и с майка ми.... Аз пих за всички ви
Малко ме боля после главата.... Честит рожден ден на патерици на Сиер...
Честити месечинки и всички пораснали бебочета....
Барби, честито! Дано да си много успешна в кариерата си и в личния живот....
На Марина първите два зъба избиха с два три дни разлика още през 6 месец. И оттогава до преди три седмици - нищо. Сега има 4 зъба отгоре и всички избиха заедно. А преди това сума време стояха много подути и почти прозираха....

И на мен ми е едно такова весело, весело.... Всеки ден правя коледни сладки, а Мишо лакомо си хапва от тях и става един такъв дебеличък и пухкав....... И украсявам масово, цялата къща е сериозно украсена, даже входа украсих
Майка ми ме обяви за луда, ама на мен ми е весело и коледно.......

Нито пълзи, нито ходи, това е то! Не че не може, всичко може, много по-силен е от децата на неговата възраст и в краката и в ръцете, но не иска, бре, че странен характер...
Другото интересно беше, че аз го уча как правят животните и той вместо да се опита да повтори лесните звукоподражателни думички, се опита да каже "как прави" - тоест това, което чува от мен преди всяко животно 
Ние тази седмица имаме кръщене и май май ще е точно както си го представях с много сняг, урааааа!!! Чудя се обаче дали да я изведа днес за малко, че сутринта като че ли беше с леко дрезгав глас, дано не е на път да се разболее, мен също от днощи леко ме боцка гърлото както преди разболяване 
! Ние вече ходихме навън, голямо кокорене падна