ЯНУАРЧЕТА 2010 - тема 13

• 27 769
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Бррррррммммммммммм, ето ниии! За върнахме се - сняг никъде не видях  Crossing Arms

Затова утре паля гумите и при Сънрайз. Кой ще дойде с мен?  Mr. Green

Искам вече един голям сняг.......

На Банско изкарахме добре - почти не излязохме от механата. Майка ми и Марина се гледаха перфектно и без грам проблем. Явно проблема все пак не е в моето "глезене", а в неможенето на другата баба....  ooooh! Марина нито веднъж не се разплака, че я оставям, записваше без проблем и с майка ми....
Аз пих за всички ви  hahaha Малко ме боля после главата....

Честит рожден ден на патерици на Сиер...
Честити месечинки и всички пораснали бебочета....
Барби, честито! Дано да си много успешна в кариерата си и в личния живот....

На Марина първите два зъба избиха с два три дни разлика още през 6 месец. И оттогава до преди три седмици - нищо. Сега има 4 зъба отгоре и всички избиха заедно. А преди това сума време стояха много подути и почти прозираха....  ooooh!

# 676
Само минавам да кажа, че нашите наследнички - януарки 2011г. си имат вече първо бебенце - Изабела на мама cherry*, родила се е на 09.12. Започнаха и те с ражданията, ние пък ще започнем с рожденните дни!!!!!

Уф...фейса ту го има, ту го няма......Но чета,че има болнички деца - да оздравяват бързо,че идват празници! И всички трябва и сме длъжни да ги посрещнем здрави!!!!!!!!!

Hug

# 677
Татиттче, тръгвам!!! Взимаш ли ме?  #Milti
Тъкмо направих една торта, пробна за РД, ще могат да хапнат и Вито и Марина ! newsm47

# 678
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Татиттче, тръгвам!!! Взимаш ли ме?  #Milti
Тъкмо направих една торта, пробна за РД, ще могат да хапнат и Вито и Марина ! newsm47
М щом има тортаааааа, виднага!

Дай да я видим де!

# 679
Здравейте, аз от много отдавна не съм писала, но ви чета редовно. Нещо нямах настроение за писане и въобще за нищо, беше ме налегнала една депресия и една вълна от къращина /ама как се изразих  ooooh!/. Какви ли не глупости ми се струпаха на главата, сякаш в някаква черна дупка бях попаднала.... Но Слава Богу, мисля че отмина това чудо.... А и като наближава Коледа и рождения ден на Бонбона, ми става едно такова весело, весело...... Миналата Коледа беше най скапаната в живота ми..... На 23 декември си тръгнах от болницата сама, разкошчето ми остана в кувиоза.... Никога няма да забравя как излизах сама от болницата, без бебе, как пътувахме с мъжа ми в колата и през целият път си мълчахме, на никой не му се говореше..... Единственото успокоение беше, че отидохме в един бебешки магазин и там купувах неща за Миши.... С такъв трепет и с такова свито сърце купувах всичко... За него, за малкия Миши....... Как стисках палци да се оправи и как казвах на мъжа ми, че искам сега да е следващата Коледа, да видя дали ще е наред всичко с детето, дали ще се оправят крачетата му........ И ето сега е следващата Коледа...... Най прекрасната...... В къщи има един бонбон, здрав, с оправени крачета, много сладък  Heart Eyes  И на мен ми е едно такова весело, весело.... Всеки ден правя коледни сладки, а Мишо лакомо си хапва от тях и става един такъв дебеличък и пухкав....... И украсявам масово, цялата къща е сериозно украсена, даже входа украсих  #Silly Майка ми ме обяви за луда, ама на мен ми е весело и коледно.......
Иначе за Мишо да кажа нещо - добре е, лази със страшна скорост, ходи около мебелите и по стените и за една ръка, но мисля, че самостоятелно няма да проходи поне още месец. Казва само баба, маммм, ам и аида. Храни се от кухнята на мама Люси, и май вече наистина ще я сменяме, все се каня, та ще видим....... Има 10 зъба. Сам не остава нито за секунда, надава страхотен рев. Не се заиграва много с нищо, максимум 2-3 мин. Обожава Дани и Явор, сутрин като стане, понеже той е много ранобуден, става към 5,30 ч. и като минем през стаята на Дани и Явор, той сочи затворената врата и мънка, мънка..... Много се хапе, направо ужасно, един път ухапелите Мишо, никога не можеш да го забравиш........ Също като Марина на Татит спи на спалнята, и в тази връзка искрено съм се смяла на думите на свекървата на Татит, че каква стана баба, спиш на спалнята и ревеш за мама hahaha И Мишо е такъв и Дани беше такъв и Явор също...
В петък Мишо ще направи 1 годинка, колко бързо ми мина тази година, направо не мога да повярвам.........
Стана много дълго, ама аз имах и да наваксвам де......

Лека нощ на всички smile3524 newsm46

# 680
Татитче, допи ми се и на мене винце кат те чета ама претършувах тука шкафовете и нямамеееее! Ама то нямаме и мезето към виното... Сега по вечерно време да ми пишеш за механите мисля, че не е много редно eat Grinning
Дани,  Hug, радвам се, че писа.

# 681
Дани  Hug
Ох, всички ли пълзят? Май Камен ще вземе първа награда за най-мързеливо бебе Sad Нито пълзи, нито ходи, това е то! Не че не може, всичко може, много по-силен е от децата на неговата възраст и в краката и в ръцете, но не иска, бре, че странен характер...
Иначе е станал моя сянка - само при мен иска, никой друг не признава, радва се на всички, но гушкайки ме силно през цялото време. Ако ме няма, си общува чудесно и си играе с всички, но вляза ли в стаята  ooooh!
Иначе явно компенсира мързела с говорене - голямо шефче, ей... Няколко думи казва, но идеално, ясно и отчетливо, някак имам чувството, че няма дълго да е на фазата на бебешкото бърборене, той винаги полага усилие да каже правилно думата, даже един ден почти каза "калпазан" - ние с баща му понеже се бъзикахме с него и го питахме 10 пъти поне дали е калпазан и той се опита да го повтори и почти се справи - направо се шашнахме, млъкнахме и останахме с отворени усти Simple Smile Другото интересно беше, че аз го уча как правят животните и той вместо да се опита да повтори лесните звукоподражателни думички, се опита да каже "как прави" - тоест това, което чува от мен преди всяко животно Simple Smile
Иначе посочва вече някои предмети в книжка, пляска с ръце - най-вече си пляска, когато е свършил да яде - така ми показва, че не иска повече  Joy
Махането за чао е по негово усмотрение...
Барби, честито и тук!   bouquet

# 682
  • Ловеч
Добро утро. Ние с Далия вече сме сами денем... таткото му свърши болничния и от днес е на работа.
Бях свикнала да сме си в къщи и сега ми е малко криво, но няма как.

При нас още няма сняг... ; ) Сънрайз, много е хубава елхата.
И ние искаме къща, но на този етап ще почака.

Днес ще пооправя и после ще украся и останалите стаи. Много ми се иска да излезем, но е студено.

Ще пробвам и аз тази рецепта за меденките. Купих си едни формички от Лидл и искам да ги пробвам.

P.S. Коя рокличка ви харесва повече?

http://www.bebeshkidreshki.com/product/225/ofitsialna-roklichka-bella-.html
http://www.bebeshkidreshki.com/productv/22/-fantaziya.html

Изчезвам по-късно пак.

# 683
Честит първи сняг!!!При нас заваля.На обяд ще изкарам бебока, да видим дали ще му се зарадва  Joy`Ив, първата- с пухената горна част, а и е за сезона.Да не сте шаферки?

# 684
Супер, най-после заваля по-сериозно. Дано натрупа до довечера Party Ние тази седмица имаме кръщене и май май ще е точно както си го представях с много сняг, урааааа!!! Чудя се обаче дали да я изведа днес за малко, че сутринта като че ли беше с леко дрезгав глас, дано не е на път да се разболее, мен също от днощи леко ме боцка гърлото както преди разболяване Praynig
Ив, и двете принцески роклички са разкошни, искам ги и двете Simple Smile Може би наистина първата с жакетчето е по-подходяща за сега.

# 685
Здравейте! Влюбена съм в снежните пейзажи! Става ми едно приятно на душата, започвам да мечтая... Спомням си за невероятните екскурзии от училище, когато падаше страхотна веселба-много пързаляне, бой със снежни топки. Започвам да се подготвям за Коледа. За мен Коледа е истинска само с много сняг. Мечтая за хижа в планината, камина... И пързаляне с найлон по някой стръмен склон. Laughing Дори и сега като гледам как се сипе и се чуствам в снежна приказка. Нямам търпение да изведа децата да се пързалят с шейната. Да видя как ще реагира Тони на снега. Тя нали дойде със сняг. До тогава нямаше сняг, но докато съм била в родилното валял, валял докато станало снежна приказка.
 А първият път когато мъжът ми ме заведе в тях отново беше снежна приказка. Балканът беше покрит със сняг и беше сковал студ. Берковица е много красив град, особено през зимата. В стаята ни гореше печка на дърва и в тъмнината припламваха искри. Беше толкова уютно, а навън вееше зимната хала и ронеше сняг от дърветата.
Не съм много добра в изразяването на емоциите си, но просто този сняг навън ме провокира, и ви черпя с една зимна картина. Дано и на вас денят ви се стори не студен и сив, а изпълнен с вълшебство.

# 686
  • Варна
Здравеейте  Grinning
Използвам да драсна някой ред докато спи дребка.
Хайде честит ви първи сняг! Тук във Варна не е дошъл, а и май не е много студено, та мисля като се събуди Лорка да излезем за малко. До кухнята и да свърша някоя друга задача. Таткото ни ми е направил списък  Mr. Green, щото аз все забравям.
Мъничката беше хремава миналата седмица, сега хремата е почти преборена с хомеопатия. Вчера бяхме цял ден по моловете за подаръци за нас и за роднините, изморихме се, но пък беше много хубаво. Обичам да купувам подаръци  Simple Smile
Вечерта си изкарах акъла с Лора. Оставих я в хола при Вики и отидох за минутка в кухнята. По едно време чувам силен рев. Отивам да видя какво става и гледам Лорка застанала до вратата към терасата и си увила около вратлето и едната ръчичка въженцето от щората  Sad И плаче милото, защото не може да се освободи, а като се опитвала, въжето така се врязало във вратлето, че и е направило дълга червена резка  Sad И явно доста я е заболяло, а тя много се беше уплашила. Аз изпитах такъв ужас, лошо ми стана като си помислих какво можеше да стане  Sad Просто белите стават за секунди. А вече 3 пъти вадя дребни неща от устата и, тя всичко лапа. Хем я гледам и все ме издебва. Трябва много да ги пазим тия малки разбойници.
Ив, и на мен първата рокля ми харесва повече.
Барби, браво за изпита  Simple Smile!
Аз отивам да чета рецепти за коледни сладки, че съм си наумила да правя.
Хубав ден на всички!!!

# 687
Здравейте и честит първи сняг  Nature Snowman! Ние вече ходихме навън, голямо кокорене падна  Shocked, пипна снега и се смееше  Simple Smile. Много му хареса, какво ли ще е като натрупа  Heart Eyes? И аз много обичам снега, особено около Коледа.
Роси, представям си какво си преживяла  Sad, добре, че всичко е наред  Simple Smile. Мен много ме е страх от въжетата на щорите, Мишо много обича да се крие зад пердето и ги дърпаше въжетата, ама аз ги вързах и ги вдигнах по нагоре, за да не ги стига, защото направо примрях от ужас като го видях как весело ги дърпаше и си представих какво може да се случи, ако си ги завие около врата  Sad, да не дава Господ  Praynig

Аз отивам да правя коледен кекс със стафиди, канела и портокалови кори. Използвам момента, че Мишо е под въздействието на снега  Party и нещо си пее и си се весели, та аз ще мога да направя кекса, още повече че имам нова силиконова формичка за кекс и ми е любопитно да я изпробвам.....

За сега чао от нас  Hug

# 688
  • София
Роси, това и аз го преживях преди около месец. Сега всички въженца на щори са вързани високо горе. Иначе много харесва да играе с тях и да дъвче крайчетата.

# 689
  • Варна
Оо, и ние веднага след това вързахме въженцата на високо. Пак малкия дявол беше, но доста се уплашихме и двете.
Ние се прибрахме от разходка, тук времето е доста приятно. А Лорка заспа навън, въпреки че беше спала у нас час преди това. Пренесох я в къщи без да се събуди, това не ми се беше случвало, така да се успи, че да не усети.
Направо ви завиждам за снега, и аз искам сняг, но без киша след това.
Дани, давай рецептата за кекса  Grinning Мноого обичам кекс и редовно правя, но такъв като твоя не съм приготвяла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт