ЯНУАРЧЕТА 2010 - тема 13

• 27 778
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
За мен е още някак нереално.На мен дето ми бяха казали че няма да имам деца и Жожо ни беше някакво чудо, сега немога да се зарадвам още дори.

Пете, много се радвам за теб! Напомня ми за мен самата....И ей ма на сега на какво дередже съм от тези приказки........

Честито прохождане на Фил и Лорка!

Кои останахме непроходилите?

Вили, а за нас пили едно? Роси, хубаво изкарване на купона и на теб!

Ани, Hug, ще дойде и нашия час, няма да избяга......Дано скоро и на теб ти се усмихне някой банкет! Мен пък никакъв банкет не ме чака........

Хубава вечер на всички! Чакам и аз рецепта за меденките като Веселушко......

# 661
Честита линийка на  Петето!Всичко ще е наред!
Честитона проходилите дечица1Пиша с Хриси и ще бързам,че рита по клавиатурата.Мамо Це пих,пих. Grinning

# 662
Привет от нас! Ние все пак излизахме в този студ. Разходихме се до магазина за пюрета, Тони преспа, Мина глътна малко въздух.
Честито на месечинките!
Петето и на теб честито! Лека бременност и здраво бебе на финала!
Мамо Це ние още не ходим самостоятелно. Пълзим геройски, държи се с две ръце и ходи и това е. Мина проходи на година и 1 месец, та явно с Тони няма да сме по-напред. Тонката има два зъба от сума време. Други за сега няма признаци, за скорошно появяване.
Това  е от нас днес. Приятна вечер.
п.с И аз чакам снимки от снежна Рибарица.Сигурно е приказно.

# 663
  • София
Честито на всички проходили дечица!
Ние сме още далеч от това и нашето време ще дойде. Ана и без това едвам я стигам, а като проходи не ми се мисли.
За зъбите - избиха двата долни преди 4 месеца и това е. Няма и няма. А така се подули венците и е толкова кисела напоследък, че се надявам да излязат поне няколко накуп.
Пете, честито и от мен! Толкова се зарадвах като ти видях лентичката. Ние с теб май сме съвсем наблизо с термините. И аз съм така, чак не смея да се зарадвам. Аз вчера бях на преглед и видяхме сърчице. Всичко върви наред засега, надявам се и докрая да е така.
Мъж е на състудентска сбирка, аз ще се опитам да изгледам някой филм и дано успея.
Лека вече от нас!

# 664
  • София
Ей, Мамо Це, добре че ме подсети!

Ето ги! Меденките на Джема.

Стасина, браво за сърчицето!  Heart Eyes Не се притеснявай за стигането на Ана. Да не кажа голяма дума, но като ходи ми е малко по-лесно. Иначе разлика в стигането няма. Това, че като проходи е по-трудно сигурно се отнася за деца, които не са лазили, той Филип стига на същите места с ходене, на които и с лазене.

Лека!  newsm46

П.П. Значи си е ОК, че почти 2 месеца няма друг зъб...т.е. не е само той така...

# 665
Честити проходили крачета на Лорка на Роси и Фил на Редчето! Hug
Пете, чудеса стават, само трябва да вярваме в тях. Лека бременност! Hug

Диляна е сред непроходилите. Подпира се по стената, мебелите и се придвижва изправена. Но хваната за ръце от мен или баща си се отпуска в колената. Не я насилвам. Когато е готова ще проходи. Пък и много е бърза в пълзенето вече.

# 666
Пете, честито! Лека бременност с много радост и спокойствие!!

Редче, Роси - браво на Фил и Лорка - честито прохождане! Честито и на всички други, които са проходили тези дни!

Тук наистина е приказно красиво, когато е снежно бяло през зимата. Хълмовете са все едно нарисувани с туш - голи черни дървета и наоколо сняг... Снегът създава радостно чувство и свежест...  Не е много студено, през деня беше около нулата. Но не е и за дълги разходки с бебе. За 1-2 минути става.
   Направих снимки на Вито на снега, ама той взе, че се разплака, защото снегът му се стори доста студен на пипане и затова бързо-бързо го прибрах вътре. Но утре, обещавам, ще направя още снимки и ще ви покажа.
  А ето една снимка от тази сутрин  - нашата елха в двора:

Забравих да благодаря на всички ви за хубавите пожелания за именния ми ден и за месечинката на Вито!  Hug

Hug

# 667
  • София
Сънрайз, много е хубава!  Heart Eyes Така ми се иска и ние да живеем в къща!  Praynig

# 668
Сънрайз, много хубава елха си имате, стана ми някакси много празнично като я видях Close-mas: Трябва ви и един снежен човек до нея Nature Snowman Simple Smile
Браво на проходилите бебоци! Марти засега още не се е пуснала да ходи сама, в кой ли момент ще ме изненада Simple Smile
Ние днес в големия студ излязохме и си поръчахме хубав диван на промоция, тамън за празниците ще е готов  Grinning, сега се оглеждам и за нова кухненска маса със столове, а няма да е лошо и нови килимчета да сложим, въобще развихрила съм се smile3508 Имаме си и чудна украса, светят лампички в нас, много ми е хубаво!!! Само прозорците май се нуждаят от допълнително уплътняване, че ми духа отвсякъде, егати студа cold

Спокойна вечер на всички

# 669
Сънрайз това е наааааааай-хубавата елха, красота  Heart Eyes
най-после и в София малко побеля Simple Smile

Мамо Це не се притеснявай, има още много непроходили  Laughing

А напоследък Кристин направо ме побърква - не дава да я преобличам, нито да сменям пампата. Започва да крещи, завърта се и тръгва да лази нанякъде, с нищо не мога да я закова на едно място за 2мин  ooooh! Ужас направо, по голо дупе я гоня из цялата стая, после следва голям рев и пищене  Crazy Ни играчки помагат, ни песнички, дори да е препълнен памперса не дава да я пипам, а преди сама си искаше да й го сменям  Confused На гърнето отказва да стои, и там пищи, може би й е неудобно, сега ще потърсим друго да купим  Rolling Eyes Майка ми предположи, че й е студено затова така прави, ама в нас си е доста топло, аз обикновено съм по тениска. Има ли други такива дивачета, как се справяте ?
Та сега съм в размисли как ще пътуваме другата седмица, 300км са и ще е пълен цирк явно  Crazy

Аз още съм на 32ра стр. признавам, липсва ми форума напоследък Sad
Хайде приятна неделя на всички  Hug

# 670
Момичета, имам нужда от помощ!!!!!!

Не мога да  отворя фейсбука. И сайта, където са ми снимките.....Другите сайтове ги отварям, но тези двата - не. На другия компютър се отварят, но на този, който ползвам постоянно - не. До сега съм нямала никакви проблеми с отварянето на ФБ.......Не че не мога да отида на другия компютър, но си е друго когато всичко ти е под ръка.....Давайте идеи! Пробвах на 4 браузера - мозила, експлорер, хром и опера.......не ще и не ще......

# 671
  • София
Здравейте момичета Simple Smile Не съм ви чела, понеже нямах време, но съм много щастлива и нямаше как да не споделя с вас щастието си Simple Smile Взех си държавния изпит с 6 Simple Smile

ПС Предлагамзаглавие на новата тема : Януарската дружина става на една година

# 672
Нели, и ние сме така с преобуването, голямо търчане пада докато я докопам да й го сменя, много се забавлява да я гоня, а хвана ли я започва пищене. На моменти много се изнервям, еле пък като бързаме за някъде Rolling Eyes

Барби, браво на теб!

# 673
  • София
Нели, Еола, и ние така! Направо ми става лошо като дойде време за преобуване. И Фил не иска да му се сменява памперса, дори и да е наакан...

Барби, БРАВО НА ТЕБ! Трябва да черпиш!  Mr. Green

# 674
Барби честито!!!Ти си нашата гордост.
Уф, свършиха нашите концерти и другата седмица като ми е по-спокойно ще украсяваме и ние.Сънрайз, така завиждам на собствениците на къщите.Мечтая да си имам дворче и зимата да го украся като във филма :"Сам в къщи" Mr. Green
Мамо ЦеThinkingнека по-опитните се изкажат аз си нямам и на идея.От концерта като станат снимките ще ги пусна във фейса  Peace
Не остана, не остана до първият рожден ден.И колко много от нашите бебоци проходиха.А нас ни е страх още  baby_neutral
Лека и спокойна седмица на всички!!!!

Общи условия

Активация на акаунт