ЯНУАРЧЕТА 2010 - тема 13

• 27 788
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Сиер,  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Бъди все така лъчезарна и прекрасна! Много щастие и здраве!

Svetlencetoo,  честито!   bouquet
Честито на Иво на Никикол, Бояна на Илиндичка и Веселинка на Рачето!  newsm51 И Вито днес става на 11 месеца!

Навън е зимна приказка. Тук е наваляло вече около 20 см. Изведох Вито навън да пипне снега за 1 минута. А снощи мъжа ми сложи светещи лампички за Коледа и Вито беше в захлас...

Хубав уикенд на всички!  Hug

# 646
  • София
Сънрайз, дай да видим снимки, моля те!

Тук е пекнало едно слънце, което въобще не топли...много е студено. Свалих Пипо за 20 мин. и ми замръзнаха ушите. Ще си стоим вкъщи днес.

Взех чаша на Филип със сламка и веднага започна да пие. Много съм доволна!

# 647
  • София
Сиер - Честит Ден Рожден! Да си много щастлива! Пожелавам ти и повече спокойствие и радости и мноого здраве!

edna ot nas - Ние бяхме на скоро да гледаме Хари Потър - това беше вторият, този път успешен опит за кино, защото беше добре организиран и през деня, когато бебка е по-спокойна Simple Smile Филма ми хареса повече от повечето предишни части. Даже последната книга ми беше по-досадна за четене от филма! Като цяло - в началото ми беше приятно да ги чета книгите, филмите не ми харесва как ги направиха (с изключение на Азкабан) - много ми лъха на един стандартен английско-вещерски манталитет - липсва ми повече свобода и въображение!

♥KiKo♥ - за какво ти е личево-челюстен хирург? Аз имах почти две години проблеми с челюстта и така и не си направих снимка и всичко отшумя. По едно време не можех да си отварям устата да ям от болка...

Svetlencetoo - честита месечинка!

sunrise7 - завидях за снега! Вито как реагира на снега, като го пипна? 

ilindi4ka - разбирам те за пианото... аз съм така с рисуването! А да ти кажа - понеже и аз навремето много свирех на пиано, а тук нямаме място да си взема моето от нашите и съм намислила да си взема една клавиатура, която е като пиано и се включва към компютъра! Много ми се иска да си поприпомня свиренето и да свиря на Даная...

И тъй като Даная ми виси изнервено на ръцете в момента и мрънка, че иска да пише или поне да изключи компютъра - ви оставям за сега  Mr. Green

# 648
Бррр голям студ  Crossing Arms Нашият татко излезе да си посвърши малко работа и съм му връчила купона и бурканите за храната, че нямам намерение да се разхождаме на тоя студ днес  Whistling Whistling Мисля после да отидем до някой от моловете, че ще изперкаме тук. Въпреки, че мъжо иска да си стоим вкъщи  Shocked (което е много чудно, тъй като след няколко часа му писва и започва да мърмори, че му е скучно и иска да види хора) но май студа си казва думата и го отказва от идеи за разходка  Crazy Ако не иска го оставям с малкия вкъщи и аз отивам на обиколка, че ми се ще някаква рокличка да си купя, но не е ясно с какво всъщност мога да се прибера така като съм сама без него  Whistling Whistling Whistling Според мен е в негов интерес да не ме пуска сама  hahaha hahaha
Редче на Анди зъбките му избиваха през ден. Първо му се показа единия долен и след 1 ден пауза другия. На следващата седмица изби единия горен, пак 1 ден почивка и на 2-я другия горен. После се показа един от долу и тук вече имаше 1 седмица почивка и изби и другия долен. Той нямаше нямаше зъбки нашия и като стана на 10м. и един ден и започна да ги вади един след друг. Сега има затишие, но пък си изсмуква пръстите милия  Crazy Браво на Фил - аз също се чудя дали да не взема на моя хубавец чаша с преходен накрайник- не че се е засилил да пие много вода или чай, но знам ли  Whistling
♥KiKo♥  какво ти се е случило на теб ? Надявам се да успеят да разберат къде е проблема и да те излекуват бързо и възможно най- безболезнено  Hug
ivalex ние също къпем Анди на душа  Peace Откакто дойде лятото и започнаха с татко му да се къпят така и да ти кажа и двамата са доволни  Peace На Анди така много му харесва, спокоен е и постоянно се смее и баща му по- лесно го къпе- преди беше мяткане в това корито, пляскане, чудо на чудесата  Crazy
Моля ви дайте някоя рецепта за коледни сладки  Blush Тази година сме намислили да правим- даже мъжо предложи  Crazy Crazy- и аз имам голям мерак  Heart Eyes

# 649
  • София
Веселушко,  Hug имам една рецепта за коледни меденки, но ще я пусна после, че сега пиша от телефона.

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЕТА РОДЕНИ ПРЕДИ 11 МЕСЕЦА! ВРЕМЕТО НАИСТИНА ЛЕТИ!

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 12:31 от Red tree

# 650
Сиер, честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана! Hug  newsm59

Честита месечинка на Вито на Сънрайз, да расте все така усмихнато и весело дете! Heart Eyes  Hug

Честито и на Иво, Бояна и Веселинка! Да са здрави и щастливи! Hug  Heart Eyes

# 651
Честит Рожден ден на Сиер-на патерица!Да си  винаги усмихната и много щастлива жена и майка! Честит празник и на всички с повод!Напоследък не смогвам да ви прочета.
 Хриси вчера навърши 11 месеца!Напоследък мрънка за мен,буди се по 4-5 пъти на нощ и иска да суче.Зъбите я мъчат та се лигави и гушка повече. И аз като повечето от вас миналата година исках само да родя живо и здраво бебе-въобще празницие минаха между другото.Тази година се вълнувам повече от празниците заради Хриси най-вече Grinning.Пък и в нашето семейство има много именни дни,рожденни дни и така.Хриси вече кара уокъра сама,пуска си едната ръка(все още я е страх да ходи като съм и хванала само едната ръка).
 Браво на Фил-ние сме далече от пиенето с чаша(от обикновена пие като и я държа, от тези с накрайниците(само от 1-та пие и аз да я държа).Вече и давам и царевични пръчици-обикновени на Лотто-харесват и.
Хриси  кашля нещо от 2 дни(ама малко).Завъдих май и конюктивит та си капя капки за всеки случай(много са гадни).
 Банкета беше хубав ама нещо заради музиката по-малко играхме.Нашата писана ни чакаше да се върнем-събудила се в 1.00 и в 3..-ни очакваше-сука и като почна да играе та така до 4 и нещо.Вече не иска да се отделя много от мен и ни търси и отнов суче по повече пъти през нощта(май е от зъбите).
Това е от мен засега!И тука е студено и не излизаме навън.В понеделник сме на консултация

# 652
Честито на всички дечица, навършили 11 месеца вчера и днес!
 Все повече се приближаваме към първата годинка.

Вчера в късния следобед при нас заваля за кратко сняг на едри парцали. С Диляна на ръце застанахме до прозореца да го види. Голяма радост! И в следващия момент виждам, че тя е видяла отражението на светещия лаптоп на стъклото и се радва на него Laughing
Нашата шефка беше споменала за Коледно матине за бебета и майки. Но пък имаме колежка с големи деца / студенти/ и една на моите години без дете и неомъжена. Т.е., идеята не ми допада. Пък и съвсем егоистично искам да се почуствам по-свободна една вечер и да отида без детето някъде. А то ще си има пак празниците с едните и другите баби и дядовци. Ето, таткото довечера е на банкет с колегите, другата седмица е на юбилей на колега. На всичкото отгоре днес е и работен ден Mr. Green

Толкова от мен, изпих си кафето, сега да посвърша нещо преди Глезана да е решила да си продължи съня върху мен.

# 653
  • Madrid
Благодаря!Честито и на другите бебоци,навършващи 11 месеца!

Тъкмо вчера имах път през болницата,в която раждах,ами обожавам я тази болница,толкова мили спомени ми е дарила,дано са такива и занапред!!!!!!!!

Редче,на Бубка като и излязоха двете зъбчета беше на седем месеца точно,едва онзи ден забелязах,че са избили и двете отгоре и другите прозират,тоест 4 месеца. Simple SmileСамуил по това време си беше с порастнали зъби отгоре,направо за реклама на паста за зъби,ама моите дечковци са тооолкова разлечни,че няма накъде повече.  Grinning

Миналата година исках само да родя,понеже не понасях огромното си и щръкнало шкембе,което ми тежеше до болка...пък и онази диета,на която бях подлложена,ме побъркваше!

# 654
  • София
Ех момичета вчера писах,писах и какво да видя излезнала само една точка  ooooh! .Честито на всички празнували и празнуващи.Честити 11 месеца на всички малки вече големи бебоци.Ще се опитам да пропочета малко назад за да мога да се включа по разискваните теми.Хубав и топъл ден и скоро пак ще съм на линия  Hug

# 655
  • София
Петето, много хубава линийка си имаш! Поздравления и лека бременност!  Hug

И Филип проходи, обаче не мога да му направя клипче...като ме види да го снимам и веднага започва да лази, за да дойде по-бързо до мен. Иначе обикаля доста добре!  Party

# 656
  • Варна
На патерици Честит рожден ден, Сиер!!! Пожелавам ти много, много здраве и щастие!!!
Честити месечинки на Вито, Бояна, Ивчо и Веселинка!
Я, Пете, честита линийка! Лека бременност ти желая  Simple Smile
Редче, честити ходещи крачета на Филчев  Simple Smile Все ще го издебнеш за клипче Simple Smile
И аз да се похваля, че Лорка проходи  Heart Eyes И сега този уолкър, който съм поръчала, дали ще влезе в употреба  newsm78
Ние довечера сме на рожден ден, без деца, пък може след това да отидем и на някое клубче. Нашите ще гледат дребосите. Определено имам нужда поне за малко да съм без децата.
Сънрайз, наистина дай снимки на снежна Рибарица, кой знае колко е красиво  Simple Smile
Отивам да си направя кафе  Simple Smile

# 657
  • София
Благодаря ви момичета  Hug .За мен е още някак нереално.На мен дето ми бяха казали че няма да имам деца и Жожо ни беше някакво чудо, сега немога да се зарадвам още дори.

# 658
  • София
Роси, и тук честити хидещи крачета на Лорка!  Hug

Хубаво изкарване довечера! И на мен ми се ходи някъде....

Пете, всичко ще е наред! Форумът е пълен с подобни чудеса!  Hug

# 659
Редче, аз пък абсолютно не обичам фентъзи, но Хари Потър изобщо не го слагам в тази графа и мнооого го обичам - явно сме наопаки с теб  Laughing  Hug
Иначе за зъбите - първият на Камен му изби на около 6м. и половина, сега има 5, което прави средно по зъб на месец, но не излизат така равномерно естествено, обикновено 2 по 2, ама не винаги и не съвсем  Thinking
Честити проходили крачета на Филчев и Лорка  Hug
Петето, честито и от мен, стискам палци всичко да е наред до края и догодина втори бебок да ви радва   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт