Назраве дружина - днес понеже е с повод можем да му отпуснем края

Дани
Наистина липсваш на отбора

. Не знам какво да те посъветвам, понеже нямаме опит все още с ясли, градини и пр. Но явно е факт, че детето не се чувства добре там и всичко, което прави, е с цел привличане на вниманието. На твое място, бих го спряла от ясла, поне на този етап. А и Лорини е права, че появата на бебето може само да усложни ситуацията. Аз именно поради тази и други причини, предпочитам децата да растат заедно, без каката да усеща липсата на внимание от най-близките поне докато се адаптираме. Не е за пренебрегване и факта с носенето на вируси в къщи от по-голямото дете, така че аз още като разбрах, че съм бременна, бях твърдо решила, че Александрина няма да ходи на ясла, въпреки че беше записана и приета.
Живо и здраво да и да радва много мама и тати.
и аз се чудех обаче защо не го махнеш от ДГ?
Не знам на мен ми е кофти да го пратя догодина, тъй като бебето ще е вкъщи и ме е страх да не го възприеме като един вид, че го гоним заради бебето. ДГ няма да избяга и няма проблем да изгуби 1,2 години. Пък и така или иначе съм си вкъщи. 

И моето свеки ще идва за Коледа сигурно и въпреки че е добра жената, все пак ми е по-добре когато я чувам само по телефона. 

, пак си е до дете ,ака наистина се чуства зле няма никоя майка да си мъчи детенцето ,аз сигурно бих го гледала ,но ако е като моята и второ да имам ще вляза в лудница. 
.
. Ако можеш гледай го в къщи. Децата не свикват с яслата, просто се примиряват, че трябва да са там. Марти не е ходил вече повече от месец, но като чуе за градината почва с пълно гърло да вика "няма г'адинаааа" и почва да имитира плач - направо сърцето ми се къса...
.........влошихме си отношенията си с Веселин заради нея, направо е непоносимо.....
.
Друг е въпросът, че, ако Преслав продължава да се тормози, аз няма да му помогна, като го карам насила да ходи на място, където страда, така че ситуацията си е доста деликатна
А относно болестите-не е лошо да изгради малко имунитет, затова се надявам, че докато се роди бебето, има време да укрепне и да укрепне малко, но дали ще е така, идея нямам
, Мисля си, че ако до месец, няма промяна (изключвам болестите), ще се наложи да се мисли друг вариант
Дано, дано да потръгнат нещата 

Гледай вие да се оправите с мъжа ти, защото няма по-важно от това
, чуждата намеса няма да доведе до нищо добро, много са ми интересни такива хора-какво искат, че все се бъркат, където не им е работа, а не оставят другите да си живеят живота си спокойно
Пожелавам ви много хармония и сили да преминете през това изпитание 
Дечицата ти са страхотни
Да сте живи и здрави
А ти изглеждаш супер 
Много гуш за героинята мама 

Дано премине бързо при сладката Ивка. 
Но обиколена с толкова деца как да се види наистина.
Няма да си казвам в такъв случай реалните килограми и ще ви оставя да си мислите, че съм висока и стройна като манекенка.
Вече ми писна от "изненади"...
Аз много си меря думите, че какво ме чака...с 2 снахи (тежко и горко им)
Яд ме е, че на 26 -ти изпускам Исус Христос супер звезда, но нали на 25-ти е операцията и не знам кога ще ни изпишат...Ако има желаещи за други представления - ще свиркам.