. Стискам палци да няма нищо
Пък за театрото и оперетите - свиркай, стига да има на кого да зарежа Калоян - съм там. То всъщност Митко не е много по музикалните представления, тъй че поне за оперетите може и да намажа
. И в тази връзка - Ралче, ако си мислиш, че с мъжа бях на балет - тц - мама нали беше тук, та заедно ходихме
. Той не обичал такива неща да гледа Данииииииииии,
Къде се изгуби!? Липсвате ми много, твоята бандитка ми е една от слабостите

Сиска, наистина изглеждаш супер
. Стана ми любопитно като разказваш каква мъка ти е храненето на Боги.. Пробвала ли си да му даваш само толкова, колкото той желае? Т.е. да видиш дали наистина няма нищо да яде или пък ще прави така няколко дни и после ще се сети, че всъщност е гладен?
Аз опит с неядящо нямам (слава Богу), но все ми се струва, че децата си знаят За яслата дори не знам какво точно ми е мнението.. Мисля я за необходимото зло. Да, определено вече считам, че е по-добре вкъщи с роднина, отколкото на ясла. Ама като няма как - трябва да се ходи. Не я долюбвам особено, но в интерес на истината, когато Кало е болен и си стоим вкъщи няколко дни... е просто полудявам(е). Един от последните пъти Митко се прибра вечерта и аз почнах нещо да мърморя и да се ядосвам. Той само ме погледна и ми каза - време ти е да се връщаш на работа пак
Иначе, Моник, сетих се още нещо - имате ли шанс да му смените я групата, я самата ясла? Онзи ден на площадката една мама ми разказваше как месец и половина и нейната щерка не е свикнала в яслата - по цял ден плачела.. Ми накрая си я прибрали вкъщи и сега търсят варианти точно да сменят учителките. Щото това не са педагози - не може да кажат "ми кво да я правим, тя си реве, взимайте си я, не може да свикне". Та тъй, работа е на персонала там да обгрижват детето ти така, че то да се приспособи възможно най-бързо и лесно. Всички знаем, че това е само на хартия и теория, но пък хич да не се приспособи за толкова много време - те това вече не е нормално.
И да не забравя - честита рожба на Бейбиблу!!

Пууу, пак се олях
, а и финансовият въпрос излиза на лице- не че аз вземам голяма заплата, но все пак са си парички- сега ни е доста трудно, че съм на минималното, а пък неплатена...а и аз самата усещам как с вскеи изминал ден се изнервям ве повече от натрупването на стоенето вкъщи...Миналата година изощо не се и замислях, директно реших, че оставам, но сега нещата са малко по-различни
Гледахме Skyline. Филмът беше тъп, но с добри ефекти, само последните две минути бяха идейни, но важното беше, че правихме нещо различно. Утре планирам да ходим на пъб и да обърнем една бутилка вино
Аз те бях питала и преди, че ми е интересно, как се отнасят в яслата към вегетарианството на Преслав?
,но имам още поне 5 килца да свалям.