Данииииииииии,

Сиска, наистина изглеждаш супер

За яслата дори не знам какво точно ми е мнението.. Мисля я за необходимото зло. Да, определено вече считам, че е по-добре вкъщи с роднина, отколкото на ясла. Ама като няма как - трябва да се ходи. Не я долюбвам особено, но в интерес на истината, когато Кало е болен и си стоим вкъщи няколко дни... е просто полудявам(е). Един от последните пъти Митко се прибра вечерта и аз почнах нещо да мърморя и да се ядосвам. Той само ме погледна и ми каза - време ти е да се връщаш на работа пак

Иначе, Моник, сетих се още нещо - имате ли шанс да му смените я групата, я самата ясла? Онзи ден на площадката една мама ми разказваше как месец и половина и нейната щерка не е свикнала в яслата - по цял ден плачела.. Ми накрая си я прибрали вкъщи и сега търсят варианти точно да сменят учителките. Щото това не са педагози - не може да кажат "ми кво да я правим, тя си реве, взимайте си я, не може да свикне". Та тъй, работа е на персонала там да обгрижват детето ти така, че то да се приспособи възможно най-бързо и лесно. Всички знаем, че това е само на хартия и теория, но пък хич да не се приспособи за толкова много време - те това вече не е нормално.
И да не забравя - честита рожба на Бейбиблу!!

Пууу, пак се олях