Януарската тайфа стяга се за веселба

• 26 507
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Дони, тъкмо щях да ти пиша да го проверите дребния, щом се притесняваш, но виждам, че ще ходите на преглед  Peace. Стискам палци да няма нищо  Hug Пък за театрото и оперетите - свиркай, стига да има на кого да зарежа Калоян - съм там. То всъщност Митко не е много по музикалните представления, тъй че поне за оперетите може и да намажа  Whistling. И в тази връзка - Ралче, ако си мислиш, че с мъжа бях на балет - тц - мама нали беше тук, та заедно ходихме  Simple Smile. Той не обичал такива неща да гледа  Rolling Eyes

Данииииииииии,  Hug Hug Hug Hug Къде се изгуби!? Липсвате ми много, твоята бандитка ми е една от слабостите Heart Eyes  Hug

Сиска, наистина изглеждаш супер  Peace. Стана ми любопитно като разказваш каква мъка ти е храненето на Боги.. Пробвала ли си да му даваш само толкова, колкото той желае? Т.е. да видиш дали наистина няма нищо да яде или пък ще прави така няколко дни и после ще се сети, че всъщност е гладен?  newsm78 Аз опит с неядящо нямам (слава Богу), но все ми се струва, че децата си знаят  Rolling Eyes

За яслата дори не знам какво точно ми е мнението.. Мисля я за необходимото зло. Да, определено вече считам, че е по-добре вкъщи с роднина, отколкото на ясла. Ама като няма как - трябва да се ходи. Не я долюбвам особено, но в интерес на истината, когато Кало е болен и си стоим вкъщи няколко дни... е просто полудявам(е). Един от последните пъти Митко се прибра вечерта и аз почнах нещо да мърморя и да се ядосвам. Той само ме погледна и ми каза - време ти е да се връщаш на работа пак  Rolling Eyes. Та така - раздвоена съм в отношението си към яслата, но пък фактът си е факт и засега поне не мога да го променя, така че - това ще е.
Иначе, Моник, сетих се още нещо - имате ли шанс да му смените я групата, я самата ясла? Онзи ден на площадката една мама ми разказваше как месец и половина и нейната щерка не е свикнала в яслата - по цял ден плачела.. Ми накрая си я прибрали вкъщи и сега търсят варианти точно да сменят учителките. Щото това не са педагози - не може да кажат "ми кво да я правим, тя си реве, взимайте си я, не може да свикне". Та тъй, работа е на персонала там да обгрижват детето ти така, че то да се приспособи възможно най-бързо и лесно. Всички знаем, че това е само на хартия и теория, но пък хич да не се приспособи за толкова много време - те това вече не е нормално.

И да не забравя - честита рожба на Бейбиблу!!  Heart Eyes  bouquet

Пууу, пак се олях  Crazy

# 61
Не знам може би аз съм имала ''бебе ангел'', но с Крис бебе беше супер лесно не като сега. Целият ден спеше и на всеки 3 часа и половина, 4 ядеше. За всичко съм имала време и никой не ми е помагал. Мен ме много повече страх как ще се справям с Крис (как вика Копривката ще има ревност), отколкото с бебето. Пък и проблема би трябвало да е повече вечер като заспиват и са кисели, не през деня докато евентуално е на ясла. Криско цял ден си играе в стаята и си гледа филмчета. Единствено съм заета ако и давам обяда, вечерята или го къпя.
Интересно ми е мнението на Сиската. Виждам че Боги още не тръгнал на ясла, следователно не мисля, че и е толкова трудно, пък и доколкото си спомням и тя е самичка.

# 62
  • София
Моник- аз се надявам да вземеш според теб най-правилното решение, с оглед на това как ще бъде самата ситуация след като родиш и как ще се чувстваш ти Hug
Аз самата все още се чудя какво да правя след като ми свърши и вторта година майчинство- мисля да си взема и натрупаният отпуск и след това да се връшам на работа, а пък ЙоЙо да я оставя да я гледа свекито, като ако я класират на ясла, мисля да я пусна, с уговорката, че ако боледува или не може да се адаптира, пак ще остане варианта със свекито...от друга страна се чуда дали да не си взема и неплатеният отпуск и да си я гледам аз Rolling Eyes, ама още една зима със свекито вкъщи, просто няма да издържа ooooh!, а и финансовият въпрос излиза на лице- не че аз вземам голяма заплата, но все пак са си парички- сега ни е доста трудно, че съм на минималното, а пък неплатена...а и аз самата усещам как с вскеи изминал ден се изнервям ве повече от натрупването на стоенето вкъщи...Миналата година изощо не се и замислях, директно реших, че оставам, но сега нещата са малко по-различни Rolling Eyes, ситуацията има няколко страни.
Дони- стискам палци за прегледа Hug
Накри- забравих да ти кажа, че много се радвам за тъпкащото сърчице Heart Eyes
Елена- дано и при вас скоро се уравновесят нещата, да свикнеш със свекито, или пък Марит да свикне на яслата Hug
Ягодка- мерси, че ме мислиш и стискаш палци Hug, пусни някоя снимка на Ивайла, да й се порадваме Hug

# 63
Елена, и аз ти желая скоро нещата да се нагласят по най-добрия за вас начин - разбира се най-вече детенце да е здраво, да започне да приема яслата. Права си, че всеки гледа една ситуация от собствената си камбанария. Наиситна банките и магазините не ги вълнува свиква или не детето с яслата, при такава ситуация и аз сигурно бих си пратила детето на ясла.

Ралче, дано скоро се похвалиш с продажба и евентуална покупка на ново жилище за вас тримата  Hug

За това как ще е с две деца в къщи - идея си нямам, явно наистина си зависи от децата, средата и пр. Ние живи и здрави ще се гледаме при моите родители поне 2-3 месеца, което респективно означава много помощ и обгрижване от всякъде. Няма да се занимавам с домакински нещо, поне не така ако сме си на Свищов. Относно лудването - сигурно ако останеш сама в къщи с 2 деца и куп други задължения, без никаква помощ от никой, е неизбежно.

Аз от стоенето в къщи не съм се изнервила още, имам достатъчно други задачи, които просто не ми дават възможност да се отегча. Даже на моменти ми идва нанагорнище, та жадувам да си се мотаем по улиците с малката, да се излежавам и да не мисля за фирми, пререгистарции, с които сега ме заливат, изпити и пр.

# 64
на мен пък деца ми дайте да гледам и да си стоя вкъщи...хич не ми се мисли, че някой ден ще трябва да работя...засега не мисля...след време искам да работя за себе си...
не винаги всичко зависи от парите...имам приятелка, която може да си позволи да си стои вкъщи и да си гледа детето, ама не ще...пък даже и тук имаме такива...
така, че на кой както му харесва...важното е децата да са здрави, другото все някак си ще го наредим...

# 65
Снощи бяхме на кино newsm44 Гледахме Skyline. Филмът беше тъп, но с добри ефекти, само последните две минути бяха идейни, но важното беше, че правихме нещо различно. Утре планирам да ходим на пъб и да обърнем една бутилка вино Heart Eyes

Мони, и на мен ми стана много мъчно за Преслав!!!Дано бързо свикне! А има ли възможност да ходи на половин ден, докато свикне? Иначе, и аз мисля, че ще имаш нужда от малко спокойствие през деня. Помня колко изтощават първите месеци с бебе, дори и кротко като моето. А и нали трябва да си имате вашето лично време с малката принцеса Grinning  Аз те бях питала и преди, че ми е интересно, как се отнасят в яслата към вегетарианството на Преслав?

То и аз съм в дилема по градинския въпрос! И друг път съм ви споделяла, че добрите градини в Англия са много скъпи и евентуално като почна работа ще ми отива заплатата за градина. На някакво кофти място няма да я пусна, така или иначе. Но от една страна и мисля дали да си я гледам още две години, докато стане време за училище(тук почват на 4) От друга, това образование английско, без да е подплатено със стаж, няма да ми е толкова полезно, колкото ако междувременно придобия поне една година опит по специалността. И мноого се чудя....не очаквам отговори, понеже аз трябва да си го реша за себе си, но ми се споделяше с вас! Иначе, чесно казано и аз съм като Лорини и не ми се работи, уча си, гледам си детето, правя сладкиши, супер ми е!!!

Даа, Ягодке, дай да я видим Ивката Hug Ти още се ослушваш за фейсбука, така че поне тук давай да гледаме снимки Heart Eyes

И стига сте ме плашили с тия свеките, че и мойто ще идва за празниците! И то по мое предложение. Ми самичка е жената, и внучето скоро не си е виждала, така че мисля, че ще се получи добре. А и ние ще си поизлизаме.

# 66
Долу еманципацията! Mr. Green Долу универсалната бойна машина, в която се е превърнала жената!  Laughing Вярно, че сиренето е с пари, но всичко е някакъв низ от неповторими мигове, така че нека да е широко на душата и наздраве!  bouquet

# 67
  • София
Долу еманципацията! Mr. Green Долу универсалната бойна машина, в която се е превърнала жената!  Laughing Вярно, че сиренето е с пари, но всичко е някакъв низ от неповторими мигове, така че нека да е широко на душата и наздраве!  bouquet
Те това е приказка Simple Smile
Тъй, оказа се, че не си въобразявам...за съжаление. На 8.12 ще ни приемат в ИСУЛ за аудиограма, която поради малката възраст се прави под пълна упойка Sad

# 68
# 69
Долу универсалната бойна машина, в която се е превърнала жената!

Баш в таквоз съм се превърнала и аз в последно време Crazy \имам нужда някъде да избягам и да изчезна безкрайно Mr. Green
За яслата,не знам и аз вече,но като си познавам детето какъв е силоизсмуквател,ако имам и още едно бебе у нас сега сигурно ще ме приберат за дълго време в някоя клиника или не знам,ако няма човек избор със всичко се свиква.Йоана свикна сравнително бързо,но то нейното е нещо като частна ясла и са само 5 деца и вече се чувства супер,търси си другарчетата да си играят.Само 1 месец мрънкаше сутрин като отивахме,но не е плакала там и даже на много неща я научи жената и излиза по 10 лв. на ден с всичко,което прави 200 лв. на месец и е поносимо за бюджета,но сме в по-малък град и за това иначе в София не ми се мисли колко ще излиза. ooooh!
Сис,изглеждаш супер  bouquet,аз тъкмо се поприведох малко във форма - 5 кг съм,ходя тренирам а-у,та се повталих Sunglasses,но имам още поне 5 килца да свалям.  chef
Дони,дано всичко с дребуса да е наред,много неприятно това със слуха,много ми стана гадно като прочетох.Стискам палци. Praynig
Забравих какво още щях да пиша,а нямам и време,отивам за Йоаницата.Целувки на всички. Hug

# 70
  • Варна.....
Ей, Дони, тия твоите хлапаци!! Стискам палци  Hug

Ай стига де, какво ви пречи еманципацията. Аз си обичам и харесвам работата. Ще изперкам ако съм си само у дома.
Е, ако работех само за удоволствие щеше да е една идея по- добре, ама....

# 71
Леле Дони, ужас!!!

Тайничко все се надявах, че обяснението за твоите притеснения е далеч по-безобидно...

Стискам палци да не е необратимо  Praynig

# 72
Дони и от мен така  Hug Hug,дано всичко е наред или ,ако има нещо е по-безобидно и поправимо. Praynig

# 73
Дони  HugPraynig за вас!

# 74
  • София
Мила Дони, стискам палци Praynig Hug Praynig Hug Hug Hug Praynig- щв ви мисля много, да знаеш Hug

Общи условия

Активация на акаунт