Януарската тайфа стяга се за веселба

• 26 514
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Дони, и от мен силно стиснати палци  Praynig Praynig Praynig. Само да ти кажа, че на наши познати детенцето така недочуваше, оказа се, че третата сливица притиска някакъв нерв и след махането й нещата значително се подобриха. Дано причината наистина e отстранима, а проблемът бързо разрешен  Hug Praynig.

Аз също си обичам работата, с такъв хъс съм ходила 6 години, че първите даже забравях да си тръгна след края на работното време  Mr. Green. Достатъчно амбициозна съм, че да съм далеч от мисълта, че ще си стоя в къщи следващите десетина години  Mr. Green, но на този етап от живота си смятам, че по-важното е да отделя 2-3 г., да си изгледам децата, а след това дето се вика - всеки по направление - децата по градини, мама на работа. Да не говорим, че в един момент те имат нужда от комуникация и социализация в среда, различна от тази, която им предлагаме в къщи.

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 18:49 от elli_g

# 76
Дони  Hug Hug Hug дано всичко мине бързо и безпроблемно, мила. Heart Eyes Много гушки за Гого.

# 77
здравейте,
нямам време да чета, но да драсня някой ред. и лаптопът ми се прецака- не мога да пиша на спокойствие- все някой наднича.
ок съм, с 2 деца Rolling Eyes-така реших- не ми се занимава на този етап и дебелееееееее #Cussing out
Евгени се ходи на ясла, каза и ЧАО даже и аз съм спокойна, с Дари даже ди говорят вече, но на него не му се разбира кой знае колко-както се казва-Не му е качена кирилицата Wink
аз си ходя на работа, беснея по баровете и така....
до скоро...целувки
П.П. Ако се виждате случайно, ми пишете на мейла поне-datrade@abv.bg или dkishkina@pharmastore.bg bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 78
Дони, силно стискам палци да е нещо, което ще го израсте Гогито Hug Hug Hug

# 79
  • София
Благодаря ви момичета Hug Принципно съм едно голямо неведение, защото нищо конкретно не ми казаха. Проблем има, но ще се разбере на 8-ми след аудиограмата...
Киша, утре на кафе в 5 в парка? Тъй или иначе вися да чакам Хриси и всеки път си викам ще ти се обадя и се отнеса...
Данинце, ми покажи се дееее. И калпазанката също Wink
За работата - последно работих преди 4 години и 3 месеца Embarassed Бях без ангажименти. Сега имам 2 с много ангажименти покрай тях и не знам как ще се справям...

# 80
  • Русе
Ехоу!
Дони, и аз стискам палци. Все има човек за какво да се притеснява.  Tired
За яслата - и аз мисля, че е необходимо зло, макар че Кари повече стои у нас и по-малко там..не знам и аз вече..
За работата: ами обичам да ходя по принцип. Не мога да си представя да стоя у дома повече от 2г. Например баба ми цял живот е била домакиня и не е ходила на работа.
Не мога и да си представя как ще се справям с 2 деца. Особено с 2 малки. Надявам се и да не ми се налага. То моето е щуро за 3 момчета..
Ние си живеем сами тримата ( и слава Богу). По принцип не съм конфликтна личност, но и не обичам някой да ми се бърка в нещата и да ми казва какво да правя. Вече трети уикенд съм без мъж ( поработва допълнително) и ми иде нанагорнище. И хубавото време изтървахме за разходки..но здраве да е! Запланували сме началото на декември да направим една София с изкараните пари, но ще видим. Имам приятелка, у която можем да пренощуваме и малко шопинг да направим. Между другото, на 25-ти отваря първият ни МОЛ в Русе. Голям кеф!
Хайде, приятен уикенд, дами, че май се поолях.

# 81
Ей, къде сте всички newsm78

# 82
  • София
и аз това да питам. Аз съм с мамма и имам вето на нетя Twisted Evil

# 83
тук сме... smile3534

# 84
  • Варна.....
Пием, пеем, пушим....

# 85
седим си кротко пред компютрите и се лакираме...хахаахах