Аз пък нещо прищипах жила на врата и сега съм като робокоп...

Наздраве

Имам и една домашна помощница, която идва 2-3 пъти в седмицата за по 2-3 часа да се заниамава с домакинската работа, защото ми се иска поне следобедоте, докато спят децата аз да почивам, а не да се занимавам с домакинска работа. НО тя толкова добре я върши, че все след нея доушетвам
Божидар освен, че не е на ясла, ами не е и на детска кухня- прави ми кеф да му готвя, още повече, че съм се заредила с БИО продукти "MADE IN наше село"
Ами... това е !
На бъдещите мами- УСПЕХ!!!

Имам и една домашна помощница, която идва 2-3 пъти в седмицата за по 2-3 часа да се заниамава с домакинската работа, защото ми се иска поне следобедоте, докато спят децата аз да почивам, а не да се занимавам с домакинска работа. НО тя толкова добре я върши, че все след нея доушетвам
Божидар освен, че не е на ясла, ами не е и на детска кухня- прави ми кеф да му готвя, още повече, че съм се заредила с БИО продукти "MADE IN наше село"
Ами... това е !
На бъдещите мами- УСПЕХ!!!
Много е сладко всичко, което си написала. А тези моменти така бързо минават, че просто ти се иска на всичко да се насладиш, ако ще и на мрънкането и реването дори.

Това, което написа за емоцията на Анди, когато са ви изписвали- точно по същия начин се държеше и Божидар. Аз обаче веднага му предстваих бебето, казах му, че е неговото бебе, неговото приятелче, Позволявам му винаги,когато пожелае да го пипне, целуне, гушка, но винаги казвам и показвам как се прави. И до ден днешен е мнооого внимателен с него- пу- пу. А Боги от както е роден да е спал 10-тина пъти в кошарата- не искаше и това е, а сега има такова желание да влиза и да ляга при бебето. Дори няма да ми повярвате обаче го слагам да ляга до бебето в кошарата, пускам им играчката над главите им и 30мин. тишина и спокойствие- нито единия мърда, нито другия , много са смешни, ще ви пусна снимка. Аз им хвърлям по едно око, но си върша някаква работа. И в активната гимнастика е така, Боги вика на бебето "Агууу" и се намърдва при него. Понякога си мисля, че може несъзнателно да го нарани, но за сега не се е случвало, но вече му имам пълно доверие, че няма да го нарани умишлено. Това си е неговото бебе!!! 
Днес дребния си остана вкъщи, че вдигна Т и сега цари спокойствие 
Имаш нашата подкрепа

Препоръчани теми