Януарската тайфа стяга се за веселба

• 26 531
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • Ловеч
поне си го признаваш Simple Smile
Аз пък нещо прищипах жила на врата и сега съм като робокоп... Sick
Така се получава при липса на секс и слаба хигиена на пиене Wink
Наздраве Drunk

# 91
на чатче го обърнахте май  Mr. Green

# 92
  • София
поне си го признаваш Simple Smile
Аз пък нещо прищипах жила на врата и сега съм като робокоп... Sick
Така се получава при липса на секс и слаба хигиена на пиене Wink
Наздраве Drunk
Ми ти само бягаш по тъча. Кога ще дойдеш на гости на комшийката, че да пийнем? Да ги изклюкаря - Бубса и Тобито още на са запознали братчедите!!! Не е ли срамота ми кажете, другарки и другари?!?
Аре наздраве Wine Glass

# 93
  • Варна
Дзън-дзън...

# 94
голям чат, голяма работа...ама ни мързи...айде лека нощ Simple Smile

# 95
Ей, Дони, силни палци и положителна енергия всичко да е наред!!!!  Hug Hug Hug

Много интересна тема сте подханали за гледането на деца с малка разлика. Както не веднъж съм споменавала, очаквах да ми е много, много по- труднно, още повече, че на мен наистина няма кой да ми помага( за родителите ни). Разбира се в извънредни ситуации разчитам на тях, но в ежедневието съм си съвсем самичка с двамата. Мъжа ми излиза рано, късно се прибира, но помага с каквото може- не се оплаквам, например той къпе бебето, облича, аз го кърмя и приспивам. После аз къпя Божидар, а той го облича и така. Сутрин според ситуацията- кой спи, кой- не. За сега спим така- аз, Боги и бебето сме в една стая, тате в другата. Понякога Божидар реве през ноща- бебето не се буди, понякога бебето реве- Божидар не се буди,понякога реват и двамата- аз се виждам в чудо!!! В такива моменти ги взимам в мен на спалнята, гушкаме се, говоря им, единия отгоре ми, другия под мишницата ми и така се успокояват и заспиват. Определено тази работа е за хора със здрави нерви. На разходки излизам 99% сама с двамата, по 2 пъти на ден- сутрин и следобед, защото Боги на обед спи и се прибираме. Тоест деня ми минава с хранене, миене, обличане, разходка, събличане, хранене, миене, сън, обличане, хранене, миене, разходка, събличане, миене, хранене, къпане, сън...  #Crazy  Joy Имам и една домашна помощница, която идва 2-3 пъти в седмицата за по 2-3 часа да се заниамава с домакинската работа, защото ми се иска поне следобедоте, докато спят децата аз да почивам, а не да се занимавам с домакинска работа. НО тя толкова добре я върши, че все след нея доушетвам  #2gunfire Божидар освен, че не е на ясла, ами не е и на детска кухня- прави ми кеф да му готвя, още повече, че съм се заредила с БИО продукти "MADE IN наше село"  Joy Ами... това е !

Усмихнатото, отностно храненето на Боги, ако го чуеш той все е гладен. Като сме на разходка обикаля из масите на хората и си проси каквото има за ядене, но вкъщи, ако няма достатъчно добро занимание, което да отвлече вниманието му от яденето- няма да близне, а после ще мрънка колко е гладен. Имло е пъти, в коитоне го изтрайвам и спирам да го храня,а после като мрънка, че иска да яде- просто се правя на разсеяна до следващото хранене.
Ха, а знаете ли къф кеф е да се кърми бебе и да се храни едновремено бате  Joy  На бъдещите мами- УСПЕХ!!!

# 96
Ей, Дони, силни палци и положителна енергия всичко да е наред!!!!  Hug Hug Hug

Много интересна тема сте подханали за гледането на деца с малка разлика. Както не веднъж съм споменавала, очаквах да ми е много, много по- труднно, още повече, че на мен наистина няма кой да ми помага( за родителите ни). Разбира се в извънредни ситуации разчитам на тях, но в ежедневието съм си съвсем самичка с двамата. Мъжа ми излиза рано, късно се прибира, но помага с каквото може- не се оплаквам, например той къпе бебето, облича, аз го кърмя и приспивам. После аз къпя Божидар, а той го облича и така. Сутрин според ситуацията- кой спи, кой- не. За сега спим така- аз, Боги и бебето сме в една стая, тате в другата. Понякога Божидар реве през ноща- бебето не се буди, понякога бебето реве- Божидар не се буди,понякога реват и двамата- аз се виждам в чудо!!! В такива моменти ги взимам в мен на спалнята, гушкаме се, говоря им, единия отгоре ми, другия под мишницата ми и така се успокояват и заспиват. Определено тази работа е за хора със здрави нерви. На разходки излизам 99% сама с двамата, по 2 пъти на ден- сутрин и следобед, защото Боги на обед спи и се прибираме. Тоест деня ми минава с хранене, миене, обличане, разходка, събличане, хранене, миене, сън, обличане, хранене, миене, разходка, събличане, миене, хранене, къпане, сън...  #Crazy  Joy Имам и една домашна помощница, която идва 2-3 пъти в седмицата за по 2-3 часа да се заниамава с домакинската работа, защото ми се иска поне следобедоте, докато спят децата аз да почивам, а не да се занимавам с домакинска работа. НО тя толкова добре я върши, че все след нея доушетвам  #2gunfire Божидар освен, че не е на ясла, ами не е и на детска кухня- прави ми кеф да му готвя, още повече, че съм се заредила с БИО продукти "MADE IN наше село"  Joy Ами... това е !

Усмихнатото, отностно храненето на Боги, ако го чуеш той все е гладен. Като сме на разходка обикаля из масите на хората и си проси каквото има за ядене, но вкъщи, ако няма достатъчно добро занимание, което да отвлече вниманието му от яденето- няма да близне, а после ще мрънка колко е гладен. Имло е пъти, в коитоне го изтрайвам и спирам да го храня,а после като мрънка, че иска да яде- просто се правя на разсеяна до следващото хранене.
Ха, а знаете ли къф кеф е да се кърми бебе и да се храни едновремено бате  Joy  На бъдещите мами- УСПЕХ!!!

bouquet Много е сладко всичко, което си написала. А тези моменти така бързо минават, че просто ти се иска на всичко да се насладиш, ако ще и на мрънкането и реването дори.
Това с кърменето и храненето и аз го практикувах, щото наш бате до скоро беше по-резонно да му буташ храната, отколкото да го оставиш сам. 2ч, без да преувеличавам ИЗОБЩО си откарва на масата на всяко хранене.

# 97
Момичета, от сърце ви благодаря за пожеланията и стискането на палци:) Всичко мина добре и сме си вкъщи вече за голямо мое щастие и успокоение:)Да разкажа накратко за раждането!
Самата операция беше малко кофти понеже на 2 пъти ми падна рязко кръвното, но като цяло спинална упойка е за предпочитане- видях си бебчето като го извадиха, чух го като заплака и през цялото време бях в съзнание- все емоции, които се помнят цял живот!!
Оказа се, че имам много страствания от предното секцио, което означава, че ми е за последно с операциите:) и в резултта на тях или на това, че е второ секцио малко по-трудно се възстанових, но сега съм пушка:))
Адски много ми беше мъчно за Анди, понеже преценихме, че за негово добро е да не ме вижда там и после ще плаче като си тръгва.
Бяха му казали, че съм на работа и за парички и той това повтарял като се сети за мен- "мама пити", един вид Мама е за парички.
Като ни изписваха ми доведоха Анди в стаята да му се порадвам насаме преди изписването и като дойде се държа много странно- превъзбудено, уплашено да не ме загуби пак, много объркан, а бе ужас!!Рева, крещя, мятка се, тръшка се, не слуша..побарка ни целият ден. Едва го приспахме вечерта и днес вече е нов човек- спокоен, щастлив, гушка се...ноо бебето още не му го давам. Бебончо е много кротък (за сега)- само спинка и папка!
Сега чакаме свекърите да дойдат на гости и ще празнуваме денят на християнското семейство!

# 98
  • София
babyblue , а как се казва младежа - най-важното не разбрахме Hug
Добре, че не са ти водили Бате в болницата. Хриси ми го доведоха веднъж, плакахме и двамата, след това се е сърдел на всички, и той беше супер объркан първите дни от това "малкото". Ееех, върнах се 2 години назад. Сега да ги видиш диванетата каква комбина са. И като му викне Хисиии-все едно мед му капе от устата
Два дни не съм излизала на вън. Вече откачам и само си търся повод да ида поне до магазина. Нали трябва да ги овардя и двамата здрави, но нещо подкашлят. Само бутам сиропи, хапчета, че не ми се отлага операцията и да я мисля още повече...И те подлудяха в нас.
Мисля една питка да врътна послучай празника на християнското семейство Simple Smile

# 99

Да, аз съм пропуснала да напиша най-важното за младежа:) Даниел се казва (на баба Дони), роди се 3.420 кг. и 50 см.
От вторият ден е един такъв ококорен, гледа все едно ще ти проговори:)

Дони, чета за твоите притеснения с Гого и вярвам, че всичко ще е наред, не варвам да е нещо сериозно! Hug

# 100
Бейбиблу, честито ново попълнение в семейството Hug Да ви е жив и здрав малкия Даниел, да е много послушно и щастливо дете!!!

# 101
Бейбиблу[/color], добре си се завърнала  Hug Това, което написа за емоцията на Анди, когато са ви изписвали- точно по същия начин се държеше и Божидар. Аз обаче веднага му предстваих бебето, казах му, че е неговото бебе, неговото приятелче, Позволявам му винаги,когато пожелае да го пипне, целуне, гушка, но винаги казвам и показвам как се прави. И до ден днешен е мнооого внимателен с него- пу- пу. А Боги от както е роден да е спал 10-тина пъти в кошарата- не искаше и това е, а сега има такова желание да влиза и да ляга при бебето. Дори няма да ми повярвате обаче го слагам да ляга до бебето в кошарата, пускам им играчката над главите им и 30мин. тишина и спокойствие- нито единия мърда, нито другия , много са смешни, ще ви пусна снимка. Аз им хвърлям по едно око, но си върша някаква работа. И в активната гимнастика е така, Боги вика на бебето "Агууу" и се намърдва при него. Понякога си мисля, че може несъзнателно да го нарани, но за сега не се е случвало, но вече му имам пълно доверие, че няма да го нарани умишлено. Това си е неговото бебе!!! Laughing
Дони, ти се върна 2 години назад, а мен ме прати 2 години напред. Повече от всичко на света искам да им капе мед от сърцето, когато си викат на име- искам да се разбират и уважават.  Heart Eyes
Ланг, и аз не мога да го чакам често да се храни сам, защото просто не се храни. Моите приятелки дават цели късове отчупена кифличка, сандвич или нещо от сорта и сами си гризкат и още си искат, а моето диване, освен, че не иска, ами аз трябва да му пъхам в устата хапка по хапка и пак ги изплюва от време на време....  ooooh!

# 102
Сиска, възхищавам ти се искрено...на постовете, на куража, на това, че винаги изглеждаш перфектно, на усмивката...много много ме зареждаш...чак на мен ми се прииска второ...ама още има време, поне да почне да заспива без ньони breastfeeding

# 103

И при нас е весело:) Снощи Анди съчувстваше на бебето, понеже плаче докато го капем и после поиска и него да го изкапем в коритото на бебето и да му сложа памперса на плота, където повиваме бебето:)

# 104
  • София
Отново благодаря за съветите. Аз също смятам, че яслата ще ми е чудесен помошник и за мен това ще е най-добрият вариант. Иначе лелките са страхотни-винаги мога да се обадя и да получа подробна информация за всичко, което ме интересува. Много съм доволна от отношението, защото имат индивудуален подход към всяко дете. В края на седмицата в едно джобче правят нещо като отчет за седмицата-какво са учили и творили - много сладки картинки и интересни рисунки GrinningДнес дребния си остана вкъщи, че вдигна Т и сега цари спокойствие Hug
Дони, всичко ще е наред с Гого HugИмаш нашата подкрепа Praynig Peace Praynig
Бейбиблу, и аз ти се възхищавам за търпението и спокойствието - представям си точно такава лудница и не знам как бих запазила самообладание Rolling EyesДано бързо да се възстановиш напълно, хубаво е, че вече сте си у дома и сте заедно. Целувки на малкия бонбон Heart Eyes
Радостчо, не знаех, че така стоят нещата с градините в Англия EmbarassedДано намерите най-доброто решение Hug
Супер сте всички Hug
  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт