Януарската тайфа стяга се за веселба

• 26 841
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна.....
Мим сигурно  торта прави, щом не пиянства тук  Mr. Green
Ай наздраве на дружинат
Смайлинг, заради теб влязох !! Но ти пък не пиеш.....

# 496
Мим сигурно  торта прави, щом не пиянства тук  Mr. Green
Ай наздраве на дружинат
Наздраве дружина !!!
Смайлинг, заради теб влязох !! Но ти пък не пиеш.....
Кой казваш, че не пие  Sunglasses Сис, ще черпя мартини, защото те издадох   bouquet
Ох, бързо да се похваля и изчезвам - нали ви казвах, че днес си очаквах коледния подарък да дойде със Спийди - е дойде  Party

Хахахахааха, след толкова години брак и не знам колко съвместно съжителство преди това, моят любим не спира да ме изненадва. Наистина очаквах обувки /защото знае, че с тях никога не греши/, но явно този път много се е чудил и е решил да постъпи по Соломоновски  Joy
Лека и наздраве !

# 497
  • Варна.....
Бубс, твоят мъж преподава ли уроци??
Ми тя Смайлито до сега не се е включвала в пиянстването, пък и нали кърми...  Но то мартинито не е алкохол, вярно  Joy

# 498
Ми тя Смайлито до сега не се е включвала в пиянстването, пък и нали кърми...  Но то мартинито не е алкохол, вярно  Joy

тайс не внимаваш...преди няколко дни Сисито се оплака, че вече не кърми...сега имаш да я черпиш...

Бубсссс
...на всеки пожелавам такива подаръци...имам предвид най-вече изненадата...имайки предвид, че аз подарък изненада не съм получавала от ????????? нямам спомен от кога...всеки път сама си ги избирам...

# 499
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛОТО МИ СНАХЕНЦЕ И АНДЖЕЛИКА!!!  ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

# 500
  • Варна
Първо да честитя на астралната ни близначка Анжелика! Радостчо, много да те радва, да ти е жива и здрава!!!

А сега...показвам ви тортата, макар да има още малко за декорация/от все сърце благодаря на Лили, за многото разсяснения   bouquet/, показвам ви и една мацка на 2 години:) А по-късно и как духа свещички:)

# 501
  • Варна.....
Мим, Радостчо, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОЛЕЕЕЕЕМИТЕ ВИ МОМИЧЕТА!!!!
Здрави и усмихнати деца, радващи родителите си!!!!

Лорини, посипвам се с пепел  Blush

Аз също не помня откога не съм получавала изненада, освен някой трън (както се именуват цветята у дома)  hahaha
Бубссс, първите от къде са??

# 502
Честит Рожден Ден на красавиците Ели и Анджи ! 
Да са умни и красиви като мамите си , да са здрави и щастливи !

# 503
  • Ловеч
Честит Рожден ден на Ели и Анджи!
Да са много здрави и щастливи!

Мим браво за тортата Hug

# 504
Честита втора годинка на Ели и Анджелика!Да са живи и здрави да радват мама и тате.
Много много усмивки,щастие,палаво и весело детство им желая  Hug.

Мим,тортата наистина е много хубава.

# 505
Честит Рожден ден на Елия и Анджито! Да са ни живи, здрави и да радват много мама и тати!    bouquet

# 506
  • София

Честит рожден ден от мен и ЙоЙо на прекрасните Елия и Анжделика- да за здравички, д аимат щастливо детство и да слушкат мама и тати:)

# 507
  • Русе
Честити 2 годинки на Елинка и Анджи! Да са живи и здрави и да растат щастливи!

И на мен дядо Коледа ми донесе вчера със Спиди 3-тия подарък:

И аз изненади не съм получавала доста време.
Снощният банкет беше ок - пийнахме порядъчно и купонясвахме до 3ч. Ходих на дискотека за пръв път след 8.03  Crazy

# 508
Честит рожден ден на Елия и Анджелика! Да растат здрави, щастливи и усмихнати деца!

# 509
Честитит рожден ден на красавиците Елия и Анджелика!
Да са живи и здрави, усмихнати, послушни и добри деца! Heart Eyes

Гледам, че Дядо Коледа при някои много подранил...  Laughing Да са ви честити новите придобивки, момичета, и със здраве да си ги ползвате!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт