Януарската тайфа стяга се за веселба

• 26 499
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Момичета ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА... да сте ми много здрави всичките и вие и децата ви, и мъжете и всички покрай вас...нещо хич нямам време да седна да пиша и чета и чета през ред...затова извинявам се на тези, на които не съм честитила някой празник...както се казва зло да ви забрави...

и сега малко да се оплача...за Коледа получих няколко смс-а плюс обаджания само от най-близките ми приятелки четири на брой...но нова година бяхме с две двойки наши приятели и се чух с само с трите ми приятелки...четвъртата беше у нас...един смс не получих...а извинете, получих...от жената, на която поръчах многократни пелени по интернет за погачата на моя приятелка...всичко друго беше по интернет...

еми не знам, аз ли съм старомодна, но едно е с вас да си честитим тук, друго е близки хора...много ми е мъчно...хем не мгоа без интернет, хем почвам да го мразя точно заради това...

и по тоя повод, от седмица си мисля да ви благодаря, че третата година вече посрещаме заедно и че след всички спорове, препирни и неразбирателства пак сме заедно...успешна година ви пожелавам на всички...

и сега да кажа малко хубави неща...посрещнахме нова година с наши семейни приятели...едните с дете на 2.6г, другите с бебе на 2м...
Катерина и Мими(Мариян...но на всички деца с М вика Мими) дивяха до 3ч заедно с нас...гониха се, бориха се...много сладко си играха...и понеже спаха у нас, на сутринта Мариянчо не искае да си ходи...

и сега кажете, ако знаете от къде да си купя чинии-черни и да не са на луминарк...

# 661
  • София

и сега кажете, ако знаете от къде да си купя чинии-черни и да не са на луминарк...

Е аз като имам на Луминарк - голям праЗ. Пазя ги за височайши гости Joy Абе виждах някъде  newsm78 Има един магазин на Мария Луиза - по-близо до Лъвов мост. Там съм разглеждала невероятни сервизи - провери там.
СМСи и аз не получих, но без бой да си призная - не съм и пращала Embarassed Така че малко и аз съм си виновна...Но получих хартиена картичка от една дружка и и върнах жеста с изненадващо писмо от Дядо Коледа точно за РД на дъщеря и. Изненадата е била голяма за всички, понеже писмото си беше истинско(кумата работи в Български пощи и пращат на децата, които са писали до Дядо Коледа)

# 662
абе то луминарка е хубав, ама много чуплив ми изглежда...а като за мен трябва да е нещо по-здраво...

# 663
имам един въпрос за детските и ваксините...някой подавал ли е скоро молба за детските надбавки и искат ли наистина бележка от ЛЛ, че детето има всички ваксини...че ако е така, ще караме вече без детски, освен ако нашта докторка не се навие да пише, че са поставяни...
вие водите ли си децата на редовните профилактични, щото аз не съм я водила от повече от половин година...не че и да я заведа преглед ще може да се направи...тя ще си пищи и нито ще може да я премери, нито да я преслуша...така, че то малко безмислено...поне при нас...

# 664
  • Варна
Добро утро!
Аз я заведох при педи на 2г., ама защото ми се обади по тел и пита живи ли сме:) Аз от април не бях... След 2рата годита и без това на 6мес е прегледа!

Абе само моето ли дете заспа в 21ч на Нова година....как издържат до 2, 3ч направо ми е непонятно...не се ли превъзбуждат? Елия изтърва ли я...настава ад!

ЧРД на Маги и Ади!!! Живи и здрави да са!!!

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 09:50 от Мим

# 665
Здравейте, дами!

Честита нова година! Дано е по-радостна, по-щастлива, по-ведра и по-мъдра от миналата! И дано всички да се радваме на добро здраве!  Hug

Честит рожден ден на всички, които пропуснах!! Живи и здрави да бъдат!
Много се извинявам - мислих ви постоянно, но така и не се докопах до нетя за време, което да ми е достатъчно да напиша един пост  Embarassed

Честит рожден ден на Ади, да расте все по-голяма красавица и да почне да си играе и с кукли, не само с чудовища Wink

Честит рожден ден и на Маги, да бъде и тя жива и здрава и добра кака Wink

СМС аз получих малко, но така съм си и очаквала, не съм разочарована, дори напротив - писаха ми хора, които съм позабравила  Rolling Eyes. Получих и от някои майки, които съм консултирала - смс-и и обаждания - е, страшно ме разчувстваха, честно! Просто голям подарък ми направиха  Heart Eyes

На консултация като на консултация, т.е. за мерки и теглилки от 1-та годинка не е ходил. Но пък иначе сме редовни при педката заради болестите, тъй че... Е, вече и за това не сме редовни, щото ходим на хомеопат и най-често с него си общуваме  Laughing.

Моето хлапе заспа към 1 ч. на Коледа, но на Нова година му се доспа много рано. Е, издържа до след 00, но беше вече мнооооого изморен. Което се отрази на отношението му към зарята - голям страх бра горкият. И кухнята беше най-сигурното място, щото все там ме караше да го водя  Laughing

Ще ми се януари да е 60 дни.

Да бе, ми с кви пари да ги изкараме тия 60 дни, като и 30-те не е ясно дали ще ги преживеем?  Crossing Arms  Laughing  Rolling Eyes

# 666
Ооо мацки, за много години!!!!  Laughing Ха наздраве  Wine Glass
Успешна година и умерена откъм болести!

Мария, ходих да питам за детските и казаха, че искат бележка от лекарката за имунизациите.
Пък смс-и и аз почти не получих, но и аз не съм пращала  Laughing Бях заета с обикаляне на роднини и щляене по търновските улици на припек (там за разлика от тук беше много приятно време последните дни). Не съм обидена, ссвиканх с факта, че последните 2 год всички честитки са по нета  Laughing За РД ми се обадиха не повече от 5-6 човека (дали има и толкова) ама пък във ФБ събрах поне 60 честитки  Mr. Green Сигурно е заради кризата  hahaha

На НГ Викито заспа рано рано и така ни даде възможност и ние да излезем като бели хора да празнуваме навън сред хората  Laughing Добре, че си ходя от време на време в Търново, да имам социален живот  Joy Наизлизах се и се накупунясвах на воля  Party

# 667
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!Да не се отървем от здраве и радост!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРОПУСНАХ!Много игри и веселие и любов им желая:)))

Ние Нова година я изкарахме вкъщи семейно, само 4мата, но пък беше хубаво- хапнахме, пиинахме, потънцувахме и така:) Андрей заспа към 11 и в 12 на най- големите шумотевици, когато буквално в нашата тераса до главата му хвърляха пиратки той спеше:)))за наша радост де.
Нооо, кофтито е, че на 01 се събудихме всички болни, включително Дани:( Милото бебенце и то е с хрема и едва диша.. След един рожден ден в детски кът и  след това Андрей се е прибрал с вирусче, а ние мислехме, че е настинал и не предприех мерки да го изолирам и така:) Но, за щастие е само хремичка и се надявам да я овладеем скоро.
Моят мъж се е захванал да прави заведение с детски кът, имат големи идеи и сте стане супер- надяваме се да отвори за рож ден на Анди и да сме там. Да ви питам в тази връзка вашите деца с какво се заиграват най-много в подобни заведения и има ли нещо, което сте искали да го има и не сте го намирали..

# 668
Здравейте момичета!
Честит рожден ден на Маги и Ади!Да са живи,здрави и едно весело и щастливо детство им желая!
С голямо закъснение Embarassed благодаря на всички/тук и във ФБ/ за честитките и пожеланията за Марио.Рожденият ден мина добре и беше много весело.Събра много подаръци за РД,Коледа и НГ,повечето коли Mr. Green
На Нова година Марио стоя геройски до 00 часа, с баща си навън  гледаше зарята и фойерверките,после беше залепен  до прозореца, за пиратките ми вика "мамоооо бам- бам" и се кефи Mr. Green  към 1часа го сложих да спи.
За смс-получих няколко и няколко обаждания от роднини,ама и аз не съм изпращала много.Другите поздрави бяха по нета.
Лорини,още не съм подавала документите за детските,но от позната разбрах ,че от тази година искат бележка от ЛЛ за поставени ваксини.
На консултация го водих малко преди празниците,мериха го колко е висок,видя му пишлето,вече напълно е отлепено,1-2дни порева при пишкане,но и това мина....голямо мислене ми  беше  да не би да се наложи да го водя при хирург или урололог

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 11:04 от desisladka

# 669
  • Русе
Привет!
Първо: честит рожден ден на Маги и Ади! Да са живи и здрави!

Второ: да ви споделя нещо, което до сега не ме тревожеше особено, но вече започнах да се притеснявам. От повече от месец Кари отказва да ми каже "мама", а преди само това повтаряше. Като показваме снимки изрежда всички - тате, баба, дядо, "чучо" / чичо/, Таи / Кари/, а мен не ме отразява. Само се усмихва като я питат. Не мога да разбера защо така. Защото започнах работа ли.. newsm78 Все мислех, че е период и ще отмине от самосебе си, но вече ми е криво. Като й кажат: "Иди при мама", идва. Има ли и други като нас? Какво да предприема?

За НГ и аз не получих мн. смс-и и обаждания, но не си го слагам. На мен самата ми е по-лесно да честитя във фейса, явно с повечето е така.
Хайде, че изписах ферман. Приятен ден!

# 670
Здравейте мацки!!!

ЧНГ!!! Да е мирна, спорна, здрава и плодородна(беберодна) на всички ви и семействата ви!!!

Пропуснала съм и една купчина рожденни дни!

Да са ви живи и здрави малките юначета, Йоанка, Маги, Ади, Самуил!!!

На нас ни скъсаха шушоните от работа по празниците. На връх Нова година си бяхме у дома самички. Митко отказа да ходим където и да било с децата и всъщност беше прав. С тези диваци, особено малката дивачка не сме за пред хора. Легнахме си рано защото бяхме доста изморени, а и на 1-ви бях на работа. Децата вилняха до последно. Ани така се насвитка(првъзбуди), че до 2 часа не можехме да я укротим зада заспи. От днес е на ясла и у дома е една тишина, едно спокойствие...
Смс-и поличх не много и изпратих също не много. Най-близките си хора ги оставих да се чуем лично и така и не се чухме   Embarassed Embarassed Embarassed
Срамота!!!
Хайде, оставям ви, че трябва да сложа нещо в тенджерата и да ходя на работа!

ПП. Тъй като ходих да ровя в датите с рожденните дни за справка и тъй като съм на вълна Краси ПреКраси и неговата динозавърска торта установих, че той не фигурира в списъка!
Дони, Краси защо го няма в списъка?
Ще те наклеветя на майка му   Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 14:01 от доня КОПРИВА

# 671
  • София
Ади стана на 2!  Simple Smile
Благодаря за пожеланията  Hug Честито и на другите малки рожденици!  Heart Eyes

# 672
  • София
Честит рожден ден на Адинка и Маги!!! Да са живи и здрави най-вече Simple Smile

ПП. Тъй като ходих да ровя в датите с рожденните дни за справка и тъй като съм на вълна Краси ПреКраси и неговата динозавърска торта установих, че той не фигурира в списъка!
Дони, Краси защо го няма в списъка?
Ще те наклеветя на майка му   Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Да ти кажа, първо ме замисли и се сетих, че е премахнат по нейно настояване...ама сериозно настояване Rolling Eyes
Копривииикс, кажи сега за тоз Марципан - питах, ама никой не помага, пък не ми се пише в тортената тема. Баси мамата, аз ли съм толкоз некадърна Close
Люби, аз като препатила, а се очертава и да повторя да питам първо - само мама конкретно ли спря да казва? И само пред теб ли? Ако е да, то определено ти е обявила бойкот Rolling Eyes Не че ще те успокоя, но ще отмине - преживях го след второто раждане, когато Хриси буквално ме пренебрегваше и се беше изселил при баба си. Ако е спряла изцяло и пред всики да говори - заведи я на логопед за твое успокоение. Надявам се да успееш да откриеш някой, който да му се занимава с малки деца, защото повечето отказват. Аз лично Гого ще го водя на консултация.
При нас проблема сега е, че той отказва да повтаря каквито и да е било думи. Преди повтаряше и знаеше към 20 думи. Говоря за преди 6-7 месеца. От лятото насам нищо. Не изпълнява команди, не говори. Повтаря единствено как правят животните и то когато поиска. За това всички ни насочваха, че сигурно има проблем със слуха. Утре сме на поредния УНГ доктор . После и невролози - аман. Че и аз трябва на стоматолог хирург да ходя и не мога да се вредя. Ей затова исках Сиска, 60 дневен да е този месец Rolling Eyes За парите не ми се и говори Embarassed

# 673
Хай, дружина!

За новата и за новото начало, па и за новите обърнати страници - НАЗРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Смс- и мразя вдън душа да пиша, не пращам, освен ако не е някакъв пожар, за което пък си има тел. Получавам, ама рядко връщам, щото празя това бъцкане по дребосъчната клавиатурчица и това гадно взиране. За проформа честитки и за известия за РД (каквито  не помня, дори на близки) - ДА ЖИВЕЕ НЕТЪТ! Не веднъж съм се запитвала какво щях да правя без него. Heart Eyes

Дребния се разболя на Бъдни вечер и до този ммент покашлюва, ама мисля го преборихме, а Никола се разписа на връх НГ и то с Т, та пропадна организираното в къщщи парти. Утре ще ги водя на педи ПАк и ПАК, не знам каква полза има, като знам какво предписва и всъщност когато бяха най-зле не си вдигаше тел, че баш празници и аз им предписвах лечение, въз основа на извесния ми опит... Матей не е мерен от как е станал на 1, но ние често сме при педи по нужда Twisted Evil

Тази седмица се очертава кошмарна, но като мине ще отдъхна от трапези, щото така сме от средата на ноември.

Дони, сподели моля за марципана Варна, че съм се закалнила с него да правя фигурки за торта, щото няма яйчни съставки, а последния път като си имах вземане даване с парено тесто, много ми лепнеше, абе не успях да го докарам да е удобно за работа. Някакви тъкности?

# 674
  • София
Честити рожденици Ади и Маги!Да растата много много здрави, другото е ясноче го имат Hug Hug hbday baloni
Лорини, мислех, че само при мен така се случва с обажданията и смс-ите, но явно вече е практика Simple SmileИ аз разсъждавам като теб, но може би това трябва да се промени и да свикна, че поздравленията, поакните за рождени дни и други поводи вече стават не по телефона, а във фейсбук Grinning
Бейбиблу, много ми стана мъчно за Дани най-вече. Като ги гледам колко за беззащитни милите бебчета. Бързо да се оправяте. Преславчо също е болен сега- смятах, че е минало, но май отново се повтаря-кашлица, хрема..... SadИ за него се притеснявам и за бебето Crossing Arms Confused, макар че все си мсиля, че като го кърмя е доста защитено, ама знам ли Rolling Eyes
За клубчетата-понеже Преслав е голям телеман, и ако съдя по него-един телевизор би му дошъл добре Joy JoyНо той е отделен случай, за да стои в такъв клуб, трябва и аз да съм вътре и да си играя с него:crazyeyes:
Ванилка, как е бебчето , усещаш ли го вече по някакъв начин? Ти как си?
Люби, при нас се получи нещо сходно. Преслав също вече не ме нарича "мама". Не знам как стана, но ми вика по име:"Мони, мони......"повтаря го милион пъти на ден, но "мама" така и не казва. Опитай нещо подобно newsm78, да ти вика по друг начин, много ми е странно, нямам идея на какво се дължи Rolling Eyes, но само мога да си представя, как се чувстващ ти Confused
Днес поръчахме торта (на Дони Wink Joy Joy Joy) за бъдещия рожденик и с нетърпение чакам да видя какво ще се получи Grinning
Айде, че много се разкашля дребчо Hug

Общи условия

Активация на акаунт