и сега малко да се оплача...за Коледа получих няколко смс-а плюс обаджания само от най-близките ми приятелки четири на брой...но нова година бяхме с две двойки наши приятели и се чух с само с трите ми приятелки...четвъртата беше у нас...един смс не получих...а извинете, получих...от жената, на която поръчах многократни пелени по интернет за погачата на моя приятелка...всичко друго беше по интернет...
еми не знам, аз ли съм старомодна, но едно е с вас да си честитим тук, друго е близки хора...много ми е мъчно...хем не мгоа без интернет, хем почвам да го мразя точно заради това...
и по тоя повод, от седмица си мисля да ви благодаря, че третата година вече посрещаме заедно и че след всички спорове, препирни и неразбирателства пак сме заедно...успешна година ви пожелавам на всички...
и сега да кажа малко хубави неща...посрещнахме нова година с наши семейни приятели...едните с дете на 2.6г, другите с бебе на 2м...
Катерина и Мими(Мариян...но на всички деца с М вика Мими) дивяха до 3ч заедно с нас...гониха се, бориха се...много сладко си играха...и понеже спаха у нас, на сутринта Мариянчо не искае да си ходи...
и сега кажете, ако знаете от къде да си купя чинии-черни и да не са на луминарк...