Януарската тайфа стяга се за веселба

• 26 484
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Марципан Варна съм правила три пъти - успях да го докарам от раз. Следвах стриктно пропорциите. Друг не съм правила - струват ми се сложни... А вчера си получих формичките от САЩ - много красиви и са с книжка с упътване как се правят цветя. Само да намеря време, че и повод да правя торта...

# 676
  • От липите до сините камъни
Дони,преди време правих за една торта марципан Варна защото прочетох,че е подходящ за начинаещи,да наистина лесно става,но не става чисто бял,а жълтинее,сега за тората на Мирко пробвах един друг фондан и много повече ми хареса,а и става чисто бял,даже направих два,лесно и бързо,рецептата е от тортената тема,ако те интересува ще ти кажа коя е.
На нова година ,малкия заспа в 11.30,помислих си че бомбичките в 12 ще го събудят,нищо подобно,само се обърна на другата страна и си продължи сладко да си спинка.
Момичета благодаря ви за пожеланията Heart Eyes Hug
 Ето снимки на рожденника и тортата;

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 14:48 от Арвена

# 677
Дони, пак си докарала някакъв страховит вид на аватара  hahaha Готина картинка  Mr. Green

# 678
  • София
Дони, пак си докарала някакъв страховит вид на аватара  hahaha Готина картинка  Mr. Green
Знаеш ли колко време се цъклих из нетЯ, докато я намеря таз красавица  hahaha
Лангче, ето рецептата http://www.receptite.com/recepta.php?r=6252
Тортата на Арвена е страОтна  Wink Бе заинатила съм се - имам двайсетина дни за подготовка Mr. Green
Мони, при Преслав си е чиста ревност. По този начин я проявява. Спокойствие и силна храна, както се казва - и това ще отмине  Hug Да оздравява бързо!!!

# 679
Може и да не е ревност, това, че се обръщат към вас по име. Андрей например като се лигави ни казва по име и понеже винаги се засмиваме от този факт и му е забавно и на анего и си мисли, че кой знае какво е направил. На татко си много смешно му се кара "Кироо" със същата интонация, с която ме е чувал и мен да го правя  Mr. Green, даже понякога си слага и рацете на Ф и прави намръщена физеономия:)

# 680
  • София
Дони, ама Преслав ми вика Мони, още преди да се появи бебето, не знам дали е ревност Rolling Eyes. Иначе на бебето или не му обръща много внимание, или му вика;"Бебе, бебе", а много беше смешно един ден се надвесил над креватчето му крещи:"Бебе, бебе, ставай, ставай!!!!" Joy Hug
Арвена, супер торта Peace

# 681
  • София
Той бебето си го обича, но не иска да те дели с него. Ами щом и преди това ти е казвал така - значи е американски тип - директно по име  Joy Божеее, кога ще дойде ред да го чуя от устана на моя...Мама поне казва де Sad

# 682
  • Русе
Здравейте!
Благодаря, че взехте отношение по моя проблем. Поне най-накрая го споделих. Дони, говори си, даже доста думи повтаря вече. Само "мама" - не. А преди казваше, не е като да не знае. Прави си го съвсем нарочно и целенасочено. Ще съм доволна поне по име да ми казва..И тя до скоро само имитираше звуците, които издават животните. От веднъж се отприщи.
Арвена, много яка торта. Да ти е жив и здрав рожденикът!
Хайде, лека и мека, че съм гроги. На останалите - наздраве!

# 683
  • София
 newsm44 newsm44 newsm44 Успяяях. Направих няколко фигурки, откоито ще сглобя цветчета.Утре ще взема да направя тортата, в сряда да започна да я украсявам-в петък свекър ми има 60 годишнина. Ще взема да го изненадам Simple Smile
Люби, значи по този начин си отмъщава хитрушата...Гого тръгва на ясла след 15 дни живот и здраве, ако всичко е наред до тогава. От сега ми се е свило сърцето-хем съм минала по този път. Въпреки всичко ми е по-притеснено.
Ха, форумът ни има пореден нов облик...И понеже през пост е мой - ай наздраве  newsm24. Готвя си аз, а кой ще учи вместо мен newsm78

# 684
  • София
  hahahahahaha
Ами щом и преди това ти е казвал така - значи е американски тип - директно по име  Joy
Оххххх, Дони, милата, направо ти съчувствам за яслата Rolling EyesПреслав тъкмо почне да свиква и вземе чв се разболее, и айде пак драмите ooooh!Дано при вас не е така, може пък да му хареса на Гого HugБраво за фигурките  bouquetДа не забравиш да снимаш тортата Grinning, нали вече не съм бременна Wink, макар че сега пък съм кърмачка Joy, имам чувството че това трае вечно - или съм едното или дсругото #Crazy
Люби, така като казваш, май вярно е нарочно ShockedМале, колко са хитри малките сладури Grinning
 Hug Hug

# 685

Дони, Мим, а наздраве! Аз съм на бейлисче тунайт Wink
Тия дни съм на лафове за Перник - та знаеш ли какво е Бейлис в Перник? Две ракии с боза hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Не го знаех това, ама човек никога не знае кога ще научи нещо ново WinkДони, а тая шоколадова заливка как я правиш?

Честит Рожден Ден на Ади и Маги!!!

Във връзка с смс-сите, ми то е нормално с новите технологии да ни се променя начина ни на общуване. Аз като бях малка задължително се звънеше по телефона на роднините и приятелите, а най-близките си гостуваха, за да си честитят лично. Ние в Англията сме си осиновили една тяхна традиция- изпращаме си Коледни картички, ама истински, не електронни Grinning Ми много е яко, цялата къща се отрупва с Коледни  картинки и мили пожелания.
Люби, дано скоро й отмине този период период . че това е много дразнещо. Аз знам, понеже и мойта  дъщеря ме игнорира като излезна без нея например .

# 686
  • Ловеч
Честит Рожден ден на Преслав  bouquet!Да е здравичък и послушен и много добър батко!

# 687
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСЛАВ!Да е много здравичък и да расте все така хубав и послушен и да бъде добър батко за радост на мама и тати:)
Весел празник!   bouquet Как ще празнувате?

# 688
  • Русе
Честит рожден ден на Преслав, братовчед ни Кристиян и другите родени на 04.01! Живи и здрави да са!

# 689
  • От липите до сините камъни
Благодаря за милите думи. Hug
Сещам се,че дъщеря ми като беше долу-горе на тази възраст на която е малкия в момента и тя имеше един период в който спря да ми казва "мама" аз много се вживях, беше ми мъчно,че към всички се обръща с "баба","тати"..а на мен не иска да ми каже,после реших,че може би защото по цял ден се гледахме само двете и съм и досъдила в известна степен,знам че започнах да я оставям с баща и да прекарват време само двамата също и при бабите я оставях отвреме на време за някой друг час,периода просто отмина и дали беше това причината незнам.И това ще мине просто трябва време.

Общи условия

Активация на акаунт