Януарската тайфа стяга се за веселба

• 26 493
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Честита Нова 2011! Да донесе на всички много любов, здраве и късмет!

Честит Рожден Ден на Йоанчето! Да е жива и здрава и все така палава и забавна!

Честито и на Васитата!

При нас да ви кажа мина добре. Кари поспа въпреки пиратките. Мони, аз точно от това се опасявах - че не мога да си тръгна когато искам. Тук на НГ отказват такситата, а свеки живее на края на града. Радвам се, че при вас е минало добре. Смелчага си ти. От баницата ми се падна нова работа, а днес у нашите - парата и нов автомобил. На Венци се падна посещение на тайнствена страна и го питах дали ще ме вземе и мен.  Wink На Кари се падна здравето - нещо, което най-силно желая за нея. Това е - празниците минават и заминават и в понеделник - пак на тръстиката.

# 646
  • Пловдив
Честита Нова година на всички!Успех във всичко което умеем!Късмет във всичко,което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНКА!ДА Е ЗДРАВО И УСМИХНАТО ДЕТЕ!Дани,весел празник! Hug
Честито и на всички именници!

Посрещнахме 2011 г.много весело.............парата се падна на мен bowuu след което изпуснах фотоапарата и го потроших,а по-късно се спука една тръба в банята и се понаводнихме,ама няма нищо..........по вода ще ни върви през новата  Laughing
Гига се впечатли много от Дунавското хоро,хвана се и тя /след кратко наблюдение/и от там на татък не ни остави да седнем с баща и."Гай оуо" и туй то.Добре че към 00.30 ч.вече съвсем и паднаха батериите и заспа.
Тоби,страхотно ти е сурвакарчето!

# 647
Честита Нова Година на всички!Нека тя да е по- добра,по-успешна и по - усмихната от предната!

Честит рожден ден и на всички вече пораснали дечица които пропуснах да поздравя през последните дни - Йоана,Анна,Петя,Евгени,Сами...дано не пропусна някой.Да са ви живи и здрави дечицата,само радост да ви носят ,да бъдат винаги усмихнати,да палуват и играят на воля!

Ние вчера празнувахме Нова година у дома с нашите.От баницата на мен се падна късметът, а на Маги здравето.Масата беше отрупана и днес само като си помисля за храна и ми става лошо  Grinning.
На 26 ходих на видеозон,не знам писах ли ви  newsm78,чухме сърчице и бях много доволна.Сега се подготвяме за РД на Маги на 3 и така...

# 648
  • София
Честита Нова Година, момичета! Нека да е спорна, мирна и добра за всички ни!

Благодариме за хубавите пожелания по повод рожденният ден на Сами!   

Наистина  новогодишната нощ 2008 / 2009,  е (и предполагам ще остане) най- хубаво прекараната и смислена Новогодишна нощ за мен...в родилното  Laughing

Радвам се, че и за вас е било вълнуващо....толкова неща преживяхме заедно! От малката точица  в нас, през първите удари на сърчицето, което чухме, ФМ, които споделихме, болките, страховете, та до раждането ! През цялото време бяхме тук и се подкрепяхме, защото го преживявахме заедно   bouquet!

Благодаря ви    Hug Hug

Извинявам се, за лиричното отклонение( опитвам се да скрия тази част от себе си) ...да разкажа на бързо за Рожденият ден. Бяхме все още малко болни  и не посмях да каня дечица, но и присъствието на бабите , дядовците и тортата бяха достатъчни, за да се почувства рожденика специален. ще пусна снимки тези дни във фейса, за да го споделя и с вас, мъкар и виртуално Sad

Честито на Васи,  и на всички празнуващи днес !

# 649
  • София
Честита Нова Година, момичета!
Да сте здрави, вие и семействата ви. Да имате успех, кураж и късмет!
Толкова много късмети бях набучкала в баницата че вече не знам кое на кого се падна. По 5-6 на глава Simple Smile Нищо, да има!
Адито каталяса едва ва 2 часа!  Shocked Не очаквах такава издържливост, честно. Голямо ми е момичето вече...в понеделник става на 2...
Една снимка от нас:

# 650
Честита Нова Година!!!Да е здрава и късметлийска 2011, изпълнена с любов и щастие за всички!!! Hug Hug Hug

Честит Рожден ден на Йоана Калпазана! Да е здрава и усмихната!

Ние си бяхме вкъщи, едене и пиене на корем...супер...дойдоха ни едни приятели с дете на гости,та и Анджито си поигра.
Сега сме се отдали на качествен мързел и хубави филми Grinning
Имам да ви разправям- на 28-ми бяхме на балет-Лешникотрошачката.....беше вълшебнооооо и искам пак. За Коледа получих нов телефон, плюшено мече и много мила картичка. Доволна съм!
Айде, че приспахме всички и сега ще гледаме филм с Мишо Wink

# 651
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!!

Честит рожден ден на дечковците , които пропуснах : Сами , Спас , Васил и Йоанка !

Честит имен ден на всички именици !

На всички вас и  на останалите пожелавам много щастие , късмет и здраве !

# 652
Честита Нова Година, сладурки!

Желая ви здраве, щастие и много светлина в душата! Много детски смях и радост! Повече удоволствия и късмет! Да е мирна, харна и хонорарна (без много работа)2011![/color]

# 653
  • От липите до сините камъни
ЧЕСТИТА НОВА 2011 ГОДИНА,МНОГО ЗДРАВЕ И УСПЕХИ.

ВЛИЗАМ САМО НА БЪРЗО,ЧЕ ПРОГРАМАТА МИ Е МНОГО НАТОВАРЕНА  Tada  ura ДНЕС МОЙТО МОМЧЕ ИМА РОЖДЕН ДЕН,ДА МИ Е ЖИВ И ЗДРАВ  txtloves

почерпка Wink

п.п Снимки на рожденика и на тортата ще кача утре,приятен ден на всички Hug

# 654
  • Варна
Арвена, да ти е жив и здрав!!!! Много късмет му желая в живота

# 655
  • София
За много години!!! Не съм писала тук от миналата година  Joy
Арвена, честит ти рожденик!!! Жив и здрав да е Simple Smile Чакаме снимки Laughing
Кали, Адинка, е пораснала мнооого, за едната година, в която не съм я виждала Hug
Кали, ще си имате танцьорка значи Simple Smile И Хриси обича народните танци, дори ходи в детската гради, за разлика от брат си. "Страшен" късмет те е споходил, но дай Боже парата да оправи нещата Simple Smile
Луби, ние пък на връх нова година попаднахме на свясно такси. Не можах да повярвам, и то го спряхме на улицата.
Мони, аз във вас не съм се и съмнявала. Кефите ме, честно. Все пак Сами в корема покоряваше върхове, та някакви 250 км ще я изплашат Wink
Иначе в нас е лудница. Ще оставя Хриси още ден два вкъщи да отшуми кашлицата. Все пак не дадох и този път АБ Rolling EyesОтделно трябва да видя графика и кога ще тръгва Гого на градина, да записвам часове за една камара доктори...Ще ми се януари да е 60 дни. Само тази година. Време е вече и да реша какво ще правя с работата. Четири години и половина в къщи са ме направили толкова несигурна професионално. И като гледам как масово работодателите не те "взимат за 5 стотинки - побеснявам #Cussing out Но да не развалям настроението.
Отдавна не съм казвала  newsm24

# 656
  • Варна.....
Мили момичета, ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, пълна с радостни емоции и хармония.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДНЕШНИТЕ НИ РОЖДЕНИЦИ!!!

# 657
  • Варна
Съвсем зачезнахте....
Наздраве, момичета!!!

# 658
Арвена, да ти е жив и здрав рожденника!!!

Дони, Мим, а наздраве! Аз съм на бейлисче тунайт Wink

# 659
  • София

Дони, Мим, а наздраве! Аз съм на бейлисче тунайт Wink
Тия дни съм на лафове за Перник - та знаеш ли какво е Бейлис в Перник? Две ракии с боза hahaha hahaha hahaha
Уф, мъча един марзипан Варна. Бе уж го докарах на консистенция, но лепне нещо. Ако сложа още захар да не стане много твърд newsm78 Мога ли да го прибера в хладилника сега, че народа чака за баня? И накрая ако и този път не успея може и да се откажа от тези покрития и ще си "люскам" шоколадова заливка Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт