Жив и здрав да ни е Сами
Аз пък помня, как разкакзвах на Мартин (тогава още без да се познавате
) Ванче, че те чакам или за Бебе 2008 или 2009. Бяхме в кумовете, прибирам се и хоп - Ванчето родила...Пия кафенце сега на бързо, че ме чакат 2 питки и 2 сурвакници за украсяване...Месих онзи ден фондан - то и я можем, и тате си може, ама козата си сака пръч - не стана...Пак отиде в кофата. Много твърд ми се получи. Оказа се, че на лимонтозуто ми е изтекъл срока само преди година

Кали, лека ти работа
Ние довечера за пръв път от 100 години ще сме на заведение с компания от 20 човека, от които повечето не познавам, но се надявам да изкараме добре. Намислила съм им изненада питка с късмети.Арвена, не съм от Стара Загора. Родом съм от Делиормана - разградско. Брат ми учи ветеринарна медицина в СЗ и остана там като завърши. Е, работи "по специалността си" в Загорка
, но няма как.Бръмче, радвам се, че съм помогнала
Хриси засега е с 37 и дано не я вдига повече. Аз при хомеопатката не съм го водила, понеже майка му си е само патка и го мъчи без АБ. Като кажа, че досега нито едно от децата ми не е пило АБ и всички ме гледат Сиска, то и при вас не остана време за подготовка
Боже, като се сетя преди 2 години, как аз, Павлина и Алекс пъшкахме на края на опашката...Мони, какво решихте? Да пожелаваме ли лек път?
Ставам, че ме чака бая работа

Весело посрещане довечера на всичкииии

Целувки
как са сладурите?