Януарската тайфа стяга се за веселба

• 26 528
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добрютруууу Simple Smile
Жив и здрав да ни е Сами Hug Аз пък помня, как разкакзвах на Мартин (тогава още без да се познавате Joy) Ванче, че те чакам или за Бебе 2008 или 2009. Бяхме в кумовете, прибирам се и хоп - Ванчето родила...
Пия кафенце сега на бързо, че ме чакат 2 питки и 2 сурвакници за украсяване...Месих онзи ден фондан - то и я можем, и тате си може, ама козата си сака пръч - не стана...Пак отиде в кофата. Много твърд ми се получи. Оказа се, че на лимонтозуто ми е изтекъл срока само преди година  Rolling Eyes Пък и глюкозата се оказа много гъста. Утре ще се пробвам с марципан Варна - да видим. Ако не друго, розички се научих да правя  bowuu
Кали, лека ти работа Hug Ние довечера за пръв път от 100 години ще сме на заведение с компания от 20 човека, от които повечето не познавам, но се надявам да изкараме добре. Намислила съм им изненада питка с късмети.
Арвена, не съм от Стара Загора. Родом съм от Делиормана - разградско. Брат ми учи ветеринарна медицина в СЗ и остана там като завърши. Е, работи "по специалността си" в Загорка Joy, но няма как.
Бръмче, радвам се, че съм помогнала Wink Хриси засега е с 37 и дано не я вдига повече. Аз при хомеопатката не съм го водила, понеже майка му си е само патка и го мъчи без АБ. Като кажа, че досега нито едно от децата ми не е пило АБ и всички ме гледат Shocked Уговорката с докторката е, ако и днес не смъкне температурата да дам...ако се сетя къде прибрах рецептата
Сиска, то и при вас не остана време за подготовка Hug Боже, като се сетя преди 2 години, как аз, Павлина и Алекс пъшкахме на края на опашката...
Мони, какво решихте? Да пожелаваме ли лек път?
Ставам, че ме чака бая работа Simple Smile
Весело посрещане довечера на всичкииии  Hug Hug Hug

# 631
  • Варна
ЧРД на Сами и тук!!! Жив, здрав и послушен да е....

Айде весело посрещане на НГ...дано е много хуваба за всички ни!!!!

# 632
  • София
ЧРД на прекрасния Сами и от мен, да е жив и здрав, да радва мама и тати и да има прекрасно и щастливо детство  bouquet
Весело посрещане на Нова Година и нека тя да е по-добра и щастлива за всички вас  bouquet

# 633
  • От липите до сините камъни
Весело посрещане на новата година довечера,много танци веселба и от всичко по много Crazy Hug

# 634
  • Русе
Весело и от мен!
Сигурно ще ми се смеете ( това е във връзка с питането на Моник), но ние довечера сме у свеки ( в друг квартал) и аз съм доста притеснена, че ще спим ( или по-скоро неспим) там. Цяла вечер ще съм на щрек и едва ли ще се забавлявам много..Абе, всеки луд с номера си.
Преди 2 години и аз пъшках почти накрая на опашката  Laughing Нали терминът ми беше 16.01, от средата на декември си стегнах багажа за родилното, а то - на 23-ти.
Хайде до догодина!

# 635
  • София
Да ни е жив и здрав рожденика Сами newsm67  Gift newsm38 newsm38 Бръмче, весел празник и незабравима Нова година:) да сте много здрави и щастливи Hug
Дони, решихме и тръгнахем, че даже и пристигнахме в Казанлък HugМного добре пътувахме, даже отлично PeaceЦелувки Heart Eyesкак са сладурите?
Люби, сигурна съм, че ще е весело и ще си изкарате супер PeaceОтносно спането, ако е чак толкова невъзможно, винаги може да съберете багажа и да се приберете, но съм убедена, че притесненията ти са напразни Hug Hugда разкажеш как е минало Grinning
Много Весела Нова Година на  всички Hug Пожелавам ви любовта да топли сърцата Hug

# 636
  • Варна
Наздраве, момичета!!! Нека 2011 да ви донесе мнго здраве, щастие и любов! радвайте се на децата си, обичайте ги, правете добро!!!
ЧНГ!!!!!

Иииии, отново, НАЗДРАВЕ/днес поне си имаме повод..../

# 637
  • София
Честита Нова Година и от мен, да е успешна, по-добра и по-щастлива за всички вас, с най-искрени пожелания за здраве и късмет  bouquet

# 638
Честита Нова Година!!!!!!!!!!!!!!!

# 639
Честита Нова Година!
Всички да са здрави и щастливи!
 Hug

# 640
  • Ловеч
Честита нова Година!
Здраве и любов Heart Eyes!

Честит имен ден на всички празнуващи днес  и ЧРД на Йоанка!

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 12:42 от tobito

# 641
  • Варна
ЧРД на Йоанка Калпазанка:) Да е жива и здрава, и малко по-послушна...

# 642
Честита Нова 2011 Година, момичета!
Да сте живи и здрави!
Желая ви много щастие и късмет!   bouquet

Честит празник на именниците днес!

Честит рожден ден и на красавицата Йоанка!

Тобито, много сладко твоето сурвакарче! Heart Eyes
Честит рожден ден на патерица на Самуил на Бръм!   bouquet

# 643
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
НЕКА 2011 ВИ ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И УСПЕХИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНКА!ДА Е ЗДРАВА И ПОСЛУШНА!
Честит имен ден на всички празнуващи днес!

# 644
  • София

Бъдете много здрави и много обичани през Новата 2011 Година Hug
Тоби, разкошно сурвакарче Hug
Честит рожден ден и от мен на Йоанка:))) Hug и честито на имениците днес  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт